Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Start je ob 10 uri, tek je ob vsakem vremenu.
Proge so:
1,5 KM
4KM in
13 KM

Pred startom bo vodeno ogrevanje, cilj in start sta pred gostilno na Šternu, Dunajska 270 Lj.

Startnina 1.500,00 Sit , prijave od 8 ure pa do starta., osnovnošolci brezplačno.

Toliko jest vem.
Uporabniški avatar
 tekačica
Nadj@ napisal/-a:CIAO

Proge so:
1,5 KM
4KM in
13 KM

Pred startom bo vodeno ogrevanje, cilj in start sta pred gostilno na Šternu, Dunajska 270 Lj.

Startnina 1.500,00 Sit , prijave od 8 ure pa do starta., osnovnošolci brezplačno.

Toliko jest vem.

A gremo???
Če pridem bom tekla na 4 km.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no pa pejdemo.

midva tud bi šla na 4 km.

čao
Uporabniški avatar
 Kunec
Nadj@ napisal/-a:CIAO

Tek ob vsakem vremenu, to bo pa držalo, lani bilo bolj malo kopnega, luže da te kap. Šel sem sicer na krajšo progo, vendar sem nadaljeval s tekom na daljši progi in bilo je nepozabno z nasmehom na obrazu, nekajkrat sem se kar skopal saj so bile luže tako globoke. Prostora za analizo pa je tudi dovolj v bližnji restavraciji.
Uporabniški avatar
 xxxxxy
Kje je to sploh?
Uporabniški avatar
 kustus
LP

to je na Ježici, malo pred železniško progo v Črnučah zaviješ desno , če povprašaš za bazen ti bodo vsi znali povedati.

:?: :?: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no to pa je bil duatlon, kok ste pa plaval, no sej tudi letos bo zgleda tako saj stalno dežuje.
Uporabniški avatar
 tekačica
ero napisal/-a:poglejte sem:
Slika

Tole je pa bilo mokro. Ali je bila to največja luža???

Letos pa malo bolj suho vreme, sicer mi bodo starši prepovedali, da grem...že danes je bil za Bled problem. Ne marajo da tečem po dežju (čeprav treniram tudi kadar lije).
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No zgleda da so to forumovci falil in ne tekli ob Savi ampak kar po Savi.

Kva pravte.

Tekačica ne pokazat fotke od lan če hoč na tek letos.
Uporabniški avatar
 tekačica
kustus napisal/-a:Tekačica ne pokazat fotke od lan če hoč na tek letos.

Veš da jo ne bom. :idea: Samo upam, da me nebo potem voda s seboj odnesla v primeru takega vremena kot je bil lani (in v primeru da se slučajno pojavim na štartu :wink: )
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No če bo tako vreme bo potrebno za ta tek kupiti plavutke in pa bikinke kot smo že veliko govorili o tem, toda za bikinke bo takrat kar mrzlo.

Bomo pa plaval.
Uporabniški avatar
 tekačica
Nadj@ napisal/-a:No če bo tako vreme bo potrebno za ta tek kupiti plavutke in pa bikinke kot smo že veliko govorili o tem, toda za bikinke bo takrat kar mrzlo.

Bomo tako hitro tekli, da nas bo pogrelo. Pa še kakšen rekord proge bomo zrušli...plavutke pa...mislim, da imam ene št. 32 še doma...a mi bodo še prav???

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA