Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

hoj, tole sem našel na straneh Atletske zveze Slovenije:

V nedeljo, 13. marca 2005 bo v Murski Soboti Odprto prvenstvo Slovenije v krosu za vse starostne kategorije.

Tekmovanje je bilo sicer planirano že za dan preje, vendar je bilo prestavljeno na željo klubov. V soboto je v srednjih šolah poskusna matura in bi na ta račun manjkalo precej starejših mladincev in mladink.

Po zagotovilih vodje tekmovanja priprave potekajo nemoteno in lahko tekmovalci pričakujejo dobre tekmovalne pogoje.

Pred uradnim delom tekmovanje, pričelo se bo ob 11.00 uri, bo organizator izpeljal tudi miting v krosu za najmlajše, letnik 1994 in mlajše, na progi dolgi 800 m.

Vsi, ki imate radi tek v naravi, vljudno vabljeni. Štartnine ni, najboljši pa prejmejo priznanja.

Štajerci in Pomurci, greste na en kros?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Mislim, da bo tukaj pa skoraj zagotov prisostvoval TOMAŽNY.Z njim sva se namreč zadnjič pogovarjala in mi je rekel, da se ga bo mogoče udeležil.
Držim pesti za njega!
ČAO!
ero napisal/-a:Štajerci in Pomurci, greste na en kros?

Mene malo mika, vendar si prav zares ne upam :? :oops:
Spomini na mojo "aktivno" tekmovalno obdobje kot šprinterka, ko sem proti svoji volji morala teči tudi krose, namreč niso prijetni :(
Vsekakor pa bom prisotna kot gledalka in navijačica !!!

Ja, tako je to ... Včasih sem bila prelena za krose, zdaj pa laufam polmaratone :lol:

Pozdravcek
 Lučko
Tud jz sem včasih za ena maj pa za Titeja pa Edita...proti svoji volji krose laufu in jih glih tko nisem maru :evil: .
Maš prou mujcika, tud dones nebi jz krose laufu :evil: :wink:
PS
Mujcika, kva si pa ti bla včas ksi bla aktivna :?: :arrow: a si bla aktivistka :roll:
:D Dej proti svoji volji mal napiš, kje pa kaj si šprintala, ko si bla še aktivistka :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 mujcika
Lučko napisal/-a:Dej proti svoji volji mal napiš, kje pa kaj si šprintala, ko si bla še aktivistka :lol: :wink:

Si me pa pošteno nasmejal Lučko :lol: :lol:

Res je, proti svoji volji :lol: sem na tekmovanjih (državna prvenstva, mitingi, ... ) tekla vse razdalje, ki so bile daljše od 300m. :wink: Moj trener (v času OŠ in SŠ sem trenirala pri AK Pomurje) je enkrat celo izjavil, da bi bilo najbolje, če se takrat, ko tečem jaz, vsi obrnejo vstran, štoparca pa se ustavi. :oops: :oops: :oops: Če pa je bilo tako stresno čakati na rezultat. :shock: :oops:

Bog ne daj, da je trener od mene pričakoval, da bi na treningu tekla razdalje, daljše od 200m :evil: ... Sem pridno in ponavadi uspešno handlala :!: :D Vendar pa jaz temu nisem rekla lenoba :wink: tako kot vsi ostali, saj sem, ko sem bila na treningu sama, zelo pridno trenirala. 8) Le štopanja nisem marala! :twisted: :twisted: :twisted: Lahko pa se pohvalim tudi z nastopom v slovenski mladinski reprezentanci ... 8) No, pperacija in poškodba kolena sta mojo šprintersko pot dokončno preprečili. :cry:

Pet let je trajalo, da so bolečine izginile. Ko se je to zgodilo, sem si na dan maratona v Radencih zadala, da bom naslednje leto pretekla polmaraton ... :arrow: Vedno sem namreč občudovala :cast1: vas (pol)maratonce in si želela, da bi enkrat pretekla 21km ... No, zdaj, ko sem to dosegla, bi rada enkrat pretekla tudi 42km ... Toda to je še daaaaaaaaaaaaaaaaaleč :!:

Pozdravcek
 Lučko
Ker si iz "pravega testa" in ker znaš pridno trenirat boš veeeeeeeeeeeeliko prej prelaufala maraton kot si misliš. :lol: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA