Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

12.gorski tek pod Kriško goro

Datum in čas: nedelja,17.04.2005 ob 10.00

Prireditelj: Planinsko društvo Križe
Tek sodi v sklopu Gorenjskega pokala v rekreativnih tekih
Štart: pred gostinskim lokalom Košuta, Križe
Dolžina proge:6,9km, višinska razlika 391m , organiziran je prevoz opreme do cilja
Štartnina :1500 sit

Informacije :041-784-175 Ivan Likar
Nazadnje spremenil dragons, dne 17 Apr 2005, 19:10, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja ta dirka v ki poteka tik pod Križko goro do Gojzda je res superca dirka in spada v Gorenjski pokal.No naslednja dirka pa je Tek na Špičasti hrib na katero se pa tudi splača iti saj je organizacija naravnost fantastična, saj organizatorji se trudijo v tej smeri.
Na Križko me na žalost ne bo, ker bom takrat še v toplih krajih.Na tek na Špičasti hrib pa skoraj zagotovo pridem torej pridite tudi ostali tekači.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Dule
Drago, organizator bi moral popravit naslov prireditve in sicer na tek pod Kriško goro, da ne bo koga zavedlo.. Saj zastopim da je bilo lani na vrhu še precej snega ampak kaj pa letos :?:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja imaš prav Dule moral bi nasloviti naslov tek pod Križko goro, ker marsikoga zavede ta naslov dirke.Ker dirka na Križko goro nekako izgubi svoj čar če ni do vrha, tako pač je to.
Ko si v Gojzdu vidiš, da ti še nekaj manjka da dosežeš tisto špico vrha, in je človek kar malce otožen!
Ma saj bo bolje.Enkrat bojo že to mogoče popravili!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Buco
zivlo
Mene sam zanima ce je ista trasa ko lansko leto?
PA ce bomo sli kej trenirat skupi?
Uporabniški avatar
 kemc
Živjo!

Tud mene zanima a se gre po asfaltu al po gozdni poti (zaradi obutve mislim) in ali se gre do vrha glede na to, da o snegu ni ne duha ne sluha.

LP
Uporabniški avatar
 Mandatar
Zanima me do kdaj je rok za prijavo? Ali je možna še isti dan?

LP
Uporabniški avatar
 milan
Prijave so možne zadnji dan(vsaj lani je bilo tako). Tek poteka po makadamskih in gozdnih poteh. Lani je bil cilj pred kočo na Gozdu, nevem če bo letos tudi tako. Nekaj sem slišal da so traso malo podaljšali pa ne vem če je to res. A kdo kaj ve o tem?
Uporabniški avatar
 Buco
Trasa je malce spremenjena in to samo na vrhu, ko prides iz druge bliznjice, namesto po cesti gres desno po gozdu in prides ven pri koci na gozdu, pol pa proga zavije spet desno, strmo v hrib, prides na makadamsko cesto, mal ravnine pa spet full stajga, pol pa prides do zmajarske koce in gres levo proti vasic gozd, po gozdni potki, pa prides v vas in potem po cesti(ravnina cca. 700m) nazaj do koce kjer je cilj.
Jest sem jo dans probu, men je vredu, kar me mori je zadnja ravnina. pa SLABO JE OZNACENA, ce slucajno bere organizator.
Upam da je dost izcrpno, pejte probat pa boste vidl.
Se vidmo v nedeljo.
 smojmir
Me zanima, če koča še stoji? Že dolgo nisem bil gor..pred desetimi leti smo bili z vojsko...
V nedeljo pa napademo na prvo tekmo gorenjskega pokala....
Mojmir
Uporabniški avatar
 Vlajko
smojmir napisal/-a:Me zanima, če koča še stoji? Že dolgo nisem bil gor..pred desetimi leti smo bili z vojsko...
V nedeljo pa napademo na prvo tekmo gorenjskega pokala....
Mojmir

N'č bat, koča te čaka (med vikendi). :D :wink:
Uporabniški avatar
 Dule
Buco napisal/-a:Trasa je malce spremenjena in to samo na vrhu, ko prides iz druge bliznjice, namesto po cesti gres desno po gozdu in prides ven pri koci na gozdu, pol pa proga zavije spet desno, strmo v hrib, prides na makadamsko cesto, mal ravnine pa spet full stajga, pol pa prides do zmajarske koce in gres levo proti vasic gozd, po gozdni potki, pa prides v vas in potem po cesti(ravnina cca. 700m) nazaj do koce kjer je cilj.
Jest sem jo dans probu, men je vredu, kar me mori je zadnja ravnina. pa SLABO JE OZNACENA, ce slucajno bere organizator.
Upam da je dost izcrpno, pejte probat pa boste vidl.
Se vidmo v nedeljo.

Včeraj sva bila tudi s Kemcem v opazovanju proge. Moram takoj dodati k poročilu Buca, da je proga spremenjena tudi v osrednjem delu. In sicer zavije levo po gozdni poti in po kakšnem kilometru zavije v hrib in nato po gozdni markirani poti se rahlo dviguje nazaj proti koči. Proga je tako podaljšana za dobrih 10 minutk. Proga je že označena s trakovi.

Vse te spremembe trase so meni zelo simpatične in bodo vsekakor zelo popestrile tekmo :D :D .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA