Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

RAZPIS TEKMOVANJA V TEKU IN GORSKEM KOLESARJENJU

Čas: sreda, 22. junija popoldne 17.00

Trasa: start na križišču Celovške in Ceste v hrib, po njej in desno po kolovozni poti na vrh hriba (Križ), nadaljevanje proti Toškem čelu do daljnovoda, spust proti Strožnikom in mimo Bormesa, vzpon do stanežiškega znamenja, nadaljevanje po vrhu hriba ter spust do cilja, ki je na mestu starta.

Dolžina: cca 9 km.

Prijave: pol ure pred začetkom tekmovanja na startnem prostoru

Start tekačev: 17.00
Start kolesarjev: 17.15

Kategorije:
- dekleta
- fantje

Razglasitev rezultatov bo takoj po končanem tekmovanju na ciljnem prostoru

Udeleženci tekmujejo na lastno odgovornost.

Prireditelj poskrbi za označbo proge, redarsko službo in varnost, merjenje časov, prvo pomoč in okrepčilo na cilju.

Čudovita, ne preveč zahtevna pot po gozdu.
Priporočam!
Uporabniški avatar
 Dule
Ja luštna proga disciplina gor-dol, sem jo tekel že leta 2002, v opisu manjka podatek da ima 500 m.v.r..

Pridem, če bo le telo reklo DA (po zahtevnem vikendu 4.občin) :D
Uporabniški avatar
 žine
Tale vabljiv opis me je danes pripravil, da sem se spravil na gorca pogledat traso...če bi me, podobno kot Duleta, noge po sobotnem maratonu spustile v kakšno akcijo. Ni lepšega, če ti takole nepričakovano pripravijo takle tekec skoraj pred hišnim pragom :D
V razpisu sicer piše, da se bo teklo in kolesarilo. Teklo že, OK, ampak danes sem jaz skoraj tretjino klanca kolo lepo rinil pred sabo :( al sem tko slab, al pa se tega res ne da prevozit? Poleg tega je pot, vsaj ponekod hudo zrita in kar zaraščena. Pozor pred klopi, sam sem jih našel nekaj še preden sem šel "do nazga"... :D
Sicer pa - sreda JA, morda bi prav prišel še kakšen podrobnejši opis proge, zemljevidek? Ker sem se kar malo zgubljal danes...
lpŽ
 vubk007
Proga je od včeraj označena in odstranjene so ovire (debla in hlodi), tako da je sedaj tudi za kolesarje BP.

Glede strmine in kolesarjev. Verjetno je opis bolj slab. Nisem namreč napisal, da če gledate od cerkve proti hribu, se proga začne po Šentviški v levo, torej proti centru. Po 200-300m pa se zavije v hrib. Po 'ta strmi', pa kolesarji pridejo nazaj.
Uporabniški avatar
 Dule
Žine,Mirko1,Dule.. pride še kdo jutri nabirat klope, menda jih bo dovolj za vse :shock: Pa kakšno srnco ali srnjaka bomo presenetili..
Tokrat je ne bom pobrisal z AnaLize, si bomo imeli veliko za povedat o zadnjih doživetjih ob teku (4 OBČINE PRESS) :D :D

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 žine
Hoj,
jaz pridem. Čeprav so spomini na maraton 4 občin še kar prisotni v tudi v nogah :D . Naredimo si torej eno lepo popoldne!
lpŽ

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA