Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ziga
Po lanski uspešni ženski tekaški premieri in tudi zadovoljstvu učencev in vodstva Mladinskega centra Dolfke Boštjančič, bosta Polet in Lisa, ob pomoči Športne zveze Ljubljane in ŠD Novice Extreme, zadevo ponovili v sredo, 25. maja. Spet v sproščenem vzdušju, brez štoparice in vrstnega reda. Seveda pa z žrebom nagrad in zbiranjem denarja za otroke s posebnimi potrebami.

Štart bo v Tivoliju (predvidoma na Jakopičevem sprehajališču - to je tam, kjer se je začel in končal tek Božičkov): ob 18. uri bo najprej štart teka otrok na cca 300 metrov, malce kasneje tek žensk na 4 kilometre, za njimi pa še štart "veselega Irca", saj se bo na tej prireditvi od Slovenije poslovil velik prijatelj teka in naše države, predstavnik EU Erwan Fouéré.

Prijavnina bo 1000 tolarjev.

Informacije: ziga
Nazadnje spremenil ziga, dne 26 Maj 2005, 08:13, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 lunca
Kje pa bo ta tek in ob kateri uri?
Uporabniški avatar
 bosin
V Tivoliju, ob 18.uri

(vir:današnji Polet)
Uporabniški avatar
 lunca
Punce, a gremo letos na ta tek? Glede na lansko poročilo http://www.sportosplet.net/viewtopic.ph ... sc&start=0 ste se imeli zelo fino. Ampak če sem prav opazila, letos Tekaški forum ni bil povabljen k sodelovanju :?: A potem to pomeni, da ne bo hudičkov :evil: :?:
Uporabniški avatar
 Manika
lunca napisal/-a:... Ampak če sem prav opazila, letos Tekaški forum ni bil povabljen k sodelovanju :?: A potem to pomeni, da ne bo hudičkov :evil: :?:

O ja, tudi letos je povabljen. V kalčkovem članku v Poletu je večkrat omenjen TF.
Uporabniški avatar
 *pika*
Najprej en lep živijo vsem tule gor! :D

Tečem kak mesec - po željah, potrebah in občutkih ... to pomeni nekajkrat v tednu, počasi in v glavnem po ravnem.
V pogovornem tempu (bolj redkobesednem :lol: ) zmorem ob dobrih dneh kakih 6 km, več nisem poskušala.

Končno sem izvohala tek, ki ni tekmovanje.
Me pa zanima (glede na to, da je Rožnik vzpetina), če mi ga sploh priporočate. Ali kdo ve - bo na progi veliko vzponov? Ne bi se rada ravno po vseh štirih privlekla skozi cilj. :oops:
Uporabniški avatar
 lunca
Manika, jaz sem zasledila v članku samo omembo, da je bil lani soorganizator Tekaški forum. Na žalost sem Polet dala naprej, pa ne morem preverit. Glede na to, da je do takrat samo še 10 dni in še ni nič govora o tem, sem mislila, da letos ni povabila hudičkom.

Pika - ravno to me je zanimalo, ko sem vprašala, kje bo tek. Vem, da v Tivoliju, ampak kje bo potekala trasa. Sicer pa je Rožnik zelo nizka vzpetina, ki jo lahko konec koncev tudi prehodiš, če je ne zmoreš preteči. Če bo vse po sreči, bodo z mano tekle mamice, s katerimi skupaj vozimo otroke na trening in od katerih razen ene nobena ni tekačica. Saj poanta tega teka je pač dobrodelnost (in zabava!). Vem, da bodo večino proge prehodile.

Glede na to, da pretečeš že 6 km, se skozi cilj zagotovo ne boš privlekla po vseh štirih! :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj!
Lunca, Tekaški forum je v poletu povabljen tudi na koncu članka. Pa saj ni važno, ne pogrevajmo teh reči... :wink: Po moje ni nič govora, ker je toliko tekov, da se ne vidimo ven. Obiskanost pa bo zagotovo velika. No, upam. Je fino, ker je sredi tedna!!! No, jaz pridem. Torej
1. Pika
2. Lunca
3. Staša

Lani je bil tek na 3 in na 8 kilometrov. Nekaj je bilo vzpona, ampak rožnik in Tivoli sta tako prijetna, da ni panike. Veliko je bilo mamic z otročki, ki so tempo prilagajale slednjim. Pika in Lunca, kar pogumno, to je res en tak tek, kjer je že v osnovi bistvo druženje. Ja, upam, da se hudički organizirajo podobno kot lani!

LP
Uporabniški avatar
 *pika*
Meni je tudi všeč, da bo tek med tednom.
Se bom zelo potrudila, da pridem - kljub temu, da imam do petih še obveznosti. Bom malo hitreje vozila do Tivolija - upam, da tam ni problemov s parkiranjem.

Se še kaj oglasim na forumu. Pa upam, da bo komu uspelo izvohati, kako bo s progo in koliko bo treba kolena grist :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Če bo šlo vse po planu se vidimo

5. Barb

:arrow: moškemu delu v razmislek :arrow: pokažimo kdo smo tekči :roll: a ne gre za dobrodelnost :? :roll:

:arrow: pa še tko je, ana liza z moškimi bi nam ženskam definitvno tudi ustrezala :D :arrow:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ma dijo mijo bi pol zrasel lotosov cvetek :oops: :lol: .Pol bi ga blo za cel šopek, kot za dan žena in dan materinstva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Alora bi blo pa toplo tečti med dvema ženskama ena na eni strani, druga na drugi strani :lol: :lol: .Blažen med cveticami(ženskami) :lol: :lol: .
No, ja šalo na stran vsekakor pozdravljam vsak tak tek in način rekreaicije, ki opozarja, da znajo tudi ženske dobro tečti :lol: , kar se je pokazalo že včeraj ko nas je VEGGIE presenetila.
Sedaj bo to prišlo ji že kar v navado :lol: .
Upam, da se boste imeli skrajno fajn in da bo priteklo kaj bučnega olja izpod čela :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 NatašaB
Če ne pride kaj vmes, tudi jaz pridem.

8. Nataša

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA