No, zdaj so pa prazniki pred vrati, moj zadnji, malce lažji trening pred petkom zaključen, zdaj se pa moram malo posvetiti logistiki in organizaciji. Za to, da bom imel v petek po službi čim manj zapletov, bi prosil za informacije, ki jih ne znam razbrati iz razpisa.
1. Kako se pride na štart? Pri smreki na začetku Rudne planinske poti ne najdem nikjer na spletu (pomojem ima moj Google blokado

). A bi se dalo dobiti mogoče kakšna navodila za dostop ali vsaj GPS koordinate (do 14h bom v službi, potem pa domov in gasa naprej - 1 uro imam do Žirovnice)?
2. Kako blizu se lahko pusti avto? Na 8 ur Slivnice je bilo zelo priročno, ker je bil štart na parkirišču in sem vsakič, ko sem se vrnil v dolino, zavil do avta in naložil, če in kar mi je manjkalo. Tako sem imel opremo kar v prtljažniku, lično razporejeno in dosegljivo brez najmanjšega fizičnega ali psihičnega napora.
3. Kako je z okrepčevalnicami oz. koliko malice in tekočine si moram pripraviti in vzeti s sabo, za vseh 24 ur ali bo možno vmes kaj tankati?
Trenutno se spomnim samo teh neznank, če bo še kaj, bom še vprašal. Prosim za in upam na odgovore in se vsem vnaprej lepo zahvalim!