Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#363182
Tudi letos pomlad ne bo minila brez Molniškega teka. Letos je že 38-tič zapored. In sicer v nedeljo 5. 5. 2019. Še vedno gre za zeleni tek na obrobju zelenega mesta.

Letošnji tek nadaljuje smer, začrtano lansko leto. Osrednje prizorišče je v dolini, v samem središču kraja, pred Zadružnim domom Zadvor, kjer bo letos tako štart kot cilj. Kot je že v navadi, pripravljamo otroške teke ter teke na 5, 10 in 20 km, tudi v obliki trojk. V primerjavi s prejšnjimi leti je proga ravninska, s čimer želimo tek približati tudi tistim, ki se jim zdi sopihanje v klanec naporno. Tokratni Molniški tek bo označilo tekanje v dolini pod Urhom, po travnikih, gozdnih poteh in makadamski poti ter nekaj malega po asfaltu. Radi poudarimo, da gre za tek v zeleni oazi na vzhodu Ljubljane. V letu prijazne rekreacije želimo privabiti večino: tek je namenjen tekačem vseh nivojev pripravljenosti. 5 km oz. 1 krog v pogovornem tempu zna biti prav prijetnih.

Vabljeni k udeležbi !
#363201
Kratko poročilo iz trase https://sportnodrustvozadvor.si/38-molniski-tek-trasa-nedelja-5-5-2019/: proga je zelena in vabljiva. Še vedno ni najti pretiranih klancev in Zima v dolino pod Urhom (v nasprotju z dogodki v Zimišču, ,kjer je prekleto mrzlo :D ).

V borbi proti mrazu in z željo po udeležbi pravih borcev rekreativcev vljudno vabljeni na 38. Molniški tek: https://sportnodrustvozadvor.si/38-molniski-tek-nedelja-5-5-2019/

SPLETNE PRIJAVE: https://sportnodrustvozadvor.si/?p=2863

Vabljeni !
#363216
Je že tako, da bo v nedeljo Molniški. Zato še nekaj o lokaciji in trasi. Gre za tek v MOL, v mestni občini in človek bi pričakoval bolj urbano okolje. A v resnici gre za obrobje, kjer je veliko ZELENJA, zato ZELENI TEK V ZELENEM MESTU. Do lokacije se lahko pride s kolesom, s progo 13 LPP, pa tudi peš, če ste iz bližine (ČS Sostro, Vevče, Fužine itd.). V letu prijazne rekreacije se obeta še en lep tek. Vabljeni!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA