Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

fredy
Športno društvo Lončar Dolenja vas, organizator Teka po Lončariji, vsako leto prvo soboto v mesecu Juliju, ima lepo urejeno svojo spletno stran. Najdete jih na naslovu www.sportno-drustvo-loncar.si
Na Spletni strani lahko uživate ob mnogih zanimivih podatkih o društvu, o Lončariji in kar je najbolj zanimivo, tudi vse rezultate dosedanjih tekov in galerije s teh tekov. Imajo pa tudi že razpis za 4. Tek po Lončariji v letu 2005!
Vredno ogleda !
Uporabniški avatar
 Fotr
Ali ima kdo kakšno idejo, kako skombinirati piknik TF in tek po Lončariji.
:?: :?:
Če bo imel govor Janez Pogorelec, predsednik sveta KS Dolenja vas, se moramo nujno udeležiti teka in poslušati njegov govor.
:shock: :shock: :shock: :D
Slika
Uporabniški avatar
 Dule
Fotr napisal/-a:Ali ima kdo kakšno idejo, kako skombinirati piknik TF in tek po Lončariji.
:?: :?:

Fotr, jaz sem se prostovoljno odločil da se bom najprej udeležil teka po Lončariji, nato pa še obiskat forumovce na piknik :D :D

Se vidimo :P

PS govor g.Pogorevca je zakon in višek prireditve :!: :!: :D :D
 fredy
Janez Pogorelec bo imel zagotovo svoj govor :lol: in to kot se "šikla" tik pred startom :roll:, bo pa podelil tudi kakšno medaljo na sami razglasitvi :oops:
LONČARIJA VAS PRIČAKUJE !
Uporabniški avatar
 MatjazV
Planiram, da se že četrtič udeležim te tekaške prireditve, ki je po moji oceni, ena boljših v Sloveniji.

Kot verjetno veste, je tekmovanje tako posamično kot tudi ekipno. Spodobilo bi se, da tudi TF prijavi kakšno tričlansko ekipo.

L.P.

MatjazV
 borut69
jaz bi šel na tek, pa na piknik tudi. Zaenkrat se še nemorem odločit, najraje pa bi oboje. Mataž V kako boš to ti izpeljal :?: :?:( če se ne motim si na seznamu prijavljenih za piknik) Če imaš kakšno dobro idejo :idea: sem kandidat za ekipo TF-ja. Moja ekipa iz šd Nanos je odpovedala :evil: .

LP Borut
Uporabniški avatar
 MatjazV
Ja tkole Borut,

pridem na piknik okoli 13. ure. Spijem en pirček, pa kakšno rečemo, okoli 4. ure pa šibam na tekmo. Lahko se pelješ z mano s piknika v Dolenjo vas in nazaj. Po tekmi se na hitro še enkrat oglasim na pikniku, potem pa domov spat. Zgodaj zjutraj šibam v Celovec pogledat kako se bojo matral na Ironmen tekmi.

Če sem prav razumel, iščeva še enega kandidata za moško ekipo TF. Planiran čas okoli 34 min, če ne bo preveč vroče.

L.P.

MatjazV
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

jaz bi tudi šel v Dolenjo vas, le na 34 min pozabita :) če gresta na zmago, kar bo težko zaradi domačinov, sem jaz rezerva za ekipo.

predlani sem bil na Lončariji prvič in bilo je super. lani sem prireditev preskočil in žal bi mi bilo, če bi jo tudi letos...
 borut69
zmeneno :D . Se dobimo na pikniku, pol pa naprej....

LP Borut
Uporabniški avatar
 miro
Verjetno bom tudi jaz pripujsal v Dolenjo vas, kjer sem bil že trikrat, ostali pa uživajte na pikniku.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Če se bo le dalo bom tudi jest prišev v Dolenjo vas.
Ker vsi tako hvalite.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja tale tek je res fantastičen, kar se tiče po organizacijski plati in po samem vzdušju, ki ga domačini priredijo ob sami progi in na cilju, ko človek priteče in teče proti cilju!
Takega vzdušja bi se lahko nalezli marsikateri teki po Sloveniji, in ravno tako tudi ljudje ki živijo v takih podobnih krajih!
Ampak to je že druga zgodba.
Letos na žalost nebom mogel priti na ta čudoviti tek, upam pa da mi bo uspelo na slednje leto, če bo vse posreči.
Vsem sodelujočim pa želim, da odtečejo resnično po občutku fantastičen rezultat, da bo potem analiza kot se šika :lol: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 kustus
LP
Ta tek je že mimo in me zelo zanima ko bo kdo napisal poročilo da vidim kaj vse sem zamudil.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA