Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 mirko1
2.mirko1 :D :D :D
bom pač pozabil na 24 ur grosuplja :cry:
lp.mirko
Uporabniški avatar
 Filipid
mirko1 napisal/-a:2.mirko1 :D :D :D
bom pač pozabil na 24 ur grosuplja :cry:
lp.mirko

Mislim, da si se pravilno odločil glede na to, da si bolj gorski tekač. Boš pa drugo leto šel v Grosuplje, potem boš pa videl primerjavo in takrat imej v mislih to kar sem ti v začetku napisal. Je pa res, da na obeh tekih doživiš svojevrstna doživetja, ki se jih gotovo še kasneje spominjaš. Upam da vam bo vreme naklonjeno.
Uporabniški avatar
 želva
A za joggerje na 31 km pa spet ne bodo objavili rezultatov ? :evil:
Uporabniški avatar
 BoštjanG
Z ozirom na to, da se čas za predprijave izteka, predlagam, da k življenju obudimo vsaj eno ekipo (če že ne iz tekmovalnega naboja, pa vsaj zaradi nižje štartnine :wink:)
Torej: kdo gre na 65km in je pripravljen, poleg mene in Duleta, še sodelovati v ekipi?
 snezni_tekac
BoštjanG napisal/-a:Z ozirom na to, da se čas za predprijave izteka, predlagam, da k življenju obudimo vsaj eno ekipo (če že ne iz tekmovalnega naboja, pa vsaj zaradi nižje štartnine :wink:)
Torej: kdo gre na 65km in je pripravljen, poleg mene in Duleta, še sodelovati v ekipi?

NA kaksen tempo pa racunata?
 snezni_tekac
BoštjanG napisal/-a:Z ozirom na to, da se čas za predprijave izteka, predlagam, da k življenju obudimo vsaj eno ekipo (če že ne iz tekmovalnega naboja, pa vsaj zaradi nižje štartnine :wink:)

Sem zainteresiran da vaju dopolnim...
Uporabniški avatar
 Dule
snezni_tekac napisal/-a:Sem zainteresiran da vaju dopolnim...

Fino pa imamo ekipo "Tekaški forum-za vedno" in sicer:BoštjanG, snezni_tekač, Dule in Mirko1 (upam da bo pocajtal koleno).

Se pravi trije odlični gorski, pa eden ki mu je glavni cilj prit skoz .. :oops:
 marjan
Simona in Marjan tudi iščeva ekipo.

Simona računa na čas cca 6.30- 6.45, Marjan pa da maraton sploh premaga :wink: :wink:

Dobro trenirajte
 snezni_tekac
Dule napisal/-a:

Fino pa imamo ekipo "Tekaški forum-za vedno" in sicer:BoštjanG, snezni_tekač, Dule in Mirko1 (upam da bo pocajtal koleno).

Ste jutri zvecer za generalko za cez?
Start med 22 in 24.uro izpod vzpenjace ali pri domu obrabmbe vzgoje v PEkrah. Sam bom sel ce ne bo drustva grem s kolesom cez po ekoloski smeri do Dravograda ce pa se najde tekac pa grem tudi tekaski mars cez.

Zjutraj oz. dopoldan smo v Dravogradu da ujamemo Koratur Bus za MB.

Prijetno in ustvarjalno rekreacijo cez weekend.
 snezni_tekac
snezni_tekac napisal/-a:
Dule napisal/-a:

Ste jutri zvecer za generalko za cez?
Start med 22 in 24.uro izpod vzpenjace ali pri domu obrabmbe vzgoje v PEkrah. Sam bom sel ce ne bo drustva grem s kolesom cez po ekoloski smeri do Dravograda ce pa se najde tekac pa grem tudi tekaski mars cez.

Zjutraj oz. dopoldan smo v Dravogradu da ujamemo Koratur Bus za MB.

Prijetno in ustvarjalno rekreacijo cez weekend.

Aja ce ste za akcijo moj mobilec ima st. 041 740 082.

Ce me prvem "hit"-u ne dobite se poskusite.
 snezni_tekac
Dule napisal/-a:

Hej JAz vas lahko prijavim ker sem kar tu v hisi domacin.

Samo potrebujem ime ekipe in vase podatke.

Si izmenjamo e-mail-e ?
Uporabniški avatar
 Dule
Dule napisal/-a:Fino pa imamo ekipo "Tekaški forum-za vedno" in sicer:BoštjanG, snezni_tekač, Dule in Mirko1 (upam da bo pocajtal koleno).

:

Ker se Mirko1 nič ne javi sumim da ne bo šel :roll:
Če ne gre se nam trem lahko pridruži še eden :!:

P.S. Organizator bi se lahko potrudil in nas tudi preko foruma povabil na tek saj je skoraj nemogoče da ne pozna tekaškega foruma :roll: :evil:
Za zgled mu je lahko Jožko, ki nas tekoče obvešča o pripravah in razmerah na progi maratona 4.občin :P
Uporabniški avatar
 Dule
Od organizatorja sem prejel e-mail da je s mojo prijavo vse v redu.. 8)

Danes opravim še en lažji trening potem pa gasa in kar bo pa bo :D :)

Naša ekipa "Tekaški forum za pohorska drevesa" naj bi bila tudi kompletna - se je pridružil še Marjan :P

ČAU ČAU
 marjan
Treningi zaključeni

Kar bo pa bo, pa še kako velja tudi zame. :shock: :shock: :shock:

Upam da bom dostojno zastopal TF. Forumovci držte pesti, kajti ta tek je res ekstremno dooooolg.

Mi bomo držali pesti za vas na 24 ur Grosuplja in drugod...

Pozdrav vsem
Marjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA