Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ero
hojla,

še trije tedni nas ločijo od prve prireditve Slovenija teče.

generalije o teku po Socerbu:

6. TEK NA SOCERB + pohod (Pokal Slovenije, Pokal Primorskih novic)
SOCERB - nedelja, 13.03.2005 ob 11. uri
(10 km)
Organizator:
AD Nova Aurora, p.p. 684, 6001 Koper
g. Rado Gregorič
Tel: 041 818 141
e – mail: rado.gregoric@guest.arnes.si

lani je pihalo in snežilo a je bilo kljub temu zelo prijetno. ne verjamete?

tu je lansko vabilo, tu poročilo in tu Bojanove fotke.
 Gravity
Če prav razumem celotna prireditev Slovenija teče brez kakršnih koli predhodnih prijav?
Prideš na kater koli tek ti paše, vzameš zgibanko se štempljaš in tečeš.

Razdalje res niso hude in bi bilo res skoraj mogoče domače zaineresirat za tole.

LP
Marko
Uporabniški avatar
 milkec
Glede na to, da je to že ta vikend je presentljivo malo interesa? A koga mika, da bi šel?
 Nataša
Milkec, nč bat, underground dogovori potekajo, samo po moje neradi preveč obljubljamo. Jest zmeri rečem, da pridem, pa me potem ni, pa me potem Dule zeza :( :(
Uporabniški avatar
 mihaperme
Jest pridm pa ne sam :wink: Da vidm kakšna je kej hitrost pred Sežano :D
Uporabniški avatar
 Dule
Nataša napisal/-a: Jest zmeri rečem, da pridem, pa me potem ni, pa me potem Dule zeza :( :(

Jest pa že nisem takšen :oops: :--(

Se vidmo, če bo vse po planu (noga, vreme, familija.... :lol: )

A kdo ve kater odcep je treba z nove ceste dol, da noum v Koper hodu obračat.. :roll: :?
Uporabniški avatar
 Staša
E, CERTO! Jaz pridem, to je bil moj prvi tek lani, ki sem se ga udeležila in sem tekla za forum , čeprav me je potem Pia mal kregala, ker se nisem pokazala, kdo sem. Je bil moj najljubši. V svoji kategoriji.

Pa še medaljo sem dobila. Socerb vabi, Trst je pa naš! :wink:

PS: Kuhinje zaradi dopusta še ne bo, se pa vseeno v zameno za čaj ponujam za sovoznico v katerih od avtomobilov.

Aja, odcep pa je prvi za tunelom. Certo!
Uporabniški avatar
 kemc
Živjo!

Dule a maš še kej placa v avtu al greste s familijo fkup na izlet? Kako kej noga (mavrica)? :oops:

LP!
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

ne boste verjeli - tudi na Primorskem in Socerbu je sneg. prireditelji se bodo v sredo odločili, ali bo tek ta vikend ali ga bodo prestavili. o odločitvi boste obveščeni tule, takoj ko bo znana!!!
Uporabniški avatar
 MihaPR
sej lani je tud snezil na dan teka pa so useen izvedli tek :D
Uporabniški avatar
 GaGa
:--( za sredo in četrtek je spet napovedan sneg!!! :( Jaz si pa že tko želim nabirat zvončke in trobentice :oops: :wink: .
Upam, da bodo tale tek speljal...
Uporabniški avatar
 Dule
kemc napisal/-a:Živjo!

Dule a maš še kej placa v avtu al greste s familijo fkup na izlet? Kako kej noga (mavrica)? :oops:

LP!

Kemc ja planiram s familijo ampak ponavad se vedno premislijo zadnji trenutek, te obvestim po ZS :!:

Noga ja 14 dni po zvinu že treniram, ampak moram rečt da me je včerajšnja tema "zvin gležnja" kar malo v strah spravla..ko nogo ohladim še nekoliko pošepam.. :roll:
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz podobno kot nataša in dule ne bom še obljubljal, ker bi lahko bilo hudo blato in podobno, pa se je potem brez veze mučiti po takem terenu, ker si lahko še kaj poškoduješ.

če pa grem z veseljem koga sprejmem v avto. Seveda je potrebno najprej počakati, če sploh bo tek. Enkrat v četrtek ali petek se odločim, pa sporočim!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA