Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 jpotoc
25. tek na Mohor. Sobota 4. junija 2005 Start je ob 16.00 uri izpred gostilne na Razpokah v Nemiljah. Tek šteje tudi za Gorenjski tekaški pokal.

Novo v letu 2005: poleg teka še gorsko kolesarjenje
1. gorsko kolesarski na Mohor. Sobota 4. junija 2005 Start je ob 15.45 uri izpred gostilne na Razpokah v Nemiljah.

Več: http://www.agp-pro.si/tek_mohor/
Uporabniški avatar
 stepsi
Zdravo tekači (in tekačice).

Mene pa zanima, kakšen je ta tek na Mohor (že 25. letos) in kaj ljudi vleče tja gor. Kaj lahko pohvalite, kaj je slabo. Izbiram namreč dobro obiskane in dobro organizirane tek pa me zanima če je ta tek OK.

Vaša mnenja prosim.

p.s. Baje pa imajo letos tudi kolesarsko tekmo na isti trasi. Sej kolesarjev je tam itak vsak vikend ko toče.

Vse to verjetno tudi zaradi super razgleda z vrha.
Uporabniški avatar
 ales
Mohor-en boljših gorskih tekov, vsaj zame. Tudi za gorskih tekov nevajene tekače je proga dovolj položna (dolga) da se jo da pretečt. Ker, roko na srce, koliko jih pa priteče na Špičasti hrib?
Tek na Mohor je večinoma skozi gozd, tako da tudi kljub popoldanski uri in poletnemu terminu ni težav, na dobri polovici okrepčevalnica, trasa je po asfaltu in zelo dobrem makadamu. A sem že rekel da priporočam?!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Pegaz, a je to, morda, najina "življenjska priložnost"; tvojih prvih najmanj 11 ali več in mojih 10 Duletovih točk :?: :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Aleš ti si že priporočal :lol: .
No, upam da mi bo letos uspelo iti na ta tek.
Ker sem že za trening šel tečt na Mohor in je res enkratna pot.Vseskozi lahko naviraš ob tem pa pomisliš da bi lahko še malo navil. :lol:
Vseskozi se počasi vzpenja in je prav luštna, kakor je omenil Aleš.
Skratka kdor še ni bil na tej tekmi naj kar pride bo videl, da mu ne bo žal.
Jaz se pa moram popraviti in obiskati to tekmo, ker ni zastonj že 25leto zapored, a ni res?
ČAO!
 drej
Sem že vrgel oči na tale Mohor.

In spet me zanima, če me lahko moj spremljevalni avto pobere na cilju teka, al moram sam dol?
Uporabniški avatar
 ales
Dokler ti kdo od organizatorjev ne odgovori..dost pred štartom naj se odpravi po cesti; je zlo dobr makadam, do mal pod vrhom pa asfalt. Čist na vrh Mohorja z avtom scer ne moreš, a tistih 5 min spusta ne bo motečih. Resda ne bi blo luštn, če bi se vsi odpravil gor z avtomobili, ampak za ene par pa zagotovo ne bo problem..
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
O dijo porko ta datum pa meni ne ustreza lih najbolj takrat je pa Grosuplje.Tako, da s tem tekom na žalost ne bo nič letos pa drugo leto mogoče.
Vsem udeležencem pa veliko sreče pa užitkov na tem teku.
ČAO!
Uporabniški avatar
 milan
drej napisal/-a:Sem že vrgel oči na tale Mohor.

In spet me zanima, če me lahko moj spremljevalni avto pobere na cilju teka, al moram sam dol?

Avto te lahko pobere malo pod vrhom teka, če bo štartal dovolj zgodaj. Sicer se gre pa dol po bljižnici tako, da je razdalja za dol krajša kot za gor.
 aleksander
Tokrat bom moral ta tek tudi jaz izpustiti :cry: sej so sosedje glih na ta datum uštimali maraton na Plitvicah :wink: ...pa drugo leto

LP
 drej
Hvala aleš in milan.

Upam, da se bo moja spremljevalna ekipa znašla in mi ne bo treba peš dol in da ne bo prevroče, ali pa dežja.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA