Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Hja kmalu bo tale mali maraton, ki je po organizaciji tudi izredno dobro organiziran in tudi izredno hiter, saj je tudi že štel za državno prvenstvo Italije v malem maratonu.
Konkurenca je res huda, ampak ravno to je ponavadi čar, da se človek proba do kod sežejo njegove fizične meje, trenutno :lol: :wink: !
In pa ravno slab mesec pred Ljubljanskim maratonom je ta zadeva, tako se lahko človek stestira kako trenutno izgleda njegova pripravljenost.
Jaz mislim, skoraj z zagotovostjo da bom šel na ta mali maraton, ker se mi že kolca po njem :lol: :wink: !
Tudi rezultat sem tukaj dosegel najboljšega dosedaj.
www.maratoninadiudine.com
SEJONARA!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tomaž, kaj pa Vlajko? A bi zmogel? Mika me, da bi šel zraven. :D :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Uz neki cvi----------------ek može a bez toga se ne može :lol: :wink: :wink: !Mislim da bi to zmogel preteči definitivno to bi lahko vzel kot neke vrste test pred Ljubljanskim polmaratonom recimo.
Lahko pa tudi kot glavni del sezone, to je stvar odločitve posameznika.
No, ampak da ne bom kompliciral najbolje je da se prijaviš tako kot jaz pa da odletimo poletimo na sam cilj :lol: :wink: !
Vzdušje kakor se spomnim, ko sem bil nazadnje je res fascinantno.Pa potlej poskrbijo za samo fešto, ki je na koncu glasba in vse ostalo.
Tako da kar izvoli!
ČAO!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No tudi mene zanima. Vprašal bi samo ali je za najavo možno tudi kje kaj prebrati v SLO jeziku. Ker imam problem z tujimi jeziki.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
 klavdija
Italijani so se potrudili in vsaj "regolamento" prevedli v naš jezik. Lahko si pogledaš vse pod http://www.maratoninadiudine.com/esp/pd ... loveno.pdf
Vlajko, če ti hribčki delajo probleme, je Udine pravi zate. Imajo dve razdalji in sicer polmaraton in 10km. No, če bom jaz zmogla 21km, boš tudi ti. Lani je šel v Udine moj mož in pravi, da se splača. Tam se res zbere "smetana". Res pa je tudi, da je tiste "ta črne" videl le na začetku pred tekmo v WC-ju :lol: :lol:
Lep dan,
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Klavdija hvala za INFO o teku.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 Snezinka
Tole pa še mene zamika. Na ta dan imam planiran dolgi tek (17km) kot pripravo na Lj polmaraton.
A bi bilo to preveč, če bi imela tale polmaraton kot pripravo za Lj?

Skrbi me predvsem časovna omejitev (a to oni resno?). Lani sem polmaraton sicer pretekla v 2h15', ampak nikol ne veš, kaj lahko gre narobe. In dejansko sem pri ta počasnih - uživam pri 7:00 na km. Tele Udine so pa kot vas berem neke vrste hitrostni izziv. :?:

Lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ma ti snežinka boš prišla skozi cilj kot res prava snežinka neslišno in hitro :wink: !
Pojdi ne bo ti žal kaj boš vse doživela preverjeno iz prve roke.Tako je bilo vsaj pred dvema letoma, mislim pa da je tako tudi danes!
Jaz sem potencialni kandidat, potencialni se pravi tam nekje mal čez 90% pa zato, ker nikoli ne veš kaj se lahko pripeti do takrat!
Več nas bo lepše bo! :wink:
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA