Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

anin napisal/-a:V soboto dne 24.09.2005 je ob 10 uri start za dobrodelni tek namenjen Onkološkemu inštitutu. Več o tem na strani Europa Donna.
Vabljeni...

prosim kaj več info o teku.

koliko je štartnina, koliko se teče, ipd
anin napisal/-a:V soboto dne 24.09.2005 je ob 10 uri start za dobrodelni tek namenjen Onkološkemu inštitutu. Več o tem na strani Europa Donna.
Vabljeni...

prosim kaj več info o teku.

koliko je štartnina, koliko se teče, kje je štart,ipd
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No tudi mene zanima kaj več o tem teku na omenjeni strani nisem našla nič o teku.

Prosim za INFO, da bomo vedeli kaj, kje, koliko, in kaj če kaj dobimo,....

:P :P :?: :?: :?: :?: :lol: :lol:
 anin
Start naj bi bil ob 10.00 uri v Tivoliju, teče se na 2, 4 ali 8 km oziroma hodi. Točno določeno ni startno mesto, ampak nekje pred dvorano so napisali. Jaz sem to najdla na linku www.europadonna-zdruzenje.si in moras odpreti pod arhivom tek z datumom 17.09.05, ki napoveduje jutrišnjega.... Startnina je 1000,00 sit, ki kot sem že napisala gre za Onkološki inštitut za aparat, ki bo v pomoč pri slikanju. Še celo nagrado dobimo in sicer majčko. :D

Nikoli se ne ve kdaj bomo na vrsti .... veliko je pa takih, ki to že rabijo....

Lep pozdrav
:)
 anin
dodajam

:oops:

aparat je roloskop
na linku od europedonne pa najdete pod
- novice
- arhiv novic
- potem pa drugi jesenski tek....17.09.05 za jutri 24.09.05

LP 8)
Uporabniški avatar
 karmen
Nadj@ napisal/-a:CIAO

No tudi mene zanima kaj več o tem teku na omenjeni strani nisem našla nič o teku.

Prosim za INFO, da bomo vedeli kaj, kje, koliko, in kaj če kaj dobimo,....

:P :P :?: :?: :?: :?: :lol: :lol:

Jaz bom prišla, pa me zanima, če sta vi2 tudi za akcijo.
Uporabniški avatar
 Nadj@
karmen napisal/-a:Jaz bom prišla, pa me zanima, če sta vi2 tudi za akcijo.

Seveda MI2 prideva sem se jest tko odločila in hoče noče mora iti saj je na koncu koncev dobrovoljc za iti. Haaaaa Haaaaaaaaaa Hiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 lunca
Po vsej verjetnosti pridem tudi jaz! Jutri bo lepo vreme! :P :P :P
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,
pridem tudi jaz in prijateljica :P
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

no pol nas pa bo kar nekaj upam da več kot na prejšnjem.

se vidmo.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no še mal pa gremo . čeprav sva bila včeraj na super soničnem teku v savinjski dolini (v poročilo se da videti več) se že oblačiva u prešvicane drese in bova kmalu šla tudi na ta dobrodelni tek.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no danes sem se udeležil tega dobrodelnega teka. bilo nas je kar veliko in tudi organizacija je bila dobra.
sam tek je bil kul tekel sem z karmen tako da sva en druzga vlekla in prišla skupaj v cilj.

Vsak je prispeval kar je hotel, mogel in želel in za to dobil majčko, brisačko, sladkarijo in vodo.
Na takih tekih človek predvsem pomisli kako je lahko srečen, da je zdrav in da lahko teče ter prispeva drobec za bolane! Pa še dober občutek je, ko veš da gredo tista skromna sredstva za nekaj koristnega!
Nazadnje spremenil kustus, dne 24 Sep 2005, 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No vreme smo imeli sončno, tek je bil zelo lep in na koncu sem dobila luškano majhno brisačko za brisanje švica ki sem ga pridelala mad progo.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

No danes na dobrodelnem teku sem spoznal lunco in *darjo* njihove prijateljice pa še mnogo drugih, bilo je res lepo.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA