Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ziga
Agencija za šport Ljubljana tudi letos organizira preizkus telesne pripravljenosti s Cooperjevim testom. Vabijo vse, ki želite preizkusiti svojo telesno pripravljenost s tem testom in ste stari nad 16 let, da se udeležite še enega testiranja, ki bo potekalo v ŠPORTNEM PARKU KODELJEVO v dneh:

Četrtek, 06.10.2005, 15.00 – 18.00

V testiranje bo vključeno:
• Tek na 2400 m za moške
• Tek na 1600 m za ženske
• Merjenje kožne gube
• Merjenje višine in telesne teže
• Merjenje krvnega tlaka

Ko pridete na testiranje, se najprej zglasite na prijavnem mestu, kjer boste dobili številko in osebni kartonček. Na kartonček boste vpisali svoje osebne podatke in na njem bodo vpisani tudi rezultati meritev. Nato boste šli na meritve (telesna višina teža, krvni tlak, kožna guba), sledi ogrevanje in nato tek. Po teku se zopet zglsite na prijavnem mestu, kjer boste za odlično oceno na teku (10) dobili diplomo. Tam tudi vrnete štartno številko.

Preverjanje je brezplačno in se ga udeležite na lastno odgovornost.

V primeru hudega naliva bo test prestavljen na drug termin.

Informacije: 01/300-82-33, 01/300-82-12, vinko.jurjec@as-lj.si
Nazadnje spremenil ziga, dne 02 Okt 2005, 11:21, skupaj popravljeno 11 krat.
Uporabniški avatar
 Fotr
Preizkus telesne pripravljenosti s Cooperjevim testom, ki bodo potekala v ŠPORTNEM PARKU KODELJEVO:

Četrtek, 21.04.2005, 16.00 – 19.00

Se bomo šli kaj testirat? :shock: :evil:
 Nataša
Ja, lahko bi šli spet. Pa kužno gobo zmerit :wink:
naj bo lep dan s soncem, prosim, da bomo sedeli na travi :lol:
Kdaj se dobimo, ob klej? :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Zame bi naj to bila obveznost z obzirom, da bo izmerjeni čas "glavno merilo" uvrstitve v ekipo za ŠIBS 2005. :roll: :shock: :?:
Uporabniški avatar
 lunca
Vlajko napisal/-a:ŠIBS 2005.

:shock: :shock: :?: :?: :?: :shock: :shock:
 dragons
lunca napisal/-a:

Športne igre bančnikov Slovenije
Uporabniški avatar
 lunca
Hvala za pojasnilo, dragons! :P Sem že mislila, da je to kaj za vsesplošno uporabo, pa ne bo nič iz tega! :-((
Uporabniški avatar
 Vlajko
lunca napisal/-a:

Lunca :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: , sicer ti je že Dragons odgovoril :D ...ampak moram to komentirat preden grem spat..... ŠIBS 2005, to ti je en tek na 2,4 km - dolžina Cooper-ja (ena od mnogih disciplin), ko pa to "odrajtaš", ..... pol pa cel vikend uživanja v Poreču...Malo navijaš za ostale reprezentante, malo letaš po plaži, malo pecaš "Švabice", največ pa skrbiš za preprečevanje žeje... :evil: :wink:
Uporabniški avatar
 lunca
Vlajko napisal/-a: malo pecaš "Švabice"

A ni to bolj pasalo v staro Jugo??? Sicer pa jaz hodim na ŠIOS :P (športne igre obrtnikov Slovenije :P )

Aja, Cooper je tema! Bom probala priti, da vidim, kako je kaj z mojo kužno gobo! :?
Uporabniški avatar
 alan
Cooper?!? Hmm.... tako kratke razdalje pa se nisem tekel (razen 60m v OS, ko sem potreboval celih 14 sekund) :D

Za probat pa bi bilo!!!

Hmmm... za segrevanje 15 minut lahkotnega teka (2500m), potem pa na polno :roll: :?: Glede na to, da je (zelo) hiter tek zame znanstvena fantastika, se zna zgoditi, da bom na startu bolj zivcen kot pred maratonom... :D :D :D
Uporabniški avatar
 Roki
Fotr napisal/-a:Preizkus telesne pripravljenosti s Cooperjevim testom, ki bodo potekala v ŠPORTNEM PARKU KODELJEVO:

Četrtek, 21.04.2005, 16.00 – 19.00

Se bomo šli kaj testirat? :shock: :evil:

Hej, to me spomne na gimnazijska leta - jest sem za! Fino bi blo videt kolk sem zgubu v 10ih letih...
Uporabniški avatar
 pettr
hm... imam službo do 17h, potem pa če bo varstvo zatamalga doma, pridem.
Pa guba pa to?!...brrr že sliši se precej grdo... :D
Uporabniški avatar
 potepinko68
Jest tud pridem..okol 18 ure. Ce bo lepo vreme. Pa da koga s foruma v zivo spoznam.
lp,
potepinko
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kdaj boste kaj pricapljali na Kodeljevo :?: :roll: :wink: Jaz bom prišel okoli 17h oziroma po dogovoru, če je še kakšen TF-jevec zato, da po testu kakšno rečemo o "gubah". :wink:
 žuža
Tud jaz bom tam ok. 17ih. Po srednji šoli bom že spet zvedla, kolk je debela gubica :D

Vlajko, se vidmo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA