Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Društvi ŠD Kraški tekači Sežana in Kolesarski klub Sežana vas vabita na

TEKAŠKO - KOLESARSKI MESEC NA K O K O Š

TEK NA KOKOŠ / S KOLESOM NA KOKOŠ (674m)

31. julij 2005 kolesarska tekma ob 9:30
31. julij 2005 gorski tek–pokal PRIMORSKIH NOVIC ob 10:30

KATEGORIJE
- tek enako kot za pokal PRIMORSKIH NOVIC
- kolesarjenje:
A - do 15 let
B – od 16 do 30 let
C – od 31 do 45 let
D – nad 46 let
Kronometer – kategorije tudi do 15 let

Kategorije so ločeno za
- tekačice - tekače
- kolesarke - kolesarje

DISCIPLINE
TEK: skupni štart
KOLESARJENJE: skupni štart

ŠD Kraški tekači Sežana in Kolesarski klub Sežana vabijo tekače in kolesarje, da se v mesecu juliju udeležijo tekov in kolesarjenja na Kokoš (674 m).

Start je na mejnem prehodu Lipica, proga poteka po cesti do cilja - Doma na Kokoši. Višinska razlika proge je 274 m, dolžina pa 3200 m.

STARTNINA:
31. julij 1.000,00 SIT ali 4 EUR
Prijave pred startom.

NAGRADE
praktično nagrado.

PODELITEV NAGRAD

- prvi trije absolutno najhitrejši prejmejo pokale;
- prvi trije po posameznih kategorijah medalje;
- absolutno nov rekord proge - denarna nagrada

Lanski rekordi so:
- tekačica 17:52 minut
- tekač 13:42 minut
- kolesarka 18:05 minut
- kolesar 13:00 minut

Informacije na tel.št. 041 580-934 (Niko Dolgan) ali pa na http://www.klub-kraskitekaci.si .

TEKMOVALKE IN TEKMOVALCI TEKMUJEJO NA LASTNO ODGOVORNOST !
Nazadnje spremenil ero, dne 01 Avg 2005, 08:48, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 Staša
...KOKOŠKA... MESEC... a me kdo kliče? :shock: 8) :D :lol: :lol: :wink:

kokoška lani je bila pod menoj samo enkrat, ampak toliko slajša - je bila tik po dopustu in prva po poškodbi in tekaškem odmoru. pa jota in njoki pri muhi so bili zakon!!! zato upam, da gremo letos spet v osvajanje! to nedeljo skuham še kofi, če me kdo pobere :D :roll:

izziv: da pridem gor minuto pred valentino :lol: :lol: :lol: :lol:
OK OK , hecam se... :(
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Klele pa mislim, da vsaj enkrat ne smem manjkat, da probam to kokoško :lol: :wink: , ali bo ona pod mano ali pa jaz na vrhu nje :lol: !
Da vidim to čudo primorsko tako opevano! :lol: :wink:
Alora imajo mogoče kak teranov likerček mimogrede, ali pa vsaj v bližini kako domače vince, da si mal krvno sliko izboljšam :lol: :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 mirko1
staša,to pa je iziv,kajti valentina je od lani krepko napredovala
lp,mirko
 ines
VABLJENI VSI , DA PRIDETE VSAJ ENO NEDELJO. LAHKO SI OMISLITE TUDI NEDELJSKO DRUŽINSKI IZLET.

Če katerega zanima karkoli naj vpraša- bom odgovorila.

LP Ines

Mirko1- Staša je tudi napredovala, saj trenira v poletovi ekipi :D . [/url]
Uporabniški avatar
 mirko1
lani sta tekmovali dve valentini.o kateri je sedaj debata? :lol:
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Staša
ines napisal/-a:Če katerega zanima karkoli naj vpraša- bom odgovorila.

LP Ines

Kako si kaj? Kakšna je nagrada za prvo? ;) ;) ;) A je likerček že pripravljen? A se bomo spet imeli fajn gor pri koči? A bomo spet videli Nanos pred seboj? A bodo ob poti spet maline? A bo tudi ta dobra paštica zadnji dan? A bodo nagrade? A si bom spet otroški ruzak 3 3 l destilirane vode prižrebala?

mirko1 napisal/-a:lani sta tekmovali dve valentini.o kateri je sedaj debata? :lol:
lp,mirko

O ta hitri, Bonnanijevi, kakopak! Mirko1, a ti misliš, da je hitrejša od mene? No saj, lani sem bila ene 7 min za njo, letos bi pa lahko bila kakšno pred njo, če me maline ne zadržijo.. :roll:

Ma dej, nehi! :ignore: Me bo spet Tini za besedo držal in v nedogled težil s kakšno stavo za pohane piške, češ da nisem dosegla cilja. Ga matra tist speed maraton, pa lovi na vsako besedo... A ne, druže tini? ;) :) :) :)
 borut69
Zdravo

Sežančani bodo tudi letos poskrbeli, da bo sicer v počitniškem juliju mogoče vsako nedeljo tekmovati in zbirati točke na duletovi lestvici,
kamor sem tudi sam na moje veliko presenečenje :shock: uvrščen.
Prvo nedeljo sicer na teku nebom sodeloval, ker bom ravno na dopustu.
Sem pa zato z Veselkotom zmenjen, da v četrtek 7.7.2005 opraviva trening tek na Kokoško. Predviden začetek ob 19:00 izpred mejnega prehoda Lipica. Če se nama kdo želi pridružiti je zaželen.
Pa tudi sladoled lahko zrihtamo, za vse ki radi ližete :wink: :wink:

Če bi se kdo hotel peljati z nama iz Senožeč se lahko dogovorimo.
Dosegljiv sem nahttp://www.sportosplet.net/viewtopic.php?p=44766#44766

LP Borut[/url]
 ines
Staša!
Denarna nagrada za apsolutni čas. Trudimo se, da zadnjo nedeljo pripravimo presenečenje- to naj bi bila skrivnost. Lačni in žejni ne boste šli domov (ekipa za pripravo enaka kot lansko leto).
Upam, da bo lepo vreme.

Pričakujemo vas :!:
Uporabniški avatar
 mirko1
seveda na kokoško pridem,samo me zanima kako je urejeno z bližnjicami.namreč lani so jih nekateri koristili 8)
lp,mirko
 ines
Smo šli merit pri bližnjicah ne pridobiš kaj dosti. Vsekakor je bila lani in tudi letos bo kontrola na ovinkih.
Tisti pa ki misli , da goljufa organizatorja (pridobit kakšno medaljo) v resnici goljufa sam sebe. Jaz zase točno vem, da nikoli ne bom prehitela Valentine.
Ines
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
ines napisal/-a:Smo šli merit pri bližnjicah ne pridobiš kaj dosti. Vsekakor je bila lani in tudi letos bo kontrola na ovinkih.
Tisti pa ki misli , da goljufa organizatorja (pridobit kakšno medaljo) v resnici goljufa sam sebe. Jaz zase točno vem, da nikoli ne bom prehitela Valentine.
Ines

Prav si povedala, kar se tiče goljufanja.
Kdor goljufa goljufa samega sebe in ne toliko druge.Kajti presneto dobro ve, da ni zmagal pošteno, ali dosegel tistega časa, ki ga je, ko je goljufal.
Nekje v notranjosti ga peče vest, čeprav mogoče tega ne bo pokazal.Ampak tistega odkritega veselja pa zagotovo ne more doživeti takega, kot tako, če bi odlaufal fer in pošteno tudi do drugih.
Najslajša je tista zmaga, ki je pridobljena z lastnim znojem in srčno bojevitostjo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 mirko1
gorski tekači in tudi ostali,da ne pozabite jutri na kokoško(pa ne tisto v juhi za kosilo) 8)
lp,mirko
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Na žalost jutri ne bom mogel priti, kot pa sem že omenil nazadnje pa zagotovo pridem enkrat letos.Čeprav bi bil rad vsakič na kokoši :lol: :lol: :wink: !
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA