Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ziga
V naselju Na Kresu bo v nedeljo, 19. junija, ob 10.30, start precej strmega teka po planinski poti na Ratitovec. Mladina bo navkreber tekla na 1.6, 3.2 oziroma 4.8 kilometrov, ostali pa na 7.3 ali 12 kilometrov. Startnine bodo 1000 in 2000 tolarjev.

Informacije: 041/839-973, www.atletsko-drustvo-zelezniki.si
Nazadnje spremenil ziga, dne 19 Jun 2005, 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Dušan
Pozdravljeni!

Evo eno mnenje za izziv?!

Eno je politika, drugo ekonomija, tretje ... lajf, ki si ga želimo! Dve tako "pomembni" tekmi v gorskih tekih v dveh dnevih na oddaljenosti dobrih 10 kilometrov ... no ja?! Po svoje dobro, po drugi strani pa je to najslabša izbira! Interes pač prevlada ...

In ker velja tek na Ratitovec za državno prvenstvo in šteje za kvalifikacije za evropsko prvenstvo ... na maratonu štirih občin ne bo "vrhunskih" tekmovalcev ... na teku na Ratitiovec pa bo bistveno manj običajnih rekreativcev!

A upam, da bomo vsi ta dan uživali! Če pa bi se bilo mogoče dogovoriti za malo bolj ločena termina ... pa bi uživali dvakrat!!!

Mislim, da je glavni organizator teka na Ratitovec moj sošolc iz osnovne šole! Roman, upam, da prebiraš tekaški forum! Kje si bil prejšnjo soboto, ko smo proslavljali trideseto obletnico?! Javi se kaj!

LP Dušan
Uporabniški avatar
 mirko1
dušan,spomni se 30 let nazaj,kaj si takega slabega napravil temu sošolcu,da ti sedaj tako vrača :cry: 8)
sicer pa problem sploh ni problem.vrhunski tekači naj se izkažejo da so vrhunski in naj pridejo in odtečejo oba teka :P :D :D :D ,kar se pa nas rekreativcev tiče tudi ni problem.po končanem maratonu se lepo ogreti odpravimo na ta strmi ratitovec,pa kaj bo to za nas :D
lp,mirko
 aleksander
Res je malo škoda, da ni eden dopoldan, drugi pa popoldan, da se mi ne bi bilo treba dvakrat preoblačit... :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Se spomnim ko sem še jaz tekel na Ratitovec je na vrhu pred kočo resnično fantastičen filing, ko jo zagledaš in se ti približuje planinska koča.
Pa še prenovljena je bila, prav luštno je tam gor.Sam če ne zapiha in ni kake megle pol je v redu.
Vsem ki se boste udeležili tega teka, vam želim fantastične pogoje!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Dušan
mirko1 napisal/-a:dušan,spomni se 30 let nazaj,kaj si takega slabega napravil temu sošolcu,da ti sedaj tako vrača :cry: 8)

Ha ha ... spomin me zapušča! Nič takega se ne spomnim!!! Pač ... enkrat sem ga na občinskem prvenstvu premagal v namiznem tenisu, čeprav je znal bolje od mene! Bil je zelo žalosten ... Ampak ta poraz mi je že takrat z obrestmi vrnil!

Ja, mogoče je pa res škoda, da ni štart teka na Ratitovc v soboto tam nekje ob 14h popoldne ... Ogrevanje na startu ne bi bilo potrebno!

Pa šalo na stran ... uživajte kjerkoli že boste tekli!!

Dušan
Uporabniški avatar
 Učenec
No pa pojdimo na ta Ratitovec, bomo videli kako bo. Baje je kar hudo.
Se že veselim.
 aleksander
No pa je tudi Ratitovec za nami in prijetno sem bil presenečen nad razgibano progo.Z Tadejem sva tokrat zares pričela lepo počasi,bi lahko rekla rekreativno, za razliko od mnogih ostalih,ki so si želeli priteči vozovnico za Grossglockner.Pri nama je bila psihična obremenitev precej manjša, ker imava vozovnico že zagotovljeno za 9.julij.... :wink: :wink: Kot sem enkrat že napisal res je škoda dveh takih tekem kot je Maraton 4 občin in Ratitovec v enem vikendu,ker vsaka zasluži našo udeležbo.Sploh pa je bila to lepo preživeta nedelja,z lepim sončnim vremenom ,vsekakor bolje kot matranje na kavču :twisted: :twisted:

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA