Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ziga
S pomočjo Športnega društva Povž se boste tekači in tekačice v nedeljo, 18. septembra vzpenjali na Planino.

Start bo ob 10. uri pri stavbi Krajevne skupnosti Stara Vrhnika, dolžina vzpona bo 3,5 kilometrov, višinska razlika pa 410 metrov.

Startnina bo 1000 tolarjev.

Informacije: 01/750-44-84, 031/762-690
Nazadnje spremenil ziga, dne 19 Sep 2005, 08:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Dule
Najverjetneje pridem. Sem bil že 1x (l.2001; čas 26:15)

A pride še kdo, mogoče kakšen ravninc, ki bi rad na "duletovo" lestvico :lol:

Pričakujem družbo ene 20 forumovcev - na koncu bom pa sam kot vedno; pa je vseen lepo :wink:

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 Kunec
Tudi jaz že enkrat tekel tam, me kar mika, samo za ravninske teke ni preveč dobro teči v klanec, je pa lepo tam.. če mi ostane kaj moči naslednji dan po Blejskem krogu, se vidimo, pa preverim če še znam teči gorske teke :D .
Uporabniški avatar
 mirko1
kunec,če me spomin ne zapušča,nimaš ti nobenih problemov z gorskimi teki,in bi z eno planino pri vrhniki zlahka opravil.pa tudi na stopnice si vljudno vabljen.
lp,mirko
 aleksander
Ojla Dule neč bat sigurno ne boš sam,bova pa tako kot takrat v Železnikih :wink: :wink: Vremenska napoved je res malo slaba,no bomo videli......
Uporabniški avatar
 Kunec
Kjer je blato tam smo mi :D , vsaj razlog da superge operemo.
Uporabniški avatar
 rainbow
Ker sem tam domačinka, pridem mogoče vsaj navijat za vas, fantje!

Če pa ne bo šlo, pa upam, da boste tud brez tega dal vse od sebe :wink:
Uporabniški avatar
 Kunec
Kako gamsi-ce boste kaj tekli na planino. Mene boli levi gležen, pa se odločim jutri zjutraj.
Uporabniški avatar
 mirko1
kunec,ti ki si tam skoraj domačin,glej da boš zrihtal da bo proga suha in brez kaplje dežja. :roll: ,ker mi dežnik malo pušča. :wink:
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Bcar
Evo rezultate za letos!

KLIK
Uporabniški avatar
 Dule
Hvala za rezultate :wink:
Ker je teka bilo konec v pol ure (no nekateri že po 20 minutkah) nam tudi dež ni mogel do živega. Nato pa hitro preoblečt in že smo bili varni pred raznimi prehladi :D

Zmagal je Zarnik s časom 18:15 :shock: Bravo :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA