Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 TONEK
#363527
Samo še ju3 plačilo dragih štartnin :D
Potem bodo pa še dražje :(
Uporabniški avatar
 Tedi
#363530
TONEK napisal/-a:Samo še ju3 plačilo dragih štartnin :D
Potem bodo pa še dražje :(


Se najde še kakšna ceneje :wink:

PRODANO...

Kuba Wojtczak napisal/-a:Hi
Due to an injury, I have to sell a GM40 starter pack. :( If you are interested in, please send me a private message. The price is 30 E.
Best Regards :)


Kontakt: FB Kuba Wojtczak
Nazadnje spremenil Tedi, dne 31 Maj 2019, 11:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 zz topka
#363533
Lepo, Tedi, da nam potrdiš, da je to zares prodaja.... :D :clap: kajti, najbrž si nihče ni upal kupiti, misleč, da je to kak spam-lumpek :? 8)
Sedaj bo šla štartnina gvišno v promet. :D
Uporabniški avatar
 Tedi
#363535
zz topka napisal/-a:Sedaj bo šla štartnina gvišno v promet. :D


V trenutku :wink:

In ne moreš verjeti, kdo je kupec :lol:
TONEK napisal/-a:Potem bodo pa še dražje :(
8)
 TONEK
#363538
A si videla, Topka, da je včasih dobro biti malo bolj gobčen (spet ti ne sežem do kolen :D ), pa tudi malce pozabljiv, :mrgreen: (malo sem zamudil prvi rok vplačila) - letos se boš na Dur'nku lahko zopet drla name :D
Tedi, tebi pa lepa hvala za posredovanje. Dobro, da obvladam poljščino :--

Pojutrišnjem bi se pa čez Dašnico najraje peljal s kolesom. :cry:
 Jožko
#363596
Pozdravljeni

Ja je res da se že kar dolgo nisem oglasil na Tekaškem forumu ampak sedaj pa ko postajamo polnoletni pa le moram napisat par besed :D Pred 18. leti, ko smo začeli z GM4O nismo niti pomislili, da bomo toliko časa vstrajali na gorsko tekaški sceni, če prav po pravici povem sploh nismo nič mislili samo z velikim veseljem smo vsako leto pripravljali naš gorski maraton, ki je kasneje postal 1. pravi Gorski maraton pri nas in to je še sedaj. Zastavili smo ga čisto tekmovalno z 17. okrepčevalnicami in vsemi ostalimi službami /GRS, radio amaterji, NMP) , ki so potrebne za "varno" izvedbo take gorsko tekaške prireditve. Takega bomo ohranjali tudi naprej, kajti v poplavi Treilov, ki so naravnani bolj na samo oskrbo smo se mi odločili da naš GM4O ostaja tudi nadaljnih 18 let v taki podobi kot je zrasel. Prepričan sem, da ob prihodu v cilj in pogledu proti Črni Prsti, kjer je tekel pred 3,4,5 urami orosijo oči in z velikim zadoščenjem nad samim seboj odkoraka dalje do mesta, kjer ga čaka dobra sadna kupa. Veliko je zgod, ki so se zgodile v teh 17. letih in z velikim veseljem jih bomo enkrat tudi sestavili in objavili in najprej prav na TFju, kajti prav Tekaški Forum je bil prvi forum, ki smo ga tekači z velikim veseljem uporabljali. In tudi dane je na forumu še vse tisto kar je bilo včasih.
Spoštovani prijatelji dobro došli na 18. GM4O, ki se bo zgodil 15.6.2019 s pričetkom ob 8.00 v Podbrdu. Tako bo kot vedno samo malček bolj slavnostno. Vabljeni tako tekačice, tekači, ki se boste pomerili na DP za članice in člane v gorskem maratonu, deklice, dečki, mladinke, mladinci pa na tekmi za Slovenski gorsko tekaški pokal. Prav tako vabljeni vsi naši prijatelji, ki z nami sodelujete že vsa ta leta in nasploh vsi, ki v prelepo Baško Grapo radi zahajate, pridite in se skupaj z nami in udeleženci naših tekov poveselite ob našem in upam tudi vašem tekaškem prazniku. Nekoč je Janko Humar zapisal: "GM4O kljub svoji veličini ostaja prijeten in domač" res je tak bo tudi leto in vsa leta v naprej.
Hvala vam in se vidimo naslednji viken v prelepi Baški Grapi.
Jožko
Uporabniški avatar
 rainbow
#363598
Kupim startnino za GM4O, če slučajno kdo ne more iti in prodaja.
Kontakt.: 041 723 391
 bossteb
#363602
Jožko napisal/-a: VSE NAPISANO
Jožko

Slika
Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA