Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ce hoce kdo probat, tukejle je razpis

9. REKORD ŠMARNE GORE
sobota, 7. feb. 2004

RAZPIS

ORGANIZATOR TK Šmarnogorska naveza
DATUM sobota, 7. februar 2004
KRAJ Tacen pod Šmarno goro
START 11:00 v Tacnu ob vznožju Šmarne gore (gostilna Grad)
PROGA poteka od vznožja v Tacnu po klasični peš poti "Čez korenine" preko Sedla na vrh Šmarne gore.
Dolžina je 1850m, višinska razlika 360m.
REKORD proge
moški: 11:32 (Šalamun Igor)
ženske: 14:38 (Kosovelj Mateja)

Kategorije:

Z 3 mladinke roj. 1985 in ml.
M 3 mladinci roj. 1985 in ml.
Z 4 članice roj. 1970 - 84
M 4 člani roj. 1965 - 84

Z 5 veteranke roj.1969 in prej
M 5 veterani roj. 1955- 64
M 6 starejši veterani roj.1954 in prej

Prijave na dan prireditve od 9:00 do 10:30 v športnem parku policijske akademije v Tacnu
Startnina 1500 SIT

Priznanja in nagrade prvi trije v posamezni kategoriji prejmejo medalje

najboljši v absolutnem vrstnem redu prejmejo nagrade

Razglasitev rezultatov 12:00 na vrhu Šmarne gore
Limitni Čas 30 minut (dvakratni čas ženskega rekorda)
Prevoz opreme je organiziran

Informacije:
Novak Boštjan, tel.: 01 5116 207, mobi 041 670-141

Tekmovalci nastopajo na lastno odgovornost!

Prireditev bo v vsakem vremenu!

http://www.smarnagora.com/rekord-razpis2004.htm

mogoce se pa poskusmo kdaj, ce ne drgac na ksnem treningu :D
Uporabniški avatar
 miro
MihaPR
Sam sem probal že nekajkrat , pa se je treba kar potrudit , da dosežeš limitirani čas.
Drugače pa je tek zanimiv samo v napoto so korenine in sprehajalci , kar pa te ne sme odvrniti od preiskušnje.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

miro napisal/-a:Sam sem probal že nekajkrat , pa se je treba kar potrudit , da dosežeš limitirani čas.

hm, sam sicer nisem gorski tekač, kar sem si spet dokazal v Dolskem (ja, hribe bo treba trenirat :) ) a ... včasih, ko sem še tekal po Šmarni, sem za krog iz Tacna čez Grmado preko Sedla na vrh porabil 34 minut. torej bi tudi 30 minut limita nekako šlo - bomo poskusili!
Uporabniški avatar
 MihaPR
ja,jest sm razmišljal, da bi probu tlele iz tacna gor direkt. treba pretečt v pou ure, gremo probat k bo sonce :D
Uporabniški avatar
 miro
Ero
Ne tečeš naokoli pač pa direktno navzgor - čez korenine.
Lp Miro
Uporabniški avatar
 ero
miro napisal/-a:Ne tečeš naokoli pač pa direktno navzgor - čez korenine

vem, vem :) ravno zato mi ne gre v glavno, da bi limit lahko bil problem. če sem okoli hriba zmogel v 34 min, bom tudi direktno v 30, ne?

če se dobro spomnim, sem enkrat rabil 24 minut - do sedla sem tekel kot zmešan, od sedla do vrha sem pa grizel kolena, hropel in se nekako privlekel na vrh - a še vedno 6 minut pod limitom. no, zdaj bi tekel bolj s pametjo - upam :)
Uporabniški avatar
 Matej
Limit 30 min ni noben problem. Jaz sem pred dvema mesecema potreboval od vznožja (baraka) pa do vrha 19 min. In sem ves čas samo hodil. Glede na to, da smo bili z nekaterimi od vas v Dolskem po rezultatu zelo skupaj, potem tudi na Š. goro ne more biti večje razlike.
Uporabniški avatar
 miro
No izgleda , da sem malo pretiraval , samo v spominu mi je ostal prvi tek za rekord , ki sem ga komaj zmogel.
Sedaj sem pogledal rezultate za nazaj in videl , da sem v letu 2001 progo premagal v 19 minin nekaj sekundah.

Seveda ste vsi sposobni v približno enakem času preteči progo.

Lep pozdrav!
miro
Uporabniški avatar
 Dule
Pantha Rei napisal/-a:Limit 30 min ni noben problem. Jaz sem pred dvema mesecema potreboval od vznožja (baraka) pa do vrha 19 min. In sem ves čas samo hodil. Glede na to, da smo bili z nekaterimi od vas v Dolskem po rezultatu zelo skupaj, potem tudi na Š. goro ne more biti večje razlike.

Ja, 30 minut dosežeš, če malo hitreje hodiš, brez ustavljanja.
No za 19 minut pa moraš že kar urno stopit in na položnejših delih tudi steči. Še moja dosežena časa na tekmah: 2002 19min 51sek,
2003 18min 44sek

Je pa proga kratka, vendar se gre tako intenzivno, da ti pri končnem finišu skoraj srce ven pade, tako da je v cilju zadovoljstvo popolno, kot da bi premagal kakšen maraton :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
A se bo kdo udeležil tegale, jest se mal bojim za tole, ker od novega leta bolj slabo tečem, sem bolj v fitnesu.
Uporabniški avatar
 Dule
MihaPR napisal/-a:A se bo kdo udeležil tegale, jest se mal bojim za tole, ker od novega leta bolj slabo tečem, sem bolj v fitnesu.

Jaz se bom! To je prireditev, ki mi je najbližja od doma, tako da bi lahko kar pritekel na prireditev - velikokrat sem za trening tekel od doma na Šmarno goro in nazaj :P .

Danes sem za trening pretekel (no tudi hodil sem vmes) progo. Proga je pestra: deloma suha (tam kjer jo doseže sonce), deloma blatna in deloma snežna plundra, ki jo bo do sobote, če bo tako toplo kot danes, sigurno pobralo. Srečal sem kar nekaj tekačev, ki se brusijo pred sobotno tekmo 8) .

Je pa takle trening dobrodošel, da sem se testiral koliko sem trenutno zmožen in da ne bom na tekmi pretiraval. Dosegel sem čas 21min in 25 sek, kar pomeni da nisem najbolje pripravljen na začetku sezone. No ko bo več tekem za mano se bo pa tudi forma dvignila.

Na tekmi bo zame uspeh, če bom dosegel čas pod 20 minut - pa tudi če bo slabši se ne bom sekiral (sezona bo še dooolga) :wink: .

Me pa zanima če pride še kdo ali pa bom moral sam teči za Tekaški forum :roll: ?
Uporabniški avatar
 ero
Dule napisal/-a:Me pa zanima če pride še kdo ali pa bom moral sam teči za Tekaški forum?

jaz bom v četrtek popoldne šel testno gor in se potem odločil. kakor se zdaj počutim, pa se vidimo v soboto!
Uporabniški avatar
 miro
Jaz bom verjetno v nedeljo tekel Kranj - Vrba tako , da še ne vem če bom prišel.
Obstaja pa velika možnost , da pridem !
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jah, jest naceloma nism mel namena pridt tekmovat, hotu sm neki sprva probat trening, samo, kriza je zdejle z izpiti, lih petek pa pondeljek je :( drugace pa, naslednji vikend je grajski tek, ce ne bo kaj vmes prišlo 100% pridem : :lol: Prvi tek v novi sezoni :)
Uporabniški avatar
 Matej
Jaz imam dober namen priti, čeprav bom ob zelo slabem vremenu še enkrat premislil.
Ker se vi, kot kaže že poznate med seboj, mi povejte, kako vas v soboto prepoznam, da se ne bomo spet zgrešili.
Se vidimo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA