Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ZAVOD ZA ŠPORT JESENICE
Športna zveza Jesenice
http://www.zsport-jesenice.si
Tekaški forum
http://www.sportosplet.net

1. GORNJESAVSKI SKUPINSKI TRIATLON
              VABILO

Vabimo vas na prvi gornjesavski skupinski triatlon v nedeljo 7.8.2005 na letnem kopališču Ukova na Jesenicah.

1. Ob 8.00: plavanje na letnem kopališču Ukova: dolžino proge 500, 750 ali 1000 m izberejo tekmovalci po lastnih sposobnostih. Stil plavanja je po želji.

2. Ob 10.00: kolesarska proga poteka od parkirišča za gledališčem Toneta Čufarja do centra Kranjske gore (pred občino). Tekmovalci vozijo po stranskih poteh v skupinah brez cestnih zapor ob upoštevanju CPP.

3. Ob 11.30: tek po Kranjski Gori - proga Kranjskogorske desetke.

Tekmovalec lahko sodeluje v eni, dveh ali treh disciplinah.

Startnina - prostovoljni prispevki so v korist Društva bolnikov z osteoporozo Jesenice.
Tekmovalci tekmujejo na lastno odgovornost.
Za vrnitev na start poskrbi vsak tekmovalec sam.

Prijave zbiramo na:
miroslav.razman@s5.net
jersin@g-kabel.si

Vljudno vabljeni!
Uporabniški avatar
 Špik
Super!

Kot domorodec se bom pa mogu kaj prikazat...

Kaj pa analiza, kak piknik nekje ob vodi (da bodo B vitamini :toast: primerno ohlajeni). Kakšen primeren prostor bomo že najdli - predvsem zavisi od udeležbe. Tud na travniku za našo hišo v Martujlku (seveda s pogledom na Špik) bi se dalo kaj urediti.

lp
Uporabniški avatar
 alan
:clap:

No, ce bo tacas ze kolo, pa ce bo logistika sla skoz, pa ce.... :D ...Bo malce napeto avgusta! :?

Ampak super ideja in vse bom naredil, da se prikazem! :D
Uporabniški avatar
 Junc
Jaz bom zraven pri tekaškem delu.
Uporabniški avatar
 jcerni
Izvedel bom kakšno disciplino npr. plavanje, tek. Kot lahko razberemo iz podanih informacij glede tekmovanja, vsak sam meri čas. Ali ta čas potem obdrži vsak za sebe ali bomo rezultate zabeležili in jih razvrstili po vrstnem redu, in sicer skupno za vse tri discipline in za vsako disciplino posebej.

Kako pa je letos s tradicionalno kranjskogorsko desetko okoli 15. avgusta? Ali sploh bo?
Uporabniški avatar
 miro
Janez lahko izvedeš tudi obe disciplini , ali vse tri.
Danes sem bil na razgovorih v Kranjski gori, pravijo da tradicionalna desetka bo.
Časov ne bomo objavljali, lahko pa jo bo objavil vsak svojo v poročilih - po želji.
Se vidimo na prireditvah!
Lp
Miro
 Ninocka
Khm, če bo šlo vse po planu... :D :P bo tole Ninockin prvi triatlon!
Uporabniški avatar
 NatašaB
Zelo zanimivo! :? Pravzaprav kar vabljivo... Me mika, da bi!

Še eno vprašanje: koliko km pa je tegale kolesarjenja? Še sanja se mi ne, kje je to Čufarjevo gledališče! A mogoče na Jesenicah?

Pa ura za tek tudi ni najboljša, če bo pravo poletno vreme, zna biti 30 in več stopinj C...

Še eno vprašanjce imam: kako prideš iz Kr na Jesenice z biciklom :oops: (imam tako velikega, da ga ne spravim v avto).

Nataša
 daša
Super !!! :juhuhu:

Že dolgo zbiram pogum za udeležbo na kakem triatlonu in mislim, da bo tale idealna priložnost, čeprav bo plavanje bolj po polžje, oz. žabje. :?

Se vidimo na Jesenicah.

LP, Daša
Uporabniški avatar
 Vlajko
Priseljenka napisal/-a:...Še eno vprašanjce imam: kako prideš iz Kr na Jesenice z biciklom ...

Dve predlagane možnosti (pravzaprav jih je še več, a se število klancev in dolžina potem le še stopnjuje, po avtocesti pa ne smeš):

1. Kranj - (malo klanca)Podbrezje - Posavec - (klanec)Črnivec - Podvin - Zapuže - Rodine - Žirovnica - Jesenice (okoli 35 km)

2. Kranj - Strahinj - Bistrica pri Tržiču - (klanec)Brezje nad Tržičem - Draga - Begunje - Rodine - Žirovnica - Jesenice (še kakšen km več)

PS: Za podrobnosti me lahko pokličeš (velja tudi za ostale). :wink:
Uporabniški avatar
 NatašaB
Vlajko napisal/-a: Dve predlagane možnosti (pravzaprav jih je še več, a se število klancev in dolžina potem le še stopnjuje, po avtocesti pa ne smeš):

1. Kranj - (malo klanca)Podbrezje - Posavec - (klanec)Črnivec - Podvin - Zapuže - Rodine - Žirovnica - Jesenice (okoli 35 km)

2. Kranj - Strahinj - Bistrica pri Tržiču - (klanec)Brezje nad Tržičem - Draga - Begunje - Rodine - Žirovnica - Jesenice (še kakšen km več)

PS: Za podrobnosti me lahko pokličeš (velja tudi za ostale). :wink:

Hvala za natančen opis poti. No, moj bicikel pozna samo pot od Kranja do Podvina (in nobenega resnega klanca se ne spomnim), naprej pa...

35 km? Mislim, da potem še samo padem v bazen in moj dua triatlon je končan :D :D
Uporabniški avatar
 miro
Priseljenka , nekaj sem napisal že tudi pri splošni debati, na isto temo , pa zato s Fotrom nisva še enkrat.
Torej gledališče Tone Čufar je na Jesenicah.
Proga je dolga približno 30km, primerno je kolo s širšimi gumami , ker je nekaj makedama.
Mogoče je res malo pozno za tek, vendar je zato plavanje zelo zgodaj.
Drugače pa mislim , da bo to bolj druženje, s tekmovalnim nabojem, tako , da je vseeno kako boš tekla, oziroma , kako daleč boš tekla, boš pa preiskusila svoje skrite moči.
Če boš prišla s kolesom , vprašaj nekje na sredi Jesenic , kje je kopališče , pa nas boš našla.

Drugače pa sem dogovore zaključil in , če bo interes , se bo ta triatlon drugo leto ponovil, malo bolj organizirano in profesionalno.
Upam , da se udeležite v čim večjem številu, da ne bomo razočarali soorganizatorjev.

Lp
Miro
 maus
Tole je super ideja,udelezil se bom z velikim veseljem.
Moj 1.triatlon :D
Za kolesa ko se odpravimo na tek moramo sami poskrbet?!

lp

Kristijan
Uporabniški avatar
 primus
Kljub veliki želji je tale idealna priložnost za nas, greenhorne, zame žal neizvedljiva. V tem času se bom namreč 'odmakal' v slani vodi.
Vsem želim čim uspešnejši triatlonski začetek - upam pa še na kakšno podobno ponovitev !

primus

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA