Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lep pozdrav in obenem čestitke vsem udeležencem na teku ob žici.
Sodeloval sem na dostih tekih po Evropi ! Sedaj pa vedno dobivam povabila na posamezne teke. Eno tako povabilo posredujem naprej. m
Mogoče bo za koga zanimivo.
Tek na Nizozemskem v mestecu Winscoten . Paradna disciplina je tek na 100km vsporedno je še klasični maraton 42km in pa štafetni tek 10X10 km izvedljiv za vse turiste. Proga poteka v mestu in okolici v dolžini 10km.
Kot zanimivost in pomoč naj navedem,da je tam v bližini poročena ena gospa iz Cerknice, ki je bila nam v pomoč. Skupini iz Cerknice,ki je tekla na štafetnem teku pa je celo nudila prenočišče. Spoznali smo se tako,da sem zaslišal iz množice,ko je nekdo vpil;Stane, Stane,Slovenija!

Informacije najdete na naslovu: www.avaquilo.nl

In na naslovu: www.run.nl
Ali pa na: www.winschoten.nl

Prijeten tek !
Stane!
 snezni_tekac
maraton 100 napisal/-a:Lep pozdrav in obenem čestitke vsem udeležencem na teku ob žici.
Sodeloval sem na dostih tekih po Evropi ! Sedaj pa vedno dobivam povabila na posamezne teke. Eno tako povabilo posredujem naprej. m
Mogoče bo za koga zanimivo.
Tek na Nizozemskem v mestecu Winscoten . Paradna disciplina je tek na 100km vsporedno je še klasični maraton 42km in pa štafetni tek 10X10 km izvedljiv za vse turiste. Proga poteka v mestu in okolici v dolžini 10km.
Kot zanimivost in pomoč naj navedem,da je tam v bližini poročena ena gospa iz Cerknice, ki je bila nam v pomoč. Skupini iz Cerknice,ki je tekla na štafetnem teku pa je celo nudila prenočišče. Spoznali smo se tako,da sem zaslišal iz množice,ko je nekdo vpil;Stane, Stane,Slovenija!

Informacije najdete na naslovu: www.avaquilo.nl

In na naslovu: www.run.nl
Ali pa na: www.winschoten.nl

Prijeten tek !
Stane!

Vsaka cast! To je nekaj najlepsega ce maraton ali ultra poveze prej neznane ljudi v skupino ki naredijo nekaj skupnega.
Samo to mora biti kar preizkusnja...100km po hribih si znam predstavljati ker so misice le menjujejo in ritem se menjuje po ravnici to pa je pravi izziv.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA