Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

[img=right]http://free-pu.t-com.hr/zivkovic/Img_Brt/Logo2.gif[/img]Prijatelji iz Umaga nas vabijo na premierno izvedbo prazničnega minimaratona v Brtonigli.

Start teka bo ob 18. uri, razdalje pa so 1 km za otroke ter 5,8 in 11,5 km za odrasle.

Vse podrobnosti si oglejte na domači strani Maraton kluba Umag :arrow: .

Predrag še sporoča, da zainteresiranim lahko uredi ugodno kampiranje v Ladinem gaju čez vikend pred prireditvijo.

kaj pravite? gremo?

[img=left]http://free-pu.t-com.hr/zivkovic/Img_Brt/Slika_vino_cijela2.jpg[/img]aja, vabljeni smo tudi na fešto :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
:--( :--( :--( Ero kaj nam delaš sedaj ravno pred spanjem dijo mijo.Sedaj bom sanjal samo to fešto, in ali iti ali ne iti to mislim da sedaj ni vprašanje je samo vprašanje kakšno bo takrat stanje.Čez en teden pa k jerhancem na Koroško ( ma ni KOKOŠKA PRESS ) :lol: :lol: !
Mislim tele lepe flaške, a pa bi se dalo slučajno tudi vsebino notri vidit tako mislim virtualno, lahko bi blo recimo tud za probat, okušati recimo tako po kapljicah :lol: :lol: :wink: .
Saj kapljice so pa tako ali tako zastonj, al ne :lol: :wink: :wink: !
No bo treba dejansko razmisliti, kako in kaj.Madonca bo težka odločitev :lol: :wink: !
BigFrik ali lahko vzamem klic v sili :lol: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 MajdaPR
:lol: :lol:

Krasno, bomo naslednji teden progo tudi v živo preskusili.

Poglejte njihovo stran:

http://www.maratonumag.tk/ .

Na koncu je prijavnica. Naročite lahko tudi majico v svoji velikosti. :clap: :clap:

:idea: Organizatorji v Sloveniji :!: :!: :idea: :idea: zgledujte se! :!:
Uporabniški avatar
 tini
Ja, dober trening pred Celovcem bo tole.
Festa je pa tudi super, je celo trodnevna - sam se jo udelezujem ze leta :) :) .
Pa se Astarea je na dohvatu ruke :) !

lptini
Uporabniški avatar
 karmen
Zelo mikavno. Ker je dan več kot primeren za tek bom verjetno predlagala domačim, da skočimo čez mejo.
Mogoče postavimo šotor v Ladinem gaju.
No z prijavami pa kar pogumno naprej.
Pa pa
Uporabniški avatar
 kustus
ČAO

Tudi jest se bom najverjetneje udeležil tega teka , ker sem bral na forumu da hrvati pa znajo organizirati in bom šel preverit a to drži.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vidš Kustos obična raja se popolnom razlikuje od tiste, ki je nekakšen stereotip kakšni so Hrvatje.V resnici so gostoljubni samo če hočejo biti.Naši so pa taki da bi najraje videli, da nobenega gosta ne bi bilo :wink: pa da bi čimveč kasirali.No šalo na stranč.Resnično bi se lahko zgledovali po njih kar se tiče posameznih stvari saj znajo stvarem streči, tako kot je treba.
Tako da človek resnično z užitkom teče in še posebej potem analizira :wink: !
Vzdušje je tisto, ko človeka ponese v višave na koncu teka, ko mu pohajajo moči!Temperament za to pa imajo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Veš da vam verjamem in bom moral to tudi sam preveriti zato skoraj zagotovo grem na ta tek.

Lep pozdrav

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 5rca
mogoče pridem še jaz, ker bom takrat v Ankaranu ... KARMEN, a me vzameš s seboj?
:lol:
 daša
V tistem tednu dopustujem v Poreču in upam, da mi bo uspelo prepričati tri najstnike za izlet do Umaga :lol:
Se najbrž vidimo na teku in preizkusimo hrvaško organizacijo tekov in gostoljubje.

LP, Daša
Uporabniški avatar
 karmen
Prijave kar dežujejo.Samo, da ne bo dež.
Seveda 5rca z veseljem te vzameva v avto.
Črn avto in blond bejba.
Karmen je pa itak črnolaska.
Pa-pa
Uporabniški avatar
 5rca
ma nč ... jaz se bom prijavila :) bom vsaj prisiljena teči, čeprav bo vroče :roll:
sem včeraj napisala Predragu mejl z nekaj vprašanji ... mi je takoj odgovoril in to v slovenščini :!:
res prijazno :lol:
 BRINA
Ne vem ali sem spregledala na njihovem internetnem naslovu,
zanima me ali se prijavnina plača pred startom ali pa je potrebno prej in do kdaj?
Uporabniški avatar
 Vlajko
Živio,
če se motim, me bo že kdo popravil, na splošno pa velja, da se štartnina na hrvaških tekih plačuje na "licu mesta".

Udeleženec se, torej, s predprijavo evidenčno prijavi na tek, štartnino pa plača pred prireditvijo. :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No Vlajko mislim da si kar velikim odgovoril glede štartnine. Tudi meni.

HVALA

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA