Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ptujčani vas tokrat vabimo na 14. Ptujski maraton, ki bo v nedeljo, 4. septembra ob 10. uri s startom izpred ptujskih Term.
Zraven teka na 21 km in 7 km bodo še teki predšolskih in šolskih otrok.

Tek na 21 km šteje za Štajersko Koroški pokal.

Startnina velja kot vstopnica za zunanje bazene Term Ptuj - soorganizatorja Ptujskega maratona. Več na www.gimptuj.net/maraton

Vroče vabljeni! :D
Uporabniški avatar
 primus
Prvo nedeljo v septembru imam že kar rezervirano za tale polmaraton.
Zelo prijetna prireditev, z obveznim razplavanjem v bazenih - tudi lanska udeležba forumovcev ni bila slaba. Kako bo letos ?

primus

p.s.: Lani smo dobili 8) majico, na kateri je bil opazen napis 'mi imamo največjega'. Nisem posebno spraševal ampak se mi zdi, da so mislili na Termalni park :D :D.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
primus napisal/-a:Prvo nedeljo v septembru imam že kar rezervirano za tale polmaraton.
Zelo prijetna prireditev, z obveznim razplavanjem v bazenih - tudi lanska udeležba forumovcev ni bila slaba. Kako bo letos ?

primus

p.s.: Lani smo dobili 8) majico, na kateri je bil opazen napis 'mi imamo največjega'. Nisem posebno spraševal ampak se mi zdi, da so mislili na Termalni park :D :D.

Mogoče so to mislili na srce, ki ga razdajajo za to dirko :lol: :wink: , oziroma prekmurke ki bi dale svojo dušo samo da bi prireditev uspela :oops: :wink: !Mislim pa da mi nebi imeli nič proti kajne :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 INOT
Vidim,da se je kar nekaj forumovcev prijavilo na to tekmo.Bo treba pač Logarsko žrtvovati.Torej se vidimo! :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja pol se pa vidmo, samo en kandidat se mi mora javiti da mi bo varoval moje kolo, :lol: :lol: ma je iz zlata :lol: :lol: !Ker bom pribicikliral do Ptuja.Najprej pa do Celja!
ČAO!
Uporabniški avatar
 vambomzepokazu
INOT napisal/-a:Vidim,da se je kar nekaj forumovcev prijavilo na to tekmo.Bo treba pač Logarsko žrtvovati.Torej se vidimo! :D

Jst grem pa oboje.15km v Logarsko in 21km Ptuj. :lol: S tem da v Logarski na fula, v Ptuju pa na izi.Se mi gre sam za pike za pokal. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA