Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tek v Sečovljah bo v soboto, 9.7.2005 v polodanskih urah. Podrobne info sledijo.

Sigurno je le, da bo cilj teka na šagri (vaški veselici), ki jo organizira TD Sečovlje ob krajevnem prazniku.

Ta dan naše društvo organizira tudi ISTRSKO POROKO - par se bo poročil kot so se nekoč poročevali naši nonoti (leto 1886). Pridite pogledati in poskusiti istrsko hrano :D

Mojmir
 Mojmir Kovač
Pričeli smo z deli. Merimo, sestavljamo in iščemo čim bolj atraktivne dele sečoveljske ravnine, da jih povežemo v traso teka. Dolžina teka bo med 8 in 10 km. Tretina proge bo potekala po kolovozu skozi vinograde in sadovnjake, ostalo pa po asvaltirani vaški cesti.
Štart teka bo v bližini opuščenega rudnika (poleg solin) in postaje ozkotirne železnice, ki je v začetku prejšnega stoletja povezovala Trst z Porečem. Trasa teka bo po "zemlji", ki se bo kmalu spremenila v golf igrišče. Cilj pa bo na vaškem trgu, kjer se bo odvijala šagra. V uvali (dolini) stalno prijetno pihlja. :D

Tako trasa teka bo nabita s simboliko in zgodovino! Tu v teh krajih se je razvijala ekonomija Pirana (sol, povrtnine, oljke, vino...)

Start teka bo v popoldanskih urah, ko bo največja vročina že mimo 8) kljub vsemu pa s seboj prinesite kremo za sončenje in čepico.

Po teku bo šagra (žurka) :twisted: do jutranjih ur (muzika, hrana, pijača, srečelov)!

Mojmir
 Mojmir Kovač
Pogovarjamo se o bogatih nagradah pršut, vino, olivno olje...
8)
Mojmir
 Mojmir Kovač
Športno Kulturno Izobraževalno Društvo
JAZ SEM NAJBOLJŠI
Portorož, Obala 47 , tel. 041 72 42 62

organizira ob krajevnem prazniku

POHOD in TEK

po SEČOVLJAH

sobota, 9. julij 2005

S turističnim društvom Taperin iz Sečovelj organiziramo pohod in tek po Sečoveljski uvali. Trasa je speljana skozi sadovnjak in vinograd, mimo šole, vse do Parecaga in nazaj na trg v Sečovlje. Dolžina proge je okrog 8 km.

Prijava: 18.00 – 19.00
Štart pohoda: 19.00
Štart teka: 19.30
Podelitev priznanj: 21.00

Štartnina:
- tek v predprijavi 1.000 sit, na dan prireditve 1.500 sit
- za pohod ni štartnine je pa prostovoljni prispevek 500 sit 8)

Prijave: na www.skid.si ali pa na dan prireditve v Sečovljah.

Nagrade: 1-3 absolutno (M+Ž) prejmejo pokale in praktične nagrade, ostali kolajno za udeležbo.
 Mojmir Kovač
Mega!

Prijave so se že pričele!

Trenutno imamo že 8 prijav za tek in kar nekaj za pohod. Če se po lastovki pozna poletje, se bomo v Sečovljah imeli lepo. Predvsem bo analiza teka potekala v prijetni družbi 8)

Mojmir
www.skid.si
Uporabniški avatar
 kustus
lp :lol:

če bo vse po sreči pridem v Izolo. Family se gre kopat :P jest pa na :oops: tek :oops: nakoncu bomo vsi prav lepo :evil: slani.

Nagrada :!: :oops: za počasne :oops: je samo kolajna :?: ,..... :?: a :!:
:wink:
 Mojmir Kovač
Živ!

Za tiste prav počasne je nagrada to, da jih počakamo, da pridejo do cilja :D

Mojmir
Uporabniški avatar
 kustus
:lol: lp :P

no pa sem se prijavil preko spleta :hack: vendar na strani www.skid.si nisem :?: nikjer :?: zasledil kako plačam 1.000 sit prijavnine.
 Mojmir Kovač
Ta informacija ne obstaja!

Tako bomo na dan prireditve več pokasirali :twisted:

Bom računalničarja opozoril na podrobnost, ki jo je pozabil. :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tega teka se bom > 95% udeležil. 8)
Elektronska prijava je pa, milo rečeno, res čudna. :roll: Po zaključeni prijavi mi je "ekektronski obrazec" brez kakršnegakoli vmesnega obvestila ponovno ponudil možnost prijave. :roll:
In sedaj resnično ne vem, a sem prijavljen dvakrat ali pa sploh nisem. :?
Mojmir, pomagaj, plis. :wink:
 Mojmir Kovač
Živ!

Vlajko si prijavljen! Obrazec pa je tako narejen, da se lahko prijavi več ljudi 8) na tak način podpiramo množičnost!

Pridi bo zanimivo, med tekom bomo kradli breskve :D

Mojmir
Uporabniški avatar
 kustus
lp

Preko spleta sem se prijavil samo še zmeraj ne vem kam naj nakažem denar za štartnino.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Lahko bi se potrudili, da bi točno zmerili progo :oops: . To bi bilo zelo pohvalno, mislim, da vsi radi vedo natančno koliko so pretekli. Med 8 in 10km pa je kar velika razlika.
 Mojmir Kovač
Živ!
Progo imam natančno zmerjeno do 6740 metra! 8)
Na tem mestu pa se začnejo pojavljati izpeljanke: a, b, in c
Varjante pa so odvisne od pridnosti lastnikov njiv. Tisti, ki bo prej pokosil svojo parcelo bo deležen časti, da se bo 1. tek Sečovlje odvijal po njegovi zemlji 8)
Predvidevam, da bo proga dolga 8 km (skoraj točno), če ne bo druge bomo naredili en krog več med obloženimi trtami.

Prijave kar lepo prihajajo.
Prijavite se lahko preko spletne prijavnice, ki jo dobite na www.skid.si

Mojmir
 Mojmir Kovač
številka TRRja na katero lahko nakažete štartnino je na www.skid.si skrita je v rubriki KONTAKT.

S štartnino pa je tako. V predprijavi je 1.000 sit na dan prireditve pa 1.500 sit. V bistvu pa ni velike razlike, saj ko plačate na banki ali pošti morate poravnati še uslugo 240 sit. Tako, da ... :arrow:

od vsake štartnine bomo 500 sit namenili v dobrodelne namene. Z občinskim rdečim križem se dogovarjamo komu bomo denar namenili ... :arrow:

... bodo nekateri bolj znali ceniti vaš denar kot pa v tem primeru pošta ali banka 8)

Mojmir

P.S. V sečoveljski uvali (dolini) vedno prijetno pihlja!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA