Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#363491
Za ju3 so napovedani dobri vremenski pogoji na tekmi. Mraza, vetra, pa tudi sonca :D ne bo, kakšna kapljica pa tudi ne bo moteča. Za lončke :drink in kategorije tu ni bojazni, saj se tekma ne odvija na vipavskem :mrgreen:
Lepo vabljeni na super dogodek.
#363501
vse je pripravljeno,označeno,samo še čimhitreje na Zvoh,pa malica na plaži :drink pa z žičnico dol.start ob 10.00 pri spodnji postaji,prijave še možne do 9.30 .prav tako tudi za Mini otroški vertikal(brezplačno startnina in žičnica) se vidmo
#363506
Fajn dogodek ste pripravli!!
Zraven vam uspe še teč, navijat, prepričat vreme, da sodeluje ...
Super je blo tudi v pustolovski družbi.
;-)
Se že veselim jutrišnjega Sky Run-a.
#363508
Dva dni, dve tekmi, dva luštna dneva :laola

Hvala DIVJIM ZAJCEM, družini Udovič, vsem navijačem, fotografom in seveda vsem na zelo dobro založenih okrepčevalnicah za vzdušje in suport :clap:

Čestitke pa vsem tekačicam in tekačem, ki smo se borili s Krvavškimi strminami.
Upam, da nas bo prihodnje leto več :)
#363510
Kljub poškodbi sem se odločil da nastopim na vertikalu,čeprav sem vedel da bo zaradi tega slabši čas.Na Krvavec sem se vedno zelo rad udeležil tekme,saj je to trasa za tapravi gorski tek oz Vertikalo.Za moje pojme ena izmed treh najboljših prog gorskega teka v Sloveniji.Malo za razmislek za vodilne AZS gorski teki.Hvala Udovič family da še obstajajo take tekme.
Lp Denis :cast1: : :clap:
#363511
Se pridružujem Denisovi ugotovitvi in pohvalam.
Tek (hitra hoja) tipa Zvoh, mi je (z uporabo palic) najljubša panoga tekaškega tekmovanja. Ko pa je dogajanje čisto blizu, kjer dobro poznaš vsaj polovico tekmovalcev, kjer palice, lončki, kategorije..., niso glavni predmet dogajanja, tam se počutim zares doma. Včeraj se je odlično poklopilo tudi vreme in pogonsko sredstvo, ravno prav ohlajen zrak, je pripomogel tudi k dobremu rezultatu. Res da ni bil pod uro, kar je uspelo petim tekmovalcem, je bilo pa pod dvema :-- . Kljub temu sem bil na zmagovalnem odru skupaj z legendo Janezom, na srečo na najnižji stopnički, saj višje zaradi dveh porcij odličnega pasulja najbrž ne bi zmogel :D
Izkušenim organizatorjem dajem visoko oceno, pomisleke bi imel v primeru vročega dneva, saj med postajama gondolske žičnice ni nobene okrepčevalnice.
Danes sem bil na Kamniškem vrhu v vlogi ZZ Topke, kateri po profesionalnosti ne sežem niti do kolen, tja je namreč vodila trasa 21- kilometrskega traila. Žal je bila udeležba zelo majhna, zato je majhna tudi fotoreportaža. :?
Danes teden vabi Ratitovec.
https://www.hribi.net/trenutnerazmere.a ... =3&id=1292
#363513
Super tekma je tole, vsa čast organizatorju.
:laola
Vertikal eden najtežjih glede na višince, hkrati pa tudi eden od najbolj udobnih (dovoljene palice, zelena preproga v zgornjem delu, dol vožnja s sedežnico in gondolo v dolino) - kaj češ bolšga? :roll:
morda dobro družbo? :D
Seveda tudi te ni manjkalo, kot vedno pri Divjih zajcih in Udovičih :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA