Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 PohorjeUltraTrail
#362456
Pohorje skriva mnogo prelepih kotičkov, ki so ob strasti in ljubezni do trail teka prispevali k nastanku Pohorje Ultra Traila (pred tem Trail Maratona Pohorje). Športno-humanitarna prireditev ima zdaj že 4-letno tradicijo in organizatorji smo začutili, da je čas, da se povzpnemo nekaj stopničk višje, ali bolje rečeno, kar nekaj kilometrov dlje.

Na peti jubilejni izvedbi našega trail teka smo zato načrtovali popolnoma prenovljen koncept, nove trase in obljubljamo, da vas popeljemo v kotičke Pohorja, ki bodo jemali dih.

Štiri nove trase – PUT 85K, PUT 53K , PUT 35K in PUT 17K povezujejo območja občin Ruše, Maribor, Hoče, Slovenska Bistrica in Lovrenc na Pohorju. Te tekačem razkrijejo najlepša njihova območja in mnoge naravne znamenitosti Mariborskega, Hočkega in Ruškega Pohorja.

Tekači boste na sleherni trasi Pohorje Ultra Traila lahko uživali v čudovitih razgledih in pogledih na mogočne bukove in smrekove gozdove, brzice pohorskih potočkov, neštetih njihovih izvirov in jezer, v katera se stekajo. Posebno doživetje je tek skozi mistični Bistriški vintgar, pragozd Šumik in med večjimi in manjšimi gmotami, pred 16 milijoni let nastalega pohorskega granita, odetega v svež, zelen mah. Prav v teh predelih so tudi naši tekači odkrili spuste za bogove. Tega resnično ne želite zamuditi.

Vabljeni!
http://pohorjeultratrail.si/prijava/
Slika
Slika
Slika
Slika
#362971
VELIKONOČNI PONEDELJEK, 22.4. 2019: 3. Ogledna TRASA #PUT ali PUT that ŠUNKA away trail :laola

Naredili bomo cca 14 km in 650 vm.

Pridružite se nam na APRILSKEM OGLEDNEM SREČANJU Pohorja Ultra Trail, ki bo potekalo na velikonočni ponedeljek, kjer bomo po Pohorju 'kurili' praznične kalorije.

Tokrat bomo tudi na delu trase 53 km, ki šteje za prvo državno prvenstvo Slovenije v trailu.

Trasa nas bo popeljala vse od Maroltovega mostu v dolini Lobnice, preko pragozda Šumik in mogočnega slapa Veliki Šumik na kočo na Šumiku. Na izhodiščno točko se bomo vrnili preko zaselka Smolnik. Ob poti bomo lahko uživali ob pogledih na mogočno dolino Lobnice.

Dobimo se ob 9:00 v Športnem parku Ruše, nato se bomo razporedili po avtomobilih in se zapeljali do izhodiščne točke, do Maroltovega mostu.

Zavedamo se različnih zmožnostih in želja tempa, zato bo le-ta primerno prilagojen vsem udeležencem.

Več info na FB ali na GSM 031 391 770.
Si za velikonočno akcijo? :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
#363170
ROK ZGODNJIH PRIJAV SE IZTEKA - AKCIJA :laola

Drage tekačice, dragi tekači,

Čas neizmerno beži in verjamemo, da dobro vzdržujete svojo tekaško kondicijo. Pohorske strmine namreč čakajo, da zagrizete vanje. :D

ČAS SE IZTEKA ...
Medtem ko se vsak po svoje marljivo pripravljamo na 24. avgust, ko se vidimo pod Pohorjem, prijazno spominjamo, da se 30. aprila 2019 zaključuje prvo prijavno obdobje, ko je še možno ujeti najcenejšo startnino za Pohorje Ultra Trail. Zaradi praznikov bomo upoštevali vsa plačila, ki jih bomo prejeli do 3. 5. 2019. 3, 4, akcija!

SPOZNAJ SE S POHORJEM
Pohorci smo se odločili, da letos organiziramo nekaj oglednih druženj, na katerih po najrazličnejših zmožnostih obdelamo dele PUT 17, 35, 53 in 85K. Ob tem, da je res super spoznati pohorski tekaški teren, naj poudarimo, da so zaradi super vzdušja ta naša tekaška srečanja zares nekaj posebnega. Pridruži sem nam v prihodnje tudi ti. Informacije o dogodkih najdeš na naši Facebook strani. Naslednja tura sledi že 25. maja.

Spremljajte nas
FB: PohorjeUltraTrail
IG: pohorjeultratrail
spletna stran: www: pohorjeultratrail.si

Za vse informacije v zvezi s prijavami in plačili smo vam z veseljem na voljo na info@pohorjeultratrail.si.

Se vidimo 24. avgusta na Pohorju! :clap: :clap: :clap:

Ekipa Pohorje Ultra Trail
 TONEK
#363171
Bolj gledam podatke za to tekmo, manj mi je jasno. Državno prvenstvo v trailu in celo prvo, organizator naj bi omejil število udeležencev na 200, ¨¨cenejša¨¨ prijava še nekaj dni, vplačala sta pa do sedaj dva :mrgreen: tekmovalca.
Pa saj ni čudno. 1€ za km proge je tudi po mojem mnenju odločno preveč. Pa za avtobus moraš dodatno plačat, pa za čip založit...
https://my1.raceresult.com/116890/parti ... i#2_0D3117
 MatkoD
#363172
Tudi v Istri je bus za plačat! In prav je tako! Lani sem se do Motovuna peljal še s petimi, šestimi tekači, bus je bil prazen. Tudi drugi avtobusi niso bili preveč polni. Ljudje se kar prijavijo, kao saj je zastonj, organizator plača prevoz, pol pa ga polovica ne potrbuje. Ko pa plačaš, je večja verjetnost, da boš prevoz tudi uporabil.
1€ za km je nizka cena proti ostalim tekom. Je katera tekma bistveno cenejša?
 MKC
#363357
Dan pred startom je dvig številk možen do 20. ure, start pa je za 85k ob 4.00.
Je to res najkasnejša možnost dviga številk?
 TONEK
#364277
Tako se govori.
Komaj čakam start.
Upam, da bo za metlo kakšna mladenka, da bom na hitrejših obratih :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA