Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

5.Tek v Senožečah za pokal LIV
Datum in čas: nedelja, 24.aprila 2005 ob 10. uri

Prireditelj: ŠD Hitre noge , Senožeče
Tek sodi v sklopu tekov za Primorski tekaški pokal
Štart-cilj: pri gostišču Stari grad , Senožeče
Dolžina proge: 12 km
Prijave: do pol ure pred startom

Štartnina je 1500 SIT
Nagrade: prvi trije v absolutni kategoriji ( moški, ženske) dobijo pokale, prvi trije v kategorijah dobijo medalje.

Informacije :Veselko Španič - 031-737-231
Uporabniški avatar
 Kunec
Za letos je sprememba dolžine proge za ženske. Štart je ob isti uri kot moški, venda je štart na 1. km (zaradi klanca), potem pa poteka enako kot pri moških. Dolžina proge je tako 11 km.
Prve tri najštevilčnejše skupine, najmlajši-a in najstarejši-a dobijo v trajno last pokal LIV-a.
Uporabniški avatar
 ero
hojla,

Veselko nam sporoča, da za ta petek, 15.04.2005 ob 17:00 pripravlja uradni trening po trasi teka. baje je to na izrecno željo nekaterih deklet.

torej, zbor je ob petih popoldne na parkirišču pred gostilno Stari grad Sotlar. Veselko obljublja najmanj vroč čaj :D

se dogovorimo za skupinsko udeležbo treninga?

[img=left]http://www.tekaskiforum.net/galerija/albums/userpics/10002/thumb_IM007191.JPG[/img]
in ne pozabite - lani je TF prejel pokal za najštevilčnejšo ekipo. letos bo to težko ponoviti, saj bomo še v Beogradu, Reki, ...
Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
ero napisal/-a:hojla,

Veselko nam sporoča, da za ta petek, 15.04.2005 ob 17:00 pripravlja uradni trening po trasi teka. baje je to na izrecno željo nekaterih deklet.

torej, zbor je ob petih popoldne na parkirišču pred gostilno Stari grad Sotlar. Veselko obljublja najmanj vroč čaj :D

se dogovorimo za skupinsko udeležbo treninga?

[img=left]http://www.tekaskiforum.net/galerija/albums/userpics/10002/thumb_IM007191.JPG[/img]
in ne pozabite - lani je TF prejel pokal za najštevilčnejšo ekipo. letos bo to težko ponoviti, saj bomo še v Beogradu, Reki, ...

Kje natančno pa je ta Stari grad Sotlar?, če bom imel čas se udeležim treninga, pa čeprav nisem ženska :roll:
Uporabniški avatar
 Kunec
Ker sem sam član društva ŠD Hitre noge Senožeče, dobro vem kje je ta gostilna in tudi ti mislim, da je ne boš zgrešil. Nahaja se namreč na začetku Senožeč na levi strani. O podrobnostih se lahko zmenimo danes na treningu, sam bom pa tudi dal na drevo letak za tek pod Sekirico.
Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
Hvala ti, se vidimo pod Sekirico ob 19h. :lauf:
Uporabniški avatar
 Kunec
Če kdo namerava iti, lahko gre z mano, saj imam še prostor in tudi cenejše pride. Grem pa iz Logatca ob 16.20 h.
Upam da bomo tekli počasi (6 min/km bi bilo kar zadosti hitro), da mi ostane še kaj energije za Zadvor.
Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
Evo mene Kunec. Sam bom tudi prišel, tako da nekoga boš že imel da bo tekel tak tempo kot si ga omenil, kajti sam sem imel včeraj naporen trening, saj sem imel zelo veliko klancev, predvsem pa hud tempo. Pretekel sem pa 15km, tako da si bom danes vzel frej in jutri počasi naprej . . .

Sam bom pa štartal iz Postojne, direkt iz šihta.
Uporabniški avatar
 Kunec
Opravili uradni trening v Senožečah. Zbirati smo se začeli malo pred 17. uro in se nas nabralo dodrih deset ljubiteljev teka. Ker je prvi kilometer malo večji klanec smo začeli z rezervo, pa tudi sicer smo tekli v povprečju 6 min/km. Proga se nato do tretjega kilometra rahlo vzpenja, tam je tudi nekaj asfalta, se pride do vasi in tam je prva okrepčevalnica. Proga je potem razgibana, a prijetna za tek, saj ni strmih klančkov in tečeš med bukovimi gozdovi. Nekaj kilometrov pred ciljem je še druga okrepčevalnica, na žalost so bile včeraj zaprte :D . Zadnji kilometer sledi spust do cilja in moja ura pokaže 1h 11min, tako da je bilo malo odstopanja od plana.
Po teku je Veselko postregel s pijačo in sadjem.
Uporabniški avatar
 milkec
Jest pridem na tek. Če je kdo brez prevoza se mi lahko pridruži, če kdo rabi sopotnika se mu lahko pridružim!
 žuža
A ima mogoče kdo profil te proge? Tale klanc me mal skbri. v hribe, klance še vedno hodim :? Če ni noben bau bau, bi šla tudi jaz.
 dragons
žuža napisal/-a:A ima mogoče kdo profil te proge? Tale klanc me mal skbri. v hribe, klance še vedno hodim :? Če ni noben bau bau, bi šla tudi jaz.

Ženska proga je krajša za prvi kilometer.
Poglej in presodi http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=4
Uporabniški avatar
 Kunec
Za tiste ki se boste udeležili teka še ta novica, za topli obrok bo pasulj, pa pecivo se že peče.

Upam da bomo imeli veliko sonca. LP Darko.
 borut69
Žuivijo!

Glede na to, da je tek v mojem kraju, vas tudi jaz lepo vabim, da se ga udeležite. Malo prej sem preveril in videl da je že vse pripravljeno.
Veselko samo še reklamne panoje izobesi pa bo.
Se že veselim. Kunec že obljublja pecivo, pa še fino je -smo ga prejšni teden kar dvakrat preizkusili. Glede na to da je ta objava moja krstna in glede nato da danes praznujem grem tudi jaz nekaj zamesit. Če bo uspelo bomo jutri preizkusili, pa tudi nazdravili.

se vidimo?
Uporabniški avatar
 Kunec
Bravo bravo Borut, čestitam za praznik, verjetno rojstni dan. Torej jutri :toast: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA