Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Najavljamo zaključek tekaške sezone, ki ga bomo na najprimernejši način izvedli Poletovci:

KRAJ PRIREDITVE: Sežana/Zavod za gasilno in reševalno službo

DATUM IN ČAS: sobota, 19. novembra, ob 11:00

IZVAJALCI: Zavod za šport Sežana, ŠD Novice Extreme

DOLŽINA PROGE: 10 km

POTEK PROGE: proga je v celoti speljana po makadamski in deloma gozdni poti (Sežana-Lipica-Sežana)

PRIJAVA:
Prijava mora vsebovati: ime in priimek tekmovalca, spol, rojstni datum in naslov tekmovalca. Prijava naj bo izpisana čitljivo na uradnem obrazcu. Prijavnica bo objavljena v Poletu. Možna pa je tudi elektronska prijava na spletni strani www.kraskimaraton.com . Elektronske prijave sprejemamo do četrtka 17. novembra do 24. ure. Izpolnjene prijavnice (izrezane iz Poleta) pa pošljete na naslov Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana, Kosovelova ulica 5 5, 6210 Sežana oziroma na faks: 05/734 26 12 najkasneje do srede 16.11.2005.

Potrjevanje prijav in vplačila od 9.30 do 10.30 na dan prireditve.

STARTNINA: 2.000,00 sit v predprijavi (do 17.11. do 24 ure); 3.000,00 sit na dan prireditve.

V Sežani bodo tudi vsi, ki so nam v minulih nekaj mesecih vsak četrtek v Poletu pisali o tem in onem tekaškem plusu ali minusu.

Tek torej, ki ga ne smete zamuditi! Informacije: www.kraskimaraton.com
Nazadnje spremenil ziga, dne 20 Nov 2005, 10:30, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No danes je padla skupna odločitev gremo vsi POLETovci na tekmo. To naj bi bila naša diploma.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No tudi jest grem zopet kot pridružena članica POLETove ekipe v Sežano , saj se celo leto potimo in tu bomo pokazali kaj smo naredili.
Pa še žur bomo imeli in drugi dan gredo eni še naprej v Palmanovo.

Se vidmo v Sežani.

:laola :laola
 Ninch
ola!
Ali gre še kdo na tale tek pozdrav jeseni na Krasu :?: :?: Jaz grem :shock:
 Marinka
Najbrz nas bo kar nekaj, pa ceprav se uradno se nismo spoznali (sploh mi, ki bolj firbcamo po straneh tekaskega foruma). Majice TF nimam, pac pa me lahko spoznate po eni taki rdeci kapci, :shock: v kateri vedno tecem.

Se vidimo!
 Ninch
No fino... :D ..potem pa se vidimo tam....Jaz tudi nimam majice od foruma..ampak upam, da se bo kmalu dalo kaj naročiti :roll: Mene se ponavadi spozna po tem, da sem ful majhna :D :D
Mislim, da bo kar luštno...se vidimo!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No nas gre kar cca. 40 iz poletove ekipe in pridruženih članov. se vidimo tam.
 alpek
Meni tukaj manjka informacija o računu na katerega je možno plačati v predprijavi. Te informacije nisem našel tudi na domači strani od organizatorja.

Ima kdo kaj več podatkov?
 alpek
O.K. Hvala. Upam, da je to to. Res so napisani kot eni od organizatorjev. A je mogoče že kdo vplačeval?

Mi je bilo pa malo čudno, ker v razpisu piše o predprijavah in plačilih, ki jih je potrebno vplačati do 17. do 24 h, potem pa nobenega drugega podatka.
 Obivankenobi
Jaz pa žal ne morem iti na ta tek :? , posledice prehude tekaške sezone še vedno čutim, beri :arrow: bolečine v golenih še kar nekaj časa ne bodo izginile :twisted: :twisted: :twisted: :hello: :hello: :-(( :wc:
Zdravljenje oziroma počitek intezivno potekata, vendar prej kot v 3 - 4 tednih ne bom sposoben trenirat, še manj pa tekmovat :shock: :oops: :shock: :oops: :?:
Se vidimo v letu 2006... :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
alpek napisal/-a: Res so napisani kot eni od organizatorjev.

oni so glavni organizatorji ... extremovci jim pa samo pomagajo :wink: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 mirko1
živjo

praksa je ponavadi taka, da če se do določenega datuma prijaviš, ni pa nujno da plačaš,si upravičen do nižje startnine, ki jo pa lahko plačaš na dan tekmovanja. :?: :idea: :D
sedaj ko so prestavili zadnji gorski tek pod krn na 26.11, se bom verjetno lahko udeležil tudi jaz tega teka na krasu.se vidimo.
lp, mirko
Uporabniški avatar
 Nadj@
Obivankenobi napisal/-a:Jaz pa žal ne morem iti na ta tek :? , posledice prehude tekaške sezone še vedno čutim, beri :arrow: bolečine v golenih še kar nekaj časa ne bodo izginile :twisted: :twisted: :twisted: :hello: :hello: :-(( :wc:
Zdravljenje oziroma počitek intezivno potekata, vendar prej kot v 3 - 4 tednih ne bom sposoben trenirat, še manj pa tekmovat :shock: :oops: :shock: :oops: :?:
Se vidimo v letu 2006... :wink:

CIAO

No OBIVANKENOBI čim prej se pocajti.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Aja še to tokrat tek poteka tudi dosti navzgor sam tolk da boste pripravljeni.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA