Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Datum teka: nedelja, 02. 10. 2005

Štart teka: Gorenja Žaga pri Kostelu ob 11.00 uri

Cilj teka: pri gostišču Konda v Dolu

Dolžina proge:14 km

Organizator:Turistično športno društvo Kostel, Hrib 6, 1336 Vas
Prijave in predprijave: na zgornji naslov ali na dan prireditve od 9.00 do 10.30 ure na Gorenji Žagi

Štartnina: 1.500,00 SIT za vse tekmovalke in tekmovalce,
za mladino do 15. leta 1.000,00 SIT.

več pa na http://www.drustvo-rtp-marathon-nm.si/d ... el2005.doc
Nazadnje spremenil dragons, dne 02 Okt 2005, 20:33, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
V razpisu piše:
8. MEDNARODNI REKREACIJSKO TURISTIČNI TEK
Dolžina proge: 14 km
.
.
Za tekače je časovna omejitev 1.00 uro !!!! :?: :idea:

Res zanimiv rekreacijsko turistični tek! Še dobro, da je mednarodni :wink: , da bo vsaj nekaj zagrizenih zelo dobro treniranih rekreativcev (in predvsem turistov :lol: ) opravilo s progo v eni uri!!! :evil:

Saj sem verjetno narobe razumel (gotovo je časovna omejitev do 13. ure (1.00 popoldne)), napisano je pa res dvoumno, morate priznat!!! :?

Lep pozdrav

Vilko B.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No res je to mora biti samo za res naspidirane razen če ni tako kot vilko pravi 13.00 ura..

:?: :?: :?:
kopi z raspisa o omejitvi:

Za tekače je časovna omejitev 1.00 uro. Za prevoz nazaj do štarta, ki pa ga bo potrebno plačati, bo preskrbljeno.
:?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 bojanu
Hm, tistega linka noče odpreti :cry:
Midva glede na kar simpatično napoved zaenkrat greva na tek. Gre še kdo?
Ali ti zapeljejo obleko na cilj (smo fajn razvajeni od SAMa 8) ) in kako sploh zgleda ta tek?
Uporabniški avatar
 janika
Pišem, ker sem se nameravala pridružiti množici tekačev, ki so so na nekoliko oblačen dan odpravili proti Kolpi

Mislila sem teči, pa mi ni ratalo. Imeli smo samo piknik z otroki ob Kolpi s kremšnitami. :D

Priznam, zamudila sem, ker sem se izgubila. :oops: Najprej da povem, da sem štartala iz bližine Kostanjevice na Krki, kjer smo trgali na tako prelepo sončno soboto. Potem sem krenila proti Novemu mestu, kjer me je pričakalo en kup obvozov za Kočevje, vsem sem lepo zgledno sledila potem pa nobene table več do Trebnjega. No pa se nisem dala in sem šla proti Žužemberku in do Dvora, tam pa spet za Kočevje. Tam sem bila okoli 10.20 ure in sem poklicala, da mi rezervijo številko.

Pa smo se spet izgubili nekje na poti je bila oznaka Žaga :twisted: in smo zavili na makadamsko pot. DOlgo smo se peljali pa nikjer žive duše ne signala za GSM. Bilo je že kar grozljivo, da srečamo medvede.

Potem je bila ura 11.20 in našli smo Faro (ki je ni bilo na tistem zemljevidu, ki so nam ga poslali organizatorji). Potem pa šele Gorenjo Žago. No pa smo sledili tekačem v avtu in imeli piknik ob Kolpi. Bilo je lepo in mi ni bilo žal, da sem bila z otroki. Pa drugo leto

ORGANIZATORJI (DOLENJSKIH TEKOV): DRUGO LETO PA BOLJE OZNAČITE VAŠE CESTE!!!

LP
Janika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA