Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

jakaski
a trasa tega je po cesti al po gozdnih potkah tm okol? Pa a so kšni posebni klanci? če slučajno kdo ve bi se priporočal za tele podatke :D
 jakaski
Jst bom zelo verjetno tam... opis se sliši prav prijetno če ne bo čez teden kakšnih neprijetnih bolečin in pretresov se bom v soboto najedel praha :D
 jakaski
Verjamem da bo velika večina tole soboto preživela v Radencih (jst bi tud pa ne morm k mam zjutri še izpit), tko da sm se odloču it pogledat kako bo tole zgledal... a je še kkšn kandidat?? :)
Uporabniški avatar
 Kunec
Z Eriko sigurno prideva, pa tudi ostali imajo iste namene, vsaj v Logatcu.
Uporabniški avatar
 miro
Darko , mogoče te prideva z ženo pogledat - seveda tudi Eriko.
Lp
Miro
 Nataša
SilvoM napisal/-a:Poročilo in graf višinske iz leta 2003.

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=66

Sem ravno hotela vprašat, če je kaj klanca, zaradi Mihatovih kolen...hm, zgleda, da bom na tekmi tekla samo jaz, on pa izven kategorije po svoje 8)

je 13km še vedno samo za moške?
Uporabniški avatar
 miro
Nataša , nč bat , punce imajo krajšo progo , pa tudi ta ni prav ravna.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Filipid
Nataša napisal/-a:Sem ravno hotela vprašat, če je kaj klanca, zaradi Mihatovih kolen...hm, zgleda, da bom na tekmi tekla samo jaz, on pa izven kategorije po svoje 8)

je 13km še vedno samo za moške?

Bolje bo, če prideta na Tek Suša je bolj ravninska proga, pa še malo krajša :wink: . Bodo manj trpela kolena :roll: . Tista proga v Hotedrščici za moške je kar malo ubitačna če imaš težave s kolenom. Res da sta dva klanca, ampak to še nekako gre, potem pa sledi en dolg kar malo strm spust, to pa zna biti strup za boleča kolena. Jaz sigurno ne bi šel, če bi imel težave s kolenom. Kar se pa tiče organizacije pa sem bil vedno zadovoljen. To je moje mnenje.
Uporabniški avatar
 Dule
Tisti, ki ste v dilemi kam iti je najbolje da greste kar na oba teka (dopoldan Zali log, popoldan Hotedršica). Tudi lani so nekateri tako naredili :wink: .
 Nataša
miro napisal/-a:Nataša , nč bat , punce imajo krajšo progo , pa tudi ta ni prav ravna.
Lp
Miro

Česa bat? :shock: Sem hotla it na 13... :? :cry:
Uporabniški avatar
 Filipid
Nataša napisal/-a:Česa bat? :shock: Sem hotla it na 13... :? :cry:

Ne bo šlo :nono: . Razen če boš šla izven konkurence :roll: . Za moške je proga dolga 13 km, za ženske pa 7 km. Tudi trasa proge je čist v drugo smer pri moških kot pri ženskah in štart je tudi ločen.
Uporabniški avatar
 miro
Nataša , saj sem vedel , kaj si hotela vprašat , samo čakal sem kako boš reagirala, - vedno reagiraš drugače , skratka inteligentno.
Upam , da mi ne boš zamerila to malo provokacijo!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Kunec
Z Eriko sva pred tremi tedni tekla daljšo 13 km progo. Progo sva uspešno pretekla, te pa precej izčrpa, saj je po začetnih 3 ravninskih km precej razgibana. Sicer pa imajo ženske 7 km za pretečt, proga pa ima tudi vzpon. No letos bo vsaj lepo vreme, lansko leto je samo scalo in scalo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA