Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

3.11. 2017 in 4.11.2017 bo na Rudni planinski poti iz Završnice proti Valvasorjevemu domu pod Stolom potekal 24 in 8 urni vzdržljivostni preizkus za vse ljubitelje hoje in gorskega teka.
Vse informacije dobite na 040 618 756
VABLJENI!
Valvasor napisal/-a:3.11. 2017 in 4.11.2017 bo na Rudni planinski poti iz Završnice proti Valvasorjevemu domu pod Stolom potekal 24 in 8 urni vzdržljivostni preizkus za vse ljubitelje hoje in gorskega teka.
Vse informacije dobite na 040 618 756
VABLJENI!

:roll: :roll: :?
A informacije samo preko telefona :?:
Nobenega razpisa :?:
vencelj napisal/-a:Osvežujem temo :!:

Vencelj, saj vem, da je smešno, ker te tule sprašujem, ampak se tako malo vidiva v živo pa nikoli se ne spomnim. :roll: :wink:
A greš na tole? Jaz planiram na 24h, pa bi se mogoče pošvercal domov, ker ne vem, če bom sam sposoben vozit z Žirovnice domov po neprespani noči. :shock: 8)
Sem v fazi odločanja, če bom šel, bo to 8 ur oz. dokler se ne naveličam ponavljanja iste stvar. Tekaški kolega Marko iz Železnikov (član 1) je bil nekaj zagret, sva se menila da bi šla skupaj...mislim, da bi se lahko kaj dogovorili.
Se itaq slišimo v ponedeljek v službi :wink:

LP
No, zdaj so pa prazniki pred vrati, moj zadnji, malce lažji trening pred petkom zaključen, zdaj se pa moram malo posvetiti logistiki in organizaciji. Za to, da bom imel v petek po službi čim manj zapletov, bi prosil za informacije, ki jih ne znam razbrati iz razpisa.

1. Kako se pride na štart? Pri smreki na začetku Rudne planinske poti ne najdem nikjer na spletu (pomojem ima moj Google blokado 8) ). A bi se dalo dobiti mogoče kakšna navodila za dostop ali vsaj GPS koordinate (do 14h bom v službi, potem pa domov in gasa naprej - 1 uro imam do Žirovnice)?

2. Kako blizu se lahko pusti avto? Na 8 ur Slivnice je bilo zelo priročno, ker je bil štart na parkirišču in sem vsakič, ko sem se vrnil v dolino, zavil do avta in naložil, če in kar mi je manjkalo. Tako sem imel opremo kar v prtljažniku, lično razporejeno in dosegljivo brez najmanjšega fizičnega ali psihičnega napora. :--

3. Kako je z okrepčevalnicami oz. koliko malice in tekočine si moram pripraviti in vzeti s sabo, za vseh 24 ur ali bo možno vmes kaj tankati? :drink

Trenutno se spomnim samo teh neznank, če bo še kaj, bom še vprašal. Prosim za in upam na odgovore in se vsem vnaprej lepo zahvalim!
bossteb napisal/-a:
1. Kako se pride na štart? Pri smreki na začetku Rudne planinske poti ne najdem nikjer na spletu (pomojem ima moj Google blokado 8) ). A bi se dalo dobiti mogoče kakšna navodila za dostop ali vsaj GPS koordinate (do 14h bom v službi, potem pa domov in gasa naprej - 1 uro imam do Žirovnice)?

Bi naložila GPX, od poti, ki bi te pripeljal do starta, pa ne vem, zakaj ga ne morem naložit. Lahko ti pa verjetno pošljem na ZS ali če dela tale link: http://www.movescount.com/moves/move130 ... -year=2017

bossteb napisal/-a:
2. Kako blizu se lahko pusti avto? Na 8 ur Slivnice je bilo zelo priročno, ker je bil štart na parkirišču in sem vsakič, ko sem se vrnil v dolino, zavil do avta in naložil, če in kar mi je manjkalo. Tako sem imel opremo kar v prtljažniku, lično razporejeno in dosegljivo brez najmanjšega fizičnega ali psihičnega napora. :--

Avto lahko parkiraš ene 100 m od štarta in ga imaš tam, malo od roke, ne tako blizu, kot na Slivnici.
bossteb napisal/-a:
3. Kako je z okrepčevalnicami oz. koliko malice in tekočine si moram pripraviti in vzeti s sabo, za vseh 24 ur ali bo možno vmes kaj tankati? :drink

Okrepčevalnica zgoraj pri Domu in spodaj 'pri smreki'. Se pravi na cca 2,5 km. Če zdržiš 2,5 km klanca brez 'tankanja' potem s sabo praktično ne potrebuješ ničesar, razen če imaš kako posebno dieto. Ponavadi je na okrepčevalnicah kruh z zaseko, kake pomaranče in banane, kokakola, čaj, voda, čokolada in podobna čudesa. Dom je pa praktično ves čas odprt, edino ponoči najbrž kuhinja ravno ne dela.
Maja! :cast: :cast1:

Hvala lepa za izčrpen odgovor!

Zdaj se pa že znajdem. :driver: Na google Maps se celo vidi smreka, kjer ste obračali. :D Če prav razumem, se tja pride po cesti, ki pelje na Valvasorja (dvakrat sem se peljal tam z očetom, ko sva šla na Stol - ampak takrat še nisem imel izpita :P).

Da bo kruh z zaseko, je super vedet, bom vseeno za vsak primer še svojo prinesel, ker se mi je že zgodilo, da sem nabasal na 45km dolgi tekmi na sam cukr. Pa nekaj Mg+K praškov bom imel s sabo, če bo kdo potreben mineralov na jezik.

Se vidimo v petek, če bo vse po načrtih! :)
TONEK napisal/-a:Kaj novega pod Stolom? Število prijavljenih?
Dajmo malo življenja!

Kaj te pa zanima, Tonek??? Mislim česar ne bi mogel preverit na prijavni strani???? Saj boš jutri vse zvedel...ali pač pojutrišnjem...kadar pač prideš. :lol: :lol: :lol:

Aleš ima najbrž še kake druge opravke, kot nas obveščat o morebitni konkurenci. Prideš, če prideš in ne prideš, če ne prideš. Konkurenca bo tam. :laola
Potem mu pa pojdi pomagat, da ne bo pregorel! Stanje prijavljenih je staro 14 dni, brez vsakega ažuriranja. Ne bi se rad sam podil po Stolovi strmini.
Tebi pa nov zadatak. Ker si ravno prav gobčna, izvrtaj podatek Ratitovec-veter. prvenstvo-pušeljc :drink

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA