Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#367053
lep krog 19km dolg,do Mohorja po markirani poti,preku Rovnika pa po oznakah oz.gps sledi.treba bo še uro kupit,lahko pa janez AGP imel kašno testno za posojat :D (ogledna zmeren tempo 3 ure) v enem mesecu se še vidmo na trasi :D
#367057
Na mobi si naložiš aplikacijo Strava. Prijaviš vanjo se lahko kar preko fb ali google računa, ali pač s svojim up.imenom in geslom, kot želiš. ( jast sem kar preko gugl računa)
Na isti način se prijaviš tudi na kompu. Potem si na kompu zgoraj desno v kotu na znaku + naložiš gpx, ga poimenuješ po svoje.( lahko na novo sama ustvarjaš, lahko ga uvoziš, lahko uporabiš gpx od prijatelja na Stravi....)
In potem greš na tulifonu na Stravo.
Spodaj imaš več možnosti. ( no, saj malo lahko tudi sama raziščeš...) Če greš svojo pot, pač greš na Record ( snemaj), pazi da imaš vklopljen gps. In start. Ko končaš, samo sladiš navodilom.
Če greš pa uporabljat že naložen gpx, greš kliknit Record,...nad tipko Start je izbor treninga ( tek, hoja, bičikleta...), levo pa imaš eno tako zavito kačico :shock:. Klikni nanjo in odprejo se ti vse že tvoje shranjene poti.
Si izbereš željeno, ...Use route in Start. Da spremljaš gpx, je poleg ena taka solzica s piko noter :D , in tam ti kaže sled . Na Stravi ni potrebno stalno klikat na Stop, če se kaj ustavljaš, ker sama izmeri, koliko cajta si dejansko migala, kolk pa počivala.
Ko končaš s progo, slediš navodilom, shraniš, in že ve cejli svejt, kje si bla... :D
Če znam jast, pole ni težko... :lol: Imaš pa cel kup takih app, ampak ker se gre tu za Strava race, je najbolj ajnfh, da imaš kar Stravo? :D
In četudi se kaj zmotiš, lahko naknadno popraviš... npr. naslov, tip treninga,...lahko daš privat zadevo, da nihče ne ve, zbrišeš.... polhno vsega ... :D
#367059
Najlepša hvala, draga moja!!! Je tko dobro razloženo, da bo menda celo zame zadost. V tako tehniko me morajo prisiliti razmere, dokler ni nujno, jo prepuščam drugim. Tale "divja" provokacija, ki je zame na ugodni lokaciji, je blizu tej prisili. Hvala!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA