Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

:D TEK V NOVO LETO 2004

Če bi rad(a) hitreje in v dobri družbi prišel(a) v novo leto, se nam pridruži 31. decembra 2003, ob 23. uri, v Ljubljani. Dobimo se na parkirnem prostoru pred zimskim kopališčem Tivoli. Štart bo ob 23.30. uri, nato bomo skupaj odtekli približno 8 km. Proga bo potekala po parku Tivoli, malo se bomo tudi vzpeli v smeri Rožnika in se vrnili na parkirno mesto. Cilj in štart sta na parkirnem prostoru. Tek ni tekmovalnega značaja, zato se lahko pridružite vsi, ki bi vam tek v novo leto pomenil prijetno druženje. Spremljevalci nas bodo počakali na parkirnem prostoru. Predvidevamo, da jim med tem ne bo dolgčas, saj smo ljudje zelo iznajdljivi. Štartnine ni, za pijačo in hrano vsak poskrbi sam.

informacije: 040 455 511 ali 031 52 92 06
Uporabniški avatar
 matjaz
krasno, sem kar vedel da boš prvi ki se bo odzval. ideja pa zato, ker že na vse načine pricakujejmo novo leto, in zakaj ga ne bi še tisti ki radi tecemo, na svoj način :D :D :D
Uporabniški avatar
 miro
Matjaž

Ideja ni nova , saj jaz že kar nekaj let tečem na silvesterskem teku v Kranju.
Če bo tudi letos organiziranbom tudi tam , če pa ne se mogoče vidimo v Ljubljani.

Veš prav lepo je teči na Silvestra in potem pričakati Novo leto na ulici med veselimi ljudmi.
Je kar lepa izkušnja.
Lp Miro
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D hja ampak v ljubljani tega se ni, sem pa vesel vsakega odziva miro.
 Gaja
Zadeva se slisi odbita (dobra, da ne bo pomote!). Jaz grem vsako Novo leto (prvega) smucat, in ponavadi je ful mrzlo, zato se na Silvestra raje pogrejem kje noter.
Uporabniški avatar
 Dule
Z veseljem bi prišel na silvestrski tek, samo ne upam ti obljubiti da bom res prišel , ker saj zastopiš, da na silvestra vedno lahko pride kaj vmes (dobra družba doma, obiski prijateljev...).
No nikoli ne veš, mogoče pa se celo vidimo.. Mraz pa zame ni ovira saj smo navajeni trenirat tudi pozimi, in se prav prijetno ogreješ s tekom! :wink:
 petra
Ideja res ni slaba. Kot je dejal Miro to v Kranju že nekaj let poteka, a jaz sem bila v Kranju razočarana (kot gledalka, da ne bo pomote). Organizacija se mi je zdela slaba in zanimanje ljudi majhno. Tekači so bili bolj prepuščeni sami sebi ter bolj ali manj uspešnemu vijuganju med nezaiteresiranimi gledalci :x. Ne vem, kako je to občutil Miro kot tekač?

Za silvestrovo me ne bo v Sloveniji, če boste odtekli novemu letu naproti pa vam želim čim več užitka in dobro organizacijo ter razpoloženje :!: .

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 miro
Petra organizacija v Kranju ni ne vem kako dobra, pa tudi gledalci-sprehajalci so dokaj nekulturni.
Večina jih niti ne ve , da se dogaja tek.
Vendar se je sedaj dogajanje - zabava preselila na drugo mesto , tako , da je ob progi manj veseljakov.
Jaz tečem predvsem zaradi tega , ker me tek veseli in je to kar lep trening, čeprav na koncu teka podelijo tudi pokale najhitrejšim.
Vedno pa me potem impresionira ognjemet in vzdušje na prostemob menjavi leta.
Tudi to je neko drugačno tekaško doživetje.
Lp
Miro
 drej
sem star 40 let, sem ze prestar za to novoletno druščino?
Uporabniški avatar
 pia
Ej, Drej, kaj pa imajo leta z novoletnim tekom? Druščina je pa od skoraj 3h let (naš Tobias) do ... - torej, dokler si še sposoben premikat se na lastni pogon. V imenu organizatorja VABLJEN!
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D drej, organizator jih ima 50. Razen ce mislis da so tisti po 20. za postrelit. ampak trpezen tekac bos postal sele sedaj. Pridi, si toplo vabljen.
 mojA
Hojla vsem skupaj, sem vesela, da forum spet deluje.
Ideja o novoletnem teku je super, mi (4pcs) se bomo verjetno vsi udelezili (od 9 - 42 let), razen v primeru visje sile. Mogoce nam pa letos le uspe, da se ne prenajemo praznicnih dobrot in na nacin, ki nam je najljubsi. Krasno !
Predvidevam, da bo start naznanil pok iz steklenice sampanjca? :D
Uporabniški avatar
 matjaz
hja zdaj ste me pa v dilemo spravili, namrec pistole nimam, pijem ne, vesel bi bil ce bi nekdo zares nekaj prinesel, in oznacil start. veselim se vsake udelezbe, leta niso vazna. aja da ne pozabim, upam da razmisljate o tem, da bi si vsak vzel nekaj s cimer si bo svetil po poti.
se vidimo
matjaz

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA