Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 matej712
2.Knap trail
malo reklame. Kot sem razbral iz lanskih poročil, je bilo zelo v redu. Malo se odločam, ali bi šel na tega ali na S1 trail (6.1. v okolici Trsta). Ta je bližji, cenejši, pa še dopusta ni treba 'unovčit'.
Uporabniški avatar
 andrejl
matej712 napisal/-a:Če kdo pozna traso, je taka (strmi vzponi, spusti), da bi potreboval palice?

Težka odločitev.

Jaz bom šel vsaj slabo polovico brez. Potem razmišljam, da bi si jih pustil kje ob trasi. Tam nekje bomo prečkali glavno cesto kjer se boš tudi peljal na start (na cca. 20 km), sledi pa dobrih 7 km (več ali manj) vzpona na Kal. Tam bi mogoče prišle prav. Pa na vzponu na Mrzlico tudi, samo je vprašanje, koliko ti bodo v napoto na tekaških delih, ki jih je precej.
Uporabniški avatar
 majcka
Jaz nič ne razmišljam. Palice gredo z mano. Med Kalom in Mrzlico je pa še cel Gozdnik, tako da....ampak odločitev je pa tvoja.
Uporabniški avatar
 matej712
Hvala obema. V primerjavi z GM4O, je tukaj verjetno malo lažje? Višincev, je vsaj po razpisu sodeč, malenkost manj. Če so vmes povsem tekaški deli, potem predvidevam, da so tudi precej strmi.
Uporabniški avatar
 majcka
S Planine dol je kar precej strmo, ampak se kar da, z Gozdnika proge ne poznam, z Mrzlice je pa pretežno po cesti (vsaj do glavne ceste) potem je malo navzgor, pa malo navzdol po hosti, zadnjega dela pred Trbovljami pa tudi ne poznam.

A sem sploh kaj povedala?
 lona
Bilo je odlično! Pot dobro označena, skoraj nemogoče se izgubit. Na tadaljši so bili počaščeni s snegom. Organizacija res dobra, pogostitev v gostilni Brin pa tudi in res je bilo prijetno posedet v gostišču in še kakšno rečt na začteku leta. Tudi malce spremenjena proga na 18 km je bila odlična. Za konec smo skoraj padli v cilj po tisti zaključni strmini v gozdu. Fajn je bilo in za ponovit! In tisti česnovi zvitki so bili fantastični-pred in po teku! :laola
 marepn955
Ja sem šel na daljšo progo in bom prvo mal pokritiziral. Kot prvo me je motil prestavitev štarta iz lanske osme ure na letošnjo deveto uro. Tako, da smo tisti, ki smo tekli v zadnji tretini imeli kar nekaj težav , da smo še podnevi prišli v cilj (kar bi bilo bistveno lažje z zgodnejšim štartom), pa tudi s kilometri ni potrebno pretiravat po mojem bi jih zadostovalo med 40 in 42 km, tako pa se je moj Garmin ustavil pri 48 km.

Potem pa zadeva "Gozdnik" , vključitev tega vzpona v traso se mi ne zdi ravno posrečena, da ne rečem kar nevarna in se ne znam predstavljati, kako bi danes prišli gor drguga zgodba pa kako dol ?

No to se vse moje pripombe zdaj pa še samo pohvala :). Organizacija super, prevzem številk, parking same pohvale. Prijazno osebje v gostilni Brin, odličen ričet na cilju.

Postojanke super ponudba: juha, cocacola, čaj, piškoti, slano, skratka ni da ni.
Vse čestitke organizatorjem in nasvidenje prihodnje leto.
lp mare
Uporabniški avatar
 Charly01
Lep start v novo sezono oz. Novo leto. ;)

Lepa proga z "lepimi vzponi". Se je pa tudi meni zdel spust z Gozdnika "ubijalski", pa so bile vremenske razmere idealne.
Na dveh ali treh razcepih sem pogrešal oznake, saj ni bilo razvidno katera pot je prava. Na srečo se je izšlo in ni bilo dodatnih KM.
Organizacija, okrepčevalnice in pogostitev super, startna vrečka pa bolj skromna.
Uporabniški avatar
 matej712
Odlično organizirano. Okrepčevalnice so ponujale vse, kar smo potrebovali, vključno s toplimi napitki. Oznake na progi so bile dovolj pogoste, vendar na tako dolgi progi hitro padeš v tekaški 'trans' in se včasih panično zaveš, da bi bilo vseeno dobro biti malo bolj pozoren nanje. Proga je bila pa precej težja, kot sem pričakoval. Spust z Gozdnika je ubijalski, ne predtavljam si, kako je bilo tam nekaj ur kasneje, ko je že pričelo snežiti. Ne poznam sicer poti v okolici, vendar bi veljalo razmisliti o trasi, ki ne bi bila odvisna od snežnih razmer - mogoče kakšen ovinek manj na začetku in prečenje Gozdnika malo drugače. :?: :idea: Pohvaliti moram še ponudbo po tekmovanju - ričet (tudi vegetarijanski) v kruhovi skledi. Lično in nasitno. Vrečka bi mogoče bila malo bolj 'polna', vendar je vzdušje ob progi in na cilju odtehtalo vse. :clap:

Kljub dilemi, palice ali ne, sem se odločil, da se sprogo spopadem brez. No, v zadnjem delu bi mi prišle kar prav. Mogoče bi organizator lahko v bodoče organiziral transport palic na okrepčevalnico na Kalu. :idea:

Čestitke vsem, ki ste se spopadli s progo in seveda organizatorju.
Uporabniški avatar
 matej712
Aja še nekaj sem pozabil dodati prej - med potjo sem videl kar precej odvrženih smeti(raznorazni ovitki energijskih dodatkov - geli ploščice itd.). Tudi povsem v divjini, kamor smeti ne sodijo. Nekomu je celo uspelo izgubiti kar nekaj neuporabljenih dodatkov, upam, da potem na poti ni preveč trpel. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA