Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Datum in čas: 14. avgust.2005 ob 10. uri
Kraj: Bohinj, prireditveni prostor POD SKALCO
Organizatorji: KLUB POLET, SD Avgust Gašperin, ŠD Novice Extreme

Prijave:
Na spletni strani ( www.novice-extreme.com ) do vključno sobote, 06. avgusta 2005 ali na dan tekme na prireditvenem prostoru od 8. ure dalje

Štartnina:
Pri spletni (elektronski ) prijavi 2500 SIT s plačilom na transakcijski račun
št.: 02036-0090916210 (s pripisom »za Bohinj«)
Na dan prireditve bo štartnina 3500 SIT.
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 04 Avg 2005, 11:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 milkec
Kaj pa razdalja in trasa?
Uporabniški avatar
 Vlajko
Trasa je dolga okoli 12 km, gre pa okoli jezera s štartom in ciljem v Ribčevem lazu in sicer v nasprotni smeri urinega kazalca. Proga nima klancev, je pa razgibana v smislu podlage.

A kaj bi odkrival toplo vodo ter dolgovezil, vse je tukaj:

1. Lanska najava prireditve.

2. lanska poročila.
Uporabniški avatar
 matjaz
V startnino je vsteto tudi zaprtje jezera, da le to ne bi teklo po trasi. :D :D :D
Uporabniški avatar
 brankos
matjaz napisal/-a:V startnino je vsteto tudi zaprtje jezera, da le to ne bi teklo po trasi. :D :D :D

všteta pa ni parkirnina v Bohinju :? :twisted:
Uporabniški avatar
 bosin
Kdor pride malo prej in lahko parkira na prireditvenem prostoru (kjer pa ni zelo veliko prostora), ne bo plačal štartnine, vsaj prejšnja leta je bilo tako. Za ostala bohinjska parkirišča pa to, seveda, ne velja.
Uporabniški avatar
 milkec
bosin napisal/-a:... ne bo plačal štartnine, ....

Verjetno si mislil parkirnine?
Uporabniški avatar
 bosin
Seveda, parkirnine, sorry !!! :oops:
 mojA
Prav zanimivo je bilo prebrati lanskoletne vtise in novi datum prireditve mi je več kot všeč. Srčno upam, da se bom lahko udeležila. Čeprav me malo skrbi gleženj (v hribih sem si ga spet malo destabilizirala) še bolj pa moja kondicija. Za menoj je namreč 2 tedne dopusta, 2 tedna praktično brez teka (planine, kanjoning ipd), 1 teden skorajda brez športanja - morje, zverinska vročina 40 stopinj pa božanska hrana njami njami (prvič, da na morju nisem zgodaj vstajala in tekla, ker je bilo enostavno nemogoče). Tako, da danes KOMAJ ČAKAM DA GREM TEČT!!! Sploh je skrajni čas da krepko pljunem v roke !!
Uporabniški avatar
 Moki
Super :lol: ,
komaj čakam tale tek, pa še dober trening bo pred polmaratonom v Celovcu. :twisted:

Glede parkinga, se pa ve da gremo na GORENSKO laufat :!:

Se vidmo!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bohinjci že služijo obresti na račun mojih bivših 2.500,00 SIT. :shock:

PS: Glede parkirnine si pa nikar ne delajte sivih las. :nono: V avto pobašite vso svojo žlahto do sedmega kolena pa na kopanje, saj ima jezero, baje, že 24°C. :D :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
matjaz napisal/-a:V startnino je vsteto tudi zaprtje jezera, da le to ne bi teklo po trasi. :D :D :D

Sahurno :lol: :lol: !!Če ne bo teklo jezero bo pa B-vitaminoza :lol: :lol: , al pa kaj podobnega!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Naj vas spomnim :arrow: če želite prišparati jurja, se čimprej elektronsko prijavite in plačajte. :idea:

Časa imate le še do torka, 9.8.2005. :!: :wink:

PS: Malo so podaljšali "dan D", saj je bil v prvotni najavi teka naveden datum 6.8.2005. 8)

PS PS: Kje je že mojih dvatisoč petsto tolarčkov? Gotovo so že v obliki "predelanega" B-vitamina nekje v želodcu kakšne avtohtone prebivalke Bohinjskega jezera. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 bosin
Prvotni "danD" je bil postavljen na 6.avgust zato, ker naj bi bil en teden potreben za preverjanje vplačil, sestavo dokončne štartne liste......
No, ocenili smo, da je za vse to dovolj 4 dni....
 kebrček
A se mogoče da zvedeti, koliko je dolga proga, glede na to, da eni pišejo, da lani ni bila 12km ampak samo 8km (neka skrajšana varianta.) Res me zelo zanima, ker če je samo 8km grem, drugače si pa še ne upam.

lp, kebrček

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA