Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vlajko
Končno mi je uspelo izvrtati vsaj datum tega vsakoletnega "kultnega" tekaškega dogodka ob koncu leta. Meni pa predstavlja spomin na prvi uradni tek pod okriljem Tekaškega foruma. :D

Za začetek toliko:

V soboto, 3.12.2005 ob 11.00 bo Pri lovski koči Štanjel štart 6. Štanjelskega teka; trasa Štanjel - Lukovec - Kobjeglava - Štanjel (prijava najmanj 30 minut pred štartom).

Danes (23.11.) sem zvedel še to::

- Štartnina za tek : 1.500 SIT :arrow: enako kot lani :D
- V to ceno je poleg teka vključena še malica, čaj ter srečolov. 8)

Če kdo zve še kakšen dodaten koristen podatek, naj ga, prosim, pripiše... :D :wink:

GSM organizatorja: 041 904 085

P.S.:

Tudi letos bom zagotovo med aktivnimi udeleženci štanjelske tekme :arrow: bom pa, predvidoma, na analizi "rezultatsko" veliko uspešnejši kot na samem teku. :!: Zaželjeni so vozniki, ki so "imuni" na kraške napitke. :wink:

P.S. P.S.:

1. Tako so se imeli na predlanskem teku.:wink:

2. Tako pa (vključno z menoj) lani. :wink:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 23 Nov 2005, 08:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ekola Vlajko lahko se javim za voznika, ker bom tokrat imun na vse te zvarke s primorskega konca ha,ha. :wink: Samo nekdo mora dati svoj avtombil v upravljanje, da bomo prišli dol.Ker kakor sem obljubil Vlajko bom jaz lahko peljal, ker tud tekel bom ne, pač tako je.
Za letos sem zaključil s tekmami.Seveda pa pol ne smemo pozabiti na naše presvetlo pijačo naše in vaše mladosti, TERAN, REFOŠK, pa še eno malo PRŠUTA MORAMO DOBITI POL PA BO.
Ekola voznika že imaš Vlajko ha,ha.
Vse ostalo se bomo domenili lahko naslednji teden ko bomo šli na Vodiško planino, kako in kaj velja?
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:... Ekola voznika že imaš Vlajko ha,ha...

Mucho gracias ... a se bojim, da sem nekoliko bolj zahteven. :shock:
Tudi s svojim avtom ne bom mogel razpolagati tisti dan. :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Če bo pa tako se bomo pa že nekako domenili torej imamo še nekaj časa, kajne?Torej kandidati za rentacarom VOZNIK zagotovljen, na plano! :wink:
Če ne bomo pa šli s mojo petko, samo je stara 14let ha,ha, 22let manj kot jest ha,ha.Ampak dela.Gremo vozniki s svojimi avtomobili, rabi kdo rentacar voznika :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Na uvodni post te teme sem dodal še dva manjkajoča podatka glede letošnjega Štanjelskega teka :arrow: praktično se ni od lani nič spremenilo ali podražilo. :D

Ker pričakujem, da bodo organizatorji tudi letos tako gostoljubni kot lani, imam ta tek že odkljukan v svojem "notesniku". :!:

PS:
Resne ponudbe za prevoz do tja in nazaj so še vedno dobrodošle. Lahko so tudi diskretne (ZS).:wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ni opaziti kakšne posebne "kemije" v zvezi s Štanjelskim tekom. :shock:

.... In še vedno nisem prejel nobene ponudbe via ZS. :--( :wink:
Uporabniški avatar
 Kunec
,,Kemija,, je :D .
Uporabniški avatar
 MihaPR
Kemija je, sam služba tud :(
 jerica
ŽIVJO VSEM!ŠE JAZ MAM NEKI PODATKOV ZA ŠTANJELSKI TEK.PROGA JE DOLGA 7 KM,OD TEGA JE 2 KM VZPONA Z VIŠINSKO RAZLIKO 100 M.PROGA JE VECINOMA MAKADAMSKA IN GOZDNA , EN DEL PROGE (PRIBL.1KM)NAJ BI BIL MAL BOLJ ZAHTEVEN ZARADI OZKE SKALNATE POTI.LP VSEM
 žuža
Po ogledu današnje vremenske napovedi, se je razvila "negativna reakcija". Nad našo zemeljco bo v soboto že spet sipalo, tokrat dež.
Štanjel bom morala obiskati kdaj drugič.
Uporabniški avatar
 mirko1
žuža. nekoč, nekje, sem slišal :D ,da nas, tekače, dež ne ustavi :!:
lp,mirko
Uporabniški avatar
 lojzeP
jerica napisal/-a:ŽIVJO VSEM!ŠE JAZ MAM NEKI PODATKOV ZA ŠTANJELSKI TEK.PROGA JE DOLGA 7 KM,OD TEGA JE 2 KM VZPONA Z VIŠINSKO RAZLIKO 100 M.PROGA JE VECINOMA MAKADAMSKA IN GOZDNA , EN DEL PROGE (PRIBL.1KM)NAJ BI BIL MAL BOLJ ZAHTEVEN ZARADI OZKE SKALNATE POTI.LP VSEM

Jerica :arrow: hvala za natančen opis.
Me zelo vleče v domače kraje mojih prednikov, samo ............. hmm .......upam, da ga ne bo nametalo do kolen :?:

Sicer se pa vidimo, a ne :?:
Uporabniški avatar
 AL1
5rca pa jest prideva, če ne bo dežja :evil: če pa bo ... pol pa ne :roll: v dežju medve samo na Dolskem laufava :wink: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
V dežju in snegu jaz samo po Rožniku tečem. Grem potem lahko pod vroč tuš. Štanjel je tudi mene mikal, ampak žalostno se mi zdi do tja vozakat v dežju. :(
Uporabniški avatar
 mirko1
da ne bo koga zmotil dež! napoved je, da bo jutri v štanjelu nad oblaki sijalo sonce. se vidmo.
lp,mirko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA