Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ales napisal/-a:Ves žalosten sem zdajle opazil da je maraton Državnosti v Celju krajši od polovičke...

Če si mislil iti v Celje na maraton (42 km) so tega ukinili že pred dvemi leti, če se ne motim :roll: .
Uporabniški avatar
 ales
Ne, ne, mene letos sam polovičke zanimajo (zakaj že?). Pa je tudi mali maraton državnosti ene deset metrov krajši od 20km, mal preveč očitno za doseganje dobrih rezultatov...

Mihata, saj tole navzdol pa šteje, a ne? Pridta, bomo skupaj enkrat probal!
ales napisal/-a:
Štart na prelazu Brenner do Insbrucka. Hudo! Na trasi velikega maratona 865 m spusta, na polovički pa še vedno spodbudnih 375m.

Še kdo, še kdo?

Ce ne bo teka na Vrsic sem takoj za tole. :)
Se zna - za 1/2.

lptini
Uporabniški avatar
 mihaperme
ales napisal/-a:Mihata, saj tole navzdol pa šteje, a ne? Pridta, bomo skupaj enkrat probal!

Bomo vidl, kako bo z mojim finančnim stanjem do takrat. Je mal draga štartnina :(, pa še ke je treba pridt. Kar predstavlja za študenta kr strošek :( . Drugač bi blo pa fajn enkrat s tabo probat it dirkat :D
Uporabniški avatar
 mihaperme
Sm narobe gledu, je štartnina za polovičko sam 25 EUR, no sej to bi pa še šlo :D . Moram še mojo boljšo polovico prepričat :wink: , pa mogoče gremo dirkat :D
Uporabniški avatar
 GaGa
Mene si že prepričal :D ... zdej moraš samo še sebe :wink: ?!

Izpitov je pa takrat že tud konec :lol:... do septembra... bomo naredil finančni plan, pol pa pade odločitev.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Na morju je padla odločitev, da gremo v standardni sestavi na Tirolsko :D
Uporabniški avatar
 ales
Mladina, odlično. Pol kr velja!

Pa je zgleda pomagal tut k smo v Červarju ves čas sanjal kako bi blo fino če še Gorazda nahecamo, da nas bo ta drug del poti vlekel(za prvi del se, standardno, jaz javim).
 dragons
Limit udeležencev je 2000 tako da se bo treba hitro prijavit
Uporabniški avatar
 mihaperme
ales napisal/-a:Mladina, odlično. Pol kr velja!

Pa je zgleda pomagal tut k smo v Červarju ves čas sanjal kako bi blo fino če še Gorazda nahecamo, da nas bo ta drug del poti vlekel(za prvi del se, standardno, jaz javim).

Pa pojdimo :D :D :juhuhu:
Uporabniški avatar
 ero
hojla,

če se lahko komu priključim v avtu, sem tudi jaz kandidat za tole spuščanje v dolino. v juniju namreč še nimam planiranega maratona in je že skrajni čas, da si enega določim :)
 mojA
ero napisal/-a:hojla,

v juniju namreč še nimam planiranega maratona in je že skrajni čas, da si enega določim :)

Joj Ero! Kolk maratonov pa nameravaš preteči na leto :shock: ? A ni več kot dva že precej veliko - skoraj že mal preveč ? Sicer pa kaj govorim - kaj pa ultramaratonci itd ... :bum:

No tam nekje zadaj v glavi mi nekaj govori, da sem menda nekje slišala, da je več kot dva maratona na leto že precejšen zalogaj za telo
Uporabniški avatar
 ero
he he, tole sem seveda nalašč tako zapisal.

ves štos je v tem, kakšno bazo imaš in kaj delaš vmes. in za zdaj gre brez težav dalje. in tisto o dveh maratonih na leto velja za vrhunske tekače, ki gredo vedno 110% ali pa za čistokrvne rekreativce, za katere je maraton življenski podvig. jaz sem nekje vmes, ne?

da ne zaidemo s teme - še vedno se slinim za prevoz. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA