bom pač pozabil na 24 ur grosuplja

lp.mirko
Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
mirko1 napisal/-a:2.mirko1![]()
![]()
![]()
bom pač pozabil na 24 ur grosuplja![]()
lp.mirko
BoštjanG napisal/-a:Z ozirom na to, da se čas za predprijave izteka, predlagam, da k življenju obudimo vsaj eno ekipo (če že ne iz tekmovalnega naboja, pa vsaj zaradi nižje štartnine)
Torej: kdo gre na 65km in je pripravljen, poleg mene in Duleta, še sodelovati v ekipi?
BoštjanG napisal/-a:Z ozirom na to, da se čas za predprijave izteka, predlagam, da k življenju obudimo vsaj eno ekipo (če že ne iz tekmovalnega naboja, pa vsaj zaradi nižje štartnine)
Torej: kdo gre na 65km in je pripravljen, poleg mene in Duleta, še sodelovati v ekipi?
snezni_tekac napisal/-a:Sem zainteresiran da vaju dopolnim...
Dule napisal/-a:snezni_tekac napisal/-a:Sem zainteresiran da vaju dopolnim...
Fino pa imamo ekipo "Tekaški forum-za vedno" in sicer:BoštjanG, snezni_tekač, Dule in Mirko1 (upam da bo pocajtal koleno).
Se pravi trije odlični gorski, pa eden ki mu je glavni cilj prit skoz ..
snezni_tekac napisal/-a:Dule napisal/-a:snezni_tekac napisal/-a:Sem zainteresiran da vaju dopolnim...
Fino pa imamo ekipo "Tekaški forum-za vedno" in sicer:BoštjanG, snezni_tekač, Dule in Mirko1 (upam da bo pocajtal koleno).
Ste jutri zvecer za generalko za cez?
Start med 22 in 24.uro izpod vzpenjace ali pri domu obrabmbe vzgoje v PEkrah. Sam bom sel ce ne bo drustva grem s kolesom cez po ekoloski smeri do Dravograda ce pa se najde tekac pa grem tudi tekaski mars cez.
Zjutraj oz. dopoldan smo v Dravogradu da ujamemo Koratur Bus za MB.
Prijetno in ustvarjalno rekreacijo cez weekend.
Dule napisal/-a:snezni_tekac napisal/-a:Sem zainteresiran da vaju dopolnim...
Dule napisal/-a:Fino pa imamo ekipo "Tekaški forum-za vedno" in sicer:BoštjanG, snezni_tekač, Dule in Mirko1 (upam da bo pocajtal koleno).
:
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA