Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#361876
Slika

Začeli smo s prijavami na 3. Milanja trail in 12. Bistrški tek. http://timing.si/slv?q=3.+Milanja
Zamudili niste nič, najcenejša prijava je še vedno možna ;). Za vse, ki se teka še niste udeležili priporočamo branje poročil s prejšnjih trailov:
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=2&t=26847&hilit=1.+milanja#p355159
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=2&t=27705&hilit=Milanja&fbclid=IwAR3mVXyBhnLk1UlDRUuMQjbNAa5_o2PH1guxxhCKXQCI29j7UU9i_leA2b0
Obenem pa ponujamo nekaj osnovnih podatkov:

Dogodek je organiziran v okviru »Bistrškega teka« na 10 km teku ter 17 in 31 km trail. Tek poteka po jugovzhodnih obronkih Snežniške planote, start in cilj sta na Črnih njivah nad Ilirsko Bistrico. Proga je v prvem delu speljana po dobro utrjenih makadamskih poteh med visokimi borovci in cvetočimi kraškimi travišči. Nato boste tekači prečili slikovito razgledno sleme Milanje (poznano tudi kot Volovja reber), z najvišjim vrhom Velika Milanja (1099 m), kjer domujejo velike zveri in ujede (planinski orel, beloglavi jastreb). Od tu se pogled razprostira na Brkine, Čičarijo z Učko in Slavnikom, Vremščico, Nanos, Kvarnerski zaliv s Cresom ter dolino Pivke. Ob lepem vremenu je moč opazovati Julijske Alpe in celo italijanske Dolomite. Tekli boste tudi mimo vojaških bunkerjev (kavern) t. i. alpskega zidu, kjer vas bo na razcepu tekmovalnih prog na 17 in 31 km čakala prva okrepčevalnica.
17km:
Nato se boste ob vonjavah pisanega cvetja po makadamskih poteh spustili do cilja.

31km:
Sledi tek po makadamskih poteh skozi mogočen bukovo-jelov gozd Snežniške planote ter spust po odprti pokrajini do vznožja Kozleka. Po razglednem robu Snežniške planote, ki se v strmi stopnji bohoti nad dolino reke Reke se boste povzpeli na omenjeni vrh, kjer vas bo čakala druga okrepčevalnica. Tek boste v spustu nadaljevali po že omenjenem robu, skozi gozd črnega bora in preko suhih kraških travnikov do cilja.

Prijave: http://timing.si/slv?q=3.+Milanja
Več informacij na http://milanjatrail.eu/ ali http://tdbistrc.org/

Najdete nas tudi na:
FB: https://www.facebook.com/milanjatrail/
Instagram: https://www.instagram.com/milanjatrail3460/
S ključnikom: #milanjatrail
#361878
Ne vem, ali sem samo jaz tako slep, da v obširnem razpisu, kjer sem našel celo 'brezplačno' parkiranje, ne najdem postavke ¨¨Nagrade¨¨. Najbrž me ne bo, zanima me pa vseeno :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA