Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

hojla,

vabljeni na polmaraton in 5km tek v Veliki Gorici pri Zagrebu.

start je ob 10:30, startnina v predprijavi 50 kun, proga je ravna in asfaltna, vzdušje odlično, po teku pa hrana, pijača in tombola.

podrobnosti preberite na domačini strani MK Velika Gorica, oglejte si lanske fotke in preberite poročilo.
 dragons
A je kakšen kandidat?
Uporabniški avatar
 tini
dragons napisal/-a:A je kakšen kandidat?

Jaz grem (sem ze prijavljen) :) .
Bo pa baje tudi bogata tombola (scooter, bicikli, racunalnik etc.)

lptini
Uporabniški avatar
 MatjazV
Tud jst sem se že prijavil. Pol pa gremo, a ne!

Matjazv
Uporabniški avatar
 GaGa
:? ne morem se odločit al it na Socerb al sem? Skor bi mi bolj koristla 21ka?! :roll:. Bom še premislila...
 dragons
GaGa napisal/-a::? ne morem se odločit al it na Socerb al sem? Skor bi mi bolj koristla 21ka?! :roll:. Bom še premislila...

Ga Ga,
Socerb je 13.03 medtem ko je Velika Gorica 19.03 tako da si praktično lahko na obeh tekih.
Uporabniški avatar
 GaGa
Hvala, sem bla 100%, da sta oba to nedeljo :bum: ... si rešil moj problem :clap: :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
GaGa napisal/-a:Hvala, sem bla 100%, da sta oba to nedeljo :bum: ... si rešil moj problem :clap: :wink:

GaGa, Turoplje je u subotu, 19.03.

Dobro je da se prijavite unaprijed, jer je niža startnina, a plaćanje je kod podizanja brojeva. Može i online
Uporabniški avatar
 GaGa
Tud jaz sem že prijavljena :D
Uporabniški avatar
 mihaperme
Zlo me interesira tale tekma, ampak žal zaradi študijskih obveznosti :cry: se je ne morem udeležiti, :idea: razen če mi dajo izpit ob 7.00 pol se bi pa izšlo.
Sej je dost da pridem 5 min pred štartom :lol: (Varaždin press) :!:
Uporabniški avatar
 GaGa
Na pomoč... rabim prevoz :lol:, če ma kdo kakšen plac viška, se priporočam :wink:

lp, tina
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jest bi se tud priporoču za prevoz :)
Uporabniški avatar
 tini
MihaPR napisal/-a:Jest bi se tud priporoču za prevoz :)

Oba s Tino gresta lahko z menoj (in Dragonsom).
Bos lahko spet navigatorja po zg obilaznici spilal. :)

lptini
Uporabniški avatar
 tini
ero napisal/-a:a spet ob 8h v Trebnjem?

Spet. :)

lptini

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com