Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

XI. Mednarodni medicinski duatlon (prijavi se lahko vsak)
III. Poletni medicinski tek (prijavi se lahko vsak)

Duatlon Brdo, sobota, 28.05.2005 s startom teka ob 10:00 uri, duatlon 10:45. uri Brdo pri Kranju. Tekmovaje bo v vsakem vremenu.

Triatlon klub Triglav Kranj

Predsednik kluba: Milivoj Veličković Perat
KC, Pediatrična klinika, Vrazov trg 1, 1525 Ljubljana
tel.: 01 - 522 9 219, faks: 01 - 522 9 358

Več: http://www.agp-pro.si/duatlon_brdo/
Nazadnje spremenil jpotoc, dne 27 Apr 2005, 11:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Na 1. medicinski tek imam pa zelo lepe spomine - prvič na stopničkah :D

Tudi sicer mi je ta prireditev bolj pri srcu kot npr. Županov tek, ker je nekako bolj športno obarvan :roll:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tole bi blo fajn it ane :) nekak so skopiral poletni tek od treningov Tf na Brdu :mrgreen: :twisted:
Uporabniški avatar
 mitsch
Zelo prijetna prireditev. Pa že z dolgo tradicijo.

Gre za duatlon, lahko pa tudi samo tečeš.

Žal jim zadnja leta ne pustijo zapreti ceste, zato je čelada obvezna.

Dobiš majčko, golaž in na koncu se lahko napiješ isošporta kolikor hočeš. Tako, da višina štartnine sploh ni vprašanje...

Zelo prijeten tek.
Uporabniški avatar
 miro
Čelada je tako , ali tako obvezna.
Tudi "zadnja" dva duatlona v olimpijski razdalji nista bila ob čisti zapori ceste, garantirano ,ker sem sodeloval na njih.
Verjetno pa je malo več dela z organizacijo in vožnjo s kolesom po cesti na lastno odgovornost, pa je zato, to organizator opustil , kar je velika škoda, saj je bil to edini duatlon v Sloveniji z olimpijsko razdaljo.
Jaz se sedaj te lanskoletne - nove inačice ne mislim udeležiti, kajti to je samo nadomestek duatlona.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Veggie
Medicinski tek je za medicince?
Uporabniški avatar
 lojzeP
Veggie napisal/-a:Medicinski tek je za medicince?

Tek je namenjen vsem, kar piše tudi v najavi - tudi bodoči medicinci/ke

Dobrodošli tudi tekači/ce iz oddaljenih SLO regij :roll:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
:roll: :roll: :roll: mogoče, mogoče pa ubodemo ta duatlon pol pa kar bo pa bo.Sicer je pa do takrat še nekaj časa.
Zanimivo že dolgo nismo brundali okol Brda :lol: :lol: :wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 5rca
mene tudi mika tale tek okoli Brda, da vidim to vašo lepo progo, Gorenjci :wink: danes začnem novačiti kolegice :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 potepinko68
Mene tudi mika udeležba, ker pa sem pri bolj "ta počasnih" me zanima tudi časovni limit... :oops: .. ima kdo kaj podatkov okoli tega?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ma bom pa štartal z kakim starejšim kolesom naprimer ROG-ovim maratonom starost cirka skoraj 25let, malce zarjavel čaka na zaslužen pokoj in svežega naslednika :lol: :lol: :lol: .Sicer je stara specialka pa bomo videli, kaj se da iz nje izcimiti :lol: :lol: :wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tale pot s kolesom je makadamska ane, tko da jest pridem kr s tatežkim gorcem :)
Uporabniški avatar
 Veggie
Tako pise v razpisu - tek po asfaltu, kolesarjenje po makadamu

A ne bi bilo boljse ravno obratno :?
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

iz lanskih izkušenj vam povem, da je MTB kolo nujno potrebno. sam sem šel s trekingom in v marsikateri luknji veselo zaplaval. zakaj? zato, ker vrli Kranjčani mislijo, da delajo veliko uslugo tekačem in kolesarjem, če par dni pred tekmo po makadamu posujejo svež pesek :evil:

ko tako zavoziš v kako luknjo, polno neutrjenega peska, lahko le počakaš, kako boš na drugi strani ven prišel - kot vožnja z avtom po ledu. najbolje si je poiskati linijo čisto ob robu ceste, kjer se da ...

pa za prijave bodite zgodnji. lani je zmanjkalo majic
Uporabniški avatar
 MihaPR
no superca, mam tanajbl široke gume :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA