Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Binch
Po tej progi sva (v vec etapah sicer) z MihoPR lani tekala na enem podaljsanem vikendu in je res ful lustna trasa. Ob soncnem vremenu bi bila lahko cista fantazija, tek ob morju, nobenih avtomobilov, ah...spomini ... Sam pisuka k se pokriva z Ptujskim triatlonom pa zdej ne vem :roll:
Uporabniški avatar
 ero
zelo zanimivo in privlačno.

Kruno, te lahko prosim za odgovor na dve vprašanji:

1. če se prijavimo po emajlu in plačamo startnino na dan tekme, je še vedno 50 kun?

2. apartmaji Stellamaris in cena 80 kun - je to za osebo na noč? kako je s pasjimi gosti? oziroma na koga se lahko obrnemo za direktna vprašanja za nočenje?

hvala!

ali ob štirih popoldne ne bo prevroče?
 Lučko
:lol: Pajdo dolazim ti ja na 22,2 km šetnje uz obalu 8) i to stoposto, no malo ubrzane šetnje :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
ero napisal/-a:1. če se prijavimo po emajlu in plačamo startnino na dan tekme, je še vedno 50 kun?

Da, plača se kod podizanja brojeva
ero napisal/-a:2. apartmaji Stellamaris in cena 80 kun - je to za osebo na noč? kako je s pasjimi gosti? oziroma na koga se lahko obrnemo za direktna vprašanja za nočenje?

predrag.zivkovic@pu.t-com.hr
ero napisal/-a:ali ob štirih popoldne ne bo prevroče?

Nadam se da ne. Pa uz more se trči :lol:
Uporabniški avatar
 tini
Jaz tudi pridem, pa glede na to, da je proga dolga 22,2km bom tekel v Luckotovem tempu :) !

lptini
Uporabniški avatar
 MatjazV
Jaz sem že oddal svojo prijavo. Zihr grem, če ne drugače, pa za trening. trasa teka je res lepa.

Lahko se organiziramo za prenočišče.

L.P.

MatjazV
 bine
Živjo, maratonci

Že pred leti je bil umaški maraton izredno hvaljen. Upam, da bo tudi letos.
Zna bit lep trening za Radence.

Prijavo sem odklofal. Torej, nasvidenje v skupini za Lučkov tempo.

L.P.
 Ninocka
UAU, spet en tek ob obali. :P :P :P Že vonjam morski zrak...So pa za maj že drugi plani. Čeprav morda.... :wink:
 jakaski
mene pa samo zanima do kdaj se je možno prijavit? a se lahko tudi na licu mesta?
Uporabniški avatar
 marathon95
jakaski napisal/-a:mene pa samo zanima do kdaj se je možno prijavit? a se lahko tudi na licu mesta?

Evo ti mail za prijavu, a plačaš kad podižeš startni broj predrag.zivkovic@pu.t-com.hr
 jakaski
hvala pa upam da se vidmo... se moram še dokončno odločit med al sem al v trst...
Uporabniški avatar
 marathon95
jakaski napisal/-a:hvala pa upam da se vidmo... se moram še dokončno odločit med al sem al v trst...

Da ne misliš puno i Trst i Umag :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 ero
Hoj,

prejle sva govorila s Predragom - za vse, ki načrtujete spanje v Stellamarisu. cena je, kot rečeno, 80 kun na osebo na noč. za rezervacije se dogovorite kar neposredno s Predragom in bo potem on uredil na recepciji. kontakt na predrag.zivkovic@pu.t-com.hr

na voljo so tri proge - 22, 10 in 5 km. torej si lahko omislite pravi družinski vikend na morju :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA