Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ziga
Tekaška in pohodniška akcija Slovenija teče, ki sodi pod okrilje Olimpijskega komiteja Slovenije, se bo to nedeljo do spomladi zaključila. Že skoraj tradicionalno prizorišče bo Izola, dolžina proge 7 kilometrov, startnina pa 1500 tolarjev.

Start za pohodnike bo ob 10.45, za tekače pa ob 11. uri v Simonovem zalivu.

Informacije: 05/640-35-39, 041/256-306, http://users.volja.net/martinov-t
Nazadnje spremenil ziga, dne 06 Nov 2005, 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
 Obivankenobi
Tega teka bi se tudi udeležil, pa ker bom en dan prej tekel na kakijevem teku :shock: :lol: :lauf: ne vem kako bi skombiniral oba teka, beri: ubil dve muhi na en mah :D
Verjetno bi moral kje prespati, ali pa da se vozim ke pa sem: LJ-KOPER-LJ-IZOLA-LJ... :shock: :nono: :bum: :bum:

IMA KDO KAKŠNO IDEJO :?: :?: :?:
 Obivankenobi
Hvala za informacijo :cast:
Uporabniški avatar
 mb
Odlična ideja za povezavo obeh tekov tako Kakijev kot Martinov. Kar nekaj je tistih, ki ju bodo povezali. Če pa kdo rabi še spanje bomo tudi to poskrbeli. Čez teden pa še delavnica sredozemske kuhinje, tako da je ponudba več kot mamljiva. Obala, morje, sonce in dobro vzdušje vabijo..........
www.butul.net
Uporabniški avatar
 pettr
Ha!

IgorOK in jaz pa greva na tegale Martina. Sva pridno nabrala 4 štemplje preko leta in hočeva dobiti priznanje "Slovenija teče za zdravje" :P :P

Pa da vidimo kako bo....
Gre še kdo zraven? Avto je rezerviran za pet oseb....
Pobiram prijave!
 bojanm
Jest bi se pridružil,če je možno.
Uporabniški avatar
 mirko1
super.mene pridi iskat v portorož na javno plažo,brata pa v bovec v bife kanin.tako,avto je poln. :shock: :D
lp,mirko
Uporabniški avatar
 pettr
Bojan, pokliči me na 041 708 568.
Midva greva iz Ljubljane, vračala pa bi se po prvem pivu po zaključenem teku. Proslave midva ne bi čakala....

:D
Uporabniški avatar
 ero
Ne pozabite - nedeljska prireditev, 24. Martinov tek in pohod, je tudi zaključna prireditev Primorskega tekaškega pokala in akcije Slovenija teče. Na njej boste tisti, ki ste sodelovali v akciji, oddali kartončkein bili deležni žrebanja nagrad.

Podelili bomo tudi priznanja za najboljše v Slovenskem pokalu v rekreativnih tekih 2005.

Pred samim startom pa se bomo z minuto molka poslovili od našega dragega sotekača Filipida. Sodeloval je prav na vseh akcijah Slovenija teče! Letos žal le še kot navijač.

Podrobnosti o prireditvi :arrow:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA