Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Društvo maratoncev in pohodnikov Celje bo letos 3.09.2005 pripravilo 21. maraton od Celja do Logarske doline. Za ostale tekače pa dodal še druge razdalje.

- 75 km Celje-Logarska dolina
- 42 km Mozirje-Logarska dolina
- 27 km Ljubno-Logarska dolina
- 17 km Luče-Logarska dolina
- 33 km Celje-Mozirje
- 58 km Celje-Luče

Start v Celju je ob 6h zjutraj, v Mozirju ob 9:00 , v Ljubnem ob 10.00 in Lučah ob 12.00.

Vse ostale podrobnosti preberite na http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/logarska.html

Prijave na http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/ ... olino.html
Nazadnje spremenil dragons, dne 29 Avg 2005, 11:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ero
že prijavljen na ta dolgi :D

letos sta dve spremembi, kar se proge tiče:

1. najprej v Celju odtečemo dodatna 2 km, preden se podamo k Savinji in proti Logarski

2. cilj je kakih 800 m višje po cesti pri penzionu Na razpotju

to pomeni, da bo proga letos res dolga 75 km!
Uporabniški avatar
 GTA
A kdo ve, če imaš lahko spremljavo na kolesu?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Neuradno jo lahko imaš, samo ne okol govort :lol: :wink: !
Posebej če je to ta boljš polovica :lol: :wink: , da ti diha za ovratnik :wink: !
No, nekateri so jo imeli ne da bi za to seveda vedeli organizatorji.Pošlješ ga malo naprej da te potem oskrbuje z vsem potrebnim, da se ne ustavljaš po nepotrebnem.
Torej stvar je na tebi da se dobro zorganiziraš!
ČAO!
 dragons
GTA napisal/-a:A kdo ve, če imaš lahko spremljavo na kolesu?

Lahko pa tudi okol lahko govoriš.
Lansko leto smo TF-jevci imeli pokrito celo traso od Celja do Logarske tako s kolesa kot iz avtomobilov.
Uporabniški avatar
 GTA
OK, hvala, ne bo boljš polovica, ker ji je to predolga razdalja za kolo... :D
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Zanima me ali je res proga na 15 km skoraj skozi navzgor.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Nevem kje sem zasledila da naj bi prejel medaljo za udeležbo vsak udeleženec pa me zanima ali je to res.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
kustus napisal/-a:Zanima me ali je res proga na 15 km skoraj skozi navzgor.

8) Ja. Vec ali manj gres samo se gor. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Hvala na odgovoru sedaj sem pa šele v dvomih ali naj grem ali ne. saj se že tako ali tako bojim poti navzgor.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Poudrav!
kustus napisal/-a:Hvala na odgovoru sedaj sem pa šele v dvomih ali naj grem ali ne. saj se že tako ali tako bojim poti navzgor.:

V to kislo jabolko (hrib) bos moral prej ali slej ugriznit. Pot je lepa in razgibana tako, da ti ne bo zal, ce se mislis odpravit. Poglej malo v lansko temo je verjetno notri tudi profil, da bos se bolj prestrasen sel na start. :) Ampak v Logarski bos pa srecen, kot majhen otrok, ki je dobil sladkarijo. ;) :) Res!

lp, oranzni slon (tudi Al Islam)
 dragons
Nadj@ napisal/-a:CIAO

Nevem kje sem zasledila da naj bi prejel medaljo za udeležbo vsak udeleženec pa me zanima ali je to res.

Drži, za vse razdalje prejmeš medaljo ko prečkaš cilj.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No oranžni slon ma veš to je moje prvo leto z tekom pa nebi rad preforsiral.

če gre malo gor malo dol se mi zdi lažje er kobajagi lahko malo počivam ko gre navzdol.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
 dragons
kustus napisal/-a:LP
Zanima me ali je res proga na 15 km skoraj skozi navzgor.

Zadnjih 15km se dviguje od 10 do 20m na kilometer (Polar press)
Pozdravljeni,

Ali je kdo v online-kontaktu z drustvom maraotncev CE .
Ampak ne tako da ima samo njihovo clansko izkaznico ( to imam jaz tudi pa mi sedaj nic ne pomaga ). Ampak da je v kontaktu z organizacijskim odborom?

Zanima me kaksno je stanje na prvem delu trase tam v tistih zaselkih ko tecemo po ulicicah ob Savinji?

Namrec ce je slujcano kaksna ideja da je treba kaj iti pomagati pri kaksnem ciscenju bi se z veseljem pridruzil? Bo kar vec koristnega kot pa da v prazno treniram okoli po hribih.

Ce najde kdo od organizacijskega odbora ki je v stiku s traso in lokalno podporo morda ne bi bilo slabo da ta weekend nas pozove na kaksen majhen ogled pa se obenem ce bi komu kje prisla prav moja skromna pomoc ( mali ali vredan i snazan ). Ce bi se nas pa se vec zbralo bi bilo se boljse.
Da ne bomo hodili tekat v te kraje samo ko je vsem lepo ampak ko je treba tudi malo zategniti?

Bom vesel in hvalezen vsakrsnega vabila . V petek imam dopust za trening pa v soboto bi se tudi nasel cas pa bi lahko bil na voljo tudi za kaksno taksno koristnejse prezivetje ob Savinji.

Ce ima kdo od Savinjcanov oz. org. odbora kaksno idejo evo moj telefon
041 740 082 ali pa na moj email: ivan.drvaric@gmail.com.

Sicer pa upam da se vidimo v Celju ob 6h zjutraj .

Se podvprasanje?

Bomo imeli kdaj 100tko ( km ) v SLO?

Joj kako me mika da bi enkrat na maratonu v Solcavi potegnil na desno pa okol po panoramski prisel v cilj v Logarsko. Ce bi me oni SMB tusi v cilju cakali ne vem ce ne bi se letos naredil to norijo.

Pa prijetno in ustvarjalno ( in nadaljne upadanje Savinje ) zelim...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA