Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

marjan
Objavljam razpis za 12 ur Kališča

"12 ur Kališča 2006

NOVO! Prvič bomo imeli tudi denarne nagrade za najboljše. Denarni sklad bomo bogatili s pomočjo sponzorjev. Polovica denarja, ki ga bomo zbrali, bo šla za morebitno izboljšavo absolutnega rekorda (trenutno je to 10 vzponov v času 10 ur 37 minut in 20 sekund), polovica pa bo za najboljše tri moške in tri ženske. Če rekorda ne bo, se prenese nagrada za absolutni rekord v sklad za naslednje leto.

Prošnja sponzorjem!
Če ste pripravljeni prispevati v nagradni sklad za 12 ur Kališča vsaj 10.000 sit, se oglasite po telefonu 041/509 202 ali na E-mail.

Razpis za 7. preizkus "12 ur Kališča"
Start prireditve bo v soboto, 1. aprila 2006, ob 6.00 uri nad vasjo Mače pri Preddvoru, pri potoku (začetek pešpoti na Kališče). V primeru izredno slabega vremena (napovedano močno deževje), se prireditev prestavi na 8. april 2005.
Cilj bo pri koči na Kališču. Udeležencem preizkusa štejejo samo vzponi doseženi med 6.00 in 18.00 uro. Prihod na cilj po 18.00 uri ne šteje. Ob izenačenem številu vzponov šteje boljši skupni čas. Višinska razlika znaša cca. 830 m.
Palice so dovoljene, kakršnakoli druga pomoč pa ni dovoljena.

Kategorije: 1. moški do 35 let
2. moški od 35 do 50 let
3. moški nad 50 let
4. ženske do 40 let
5. ženske nad 40 let
6. ekipno (4 tekmovalci, štejejo najboljši 3)

Za opremo, ki jo bodo tekmovalci oddali na štartu, bo organiziran prevoz na Kališče. Poskrbljeno bo za okrepčevalnice na štartu in cilju.
Udeleženci dobijo na štartu (pri potoku) kartončke, ki jih potem potrjujejo z žigi. Na cilju (v koči na Kališču) jih oddajo in tam dobijo nove, ki jih potem potrdijo na štartu (pri potoku) in na kontrolni točki (pri drugi klopci).
Pot izbira udeleženec sam, vendar mora mimo kontrolnih točk (štart, druga klopca, cilj). To velja za vzpon, spust je dovoljen po uhojenih poteh.
Za priznanje rezultata (in nagrado) je potrebno vsaj dvakrat priti na cilj.
GOR-DOL-GOR : posebne nagrade čakajo najhitrejše v "letečem cilju" po dveh vzponih (štart ob 6.00), na tekmi v spomin na Mirka Krakerja.

V štartnino (ki bo verjetno enaka kot lani) je všteta spominska majica, praktična nagrada in okrepčila (napitki, juha, rozini, sadje).

Tekmuje se na lastno odgovornost.
Prijave: v domu na Kališču, v fitnessu Power fit v Prebačevem ter izjemoma na dan preizkusa do 6.00 ure."

Več pa na http://www.kalisce.com

Objavljam malo prej, da še kdo lahko natrenira. :wink:

Marjan
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Marijan,

Ta pravi ste....

Upam da se vam bom letos lahko pridruzil...

Vse naj,...in veliko uzitkov v treningih in jeklenjenju ter umiritvi duha in telesa
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hja bomo probali zraven se pribrskati :lol: :wink: .Da zopet malo popikamo za desert bi se temu reklo.Potem pa kar bo pa bo :lol: :wink: !
Se vidjamo mejbi jes :wink: !
ČAO!
 Jožko
Hojla!
Lep pozdrav trmastim,mogoče pa tudi jaz pridem in grem parkrat gor in dol,potem pa se pridružim Erotu. Rekord v letu 2006 še nebom naskakoval.
Lepo se imejte in pridno trenirajte(Marjan ali nam zupaš kolikokrat si že bil na vrhu), pa lepo se imejte iz zasnežene Baške grape vam želi Jožko
 marjan
Joško lepo pozdravljen

28 x od 01.10.2005

Imej se,
Marjan
 ursad
Živjo vsem,
12 ur Kališča je tako čudovita in hkrati "nora" dirka, da je človek res
ne sme zamuditi (kot gledalec ali pa tekmovalec).
Sama sem se je do sedaj udeležila dvakrat - s podobnimi cilji kot Ero:
parkrat gor pa dol, potem pa občudovati in navijati za najbolj vzdržljive.
Mimogrede: spominske majice so vedno zelo lepe in unikatne.
Verjamem, da bo tudi letos tako.
Nasvidenje na Kališču - 1. aprila 2006 (upam, da tole ni prvoaprilska...)

Urša
Uporabniški avatar
 firbec
Pozdravljeni!
Letos bo pa pri nas pestro.
IGY & Co. razpisuje posebno nagrado za prvih 10 moških in prve 3 ženske: paket ALL INCLUSIVE na barki v Puli za en dan (vožnja, hrana, pijača, šport,...).
LP Marjan

http://www.kalisce.com
Uporabniški avatar
 mirko1
ni pravično :cry: .marjan že ima zagotovljeno žensko družbo 8) .ostalih devet moških pa se bo borilo za preostali dve pripadnicami ž.spola :roll: .
lp,mirko
 marjan
Marjan mora najprej priti med prvih 10 moških, kar bo sila težko,
če sodim po tem kar vidim na Kališču. :D

Nekateri namreč trenirajo zelo resno. Sam sem bil v sredo trikrat gor v tistem mrazu. Rabil sem kar 5 ur za trikrat gor in trikrat dol.

Lep pozdrav,
Marjan
Uporabniški avatar
 zvone
Zdravo Marjan in Simona!

Bravo za tvoje tri in Simoninih (?) vzponov! Po tem mrazu in zasneženem
terenu je to kar lep uspeh. Vidi se da se "pripravljaš " za Simono!

Držim ti pesti!

Izzid ne bi napovedoval, bo pa šlo za metre... če ne za centimetre...

Lep dan še naprej in pozdrav obema!
 janezu
glede na to,kaj vse se dogaja na progi 12ur(med tednom nekateri modeli delajo po 9vzponov na dan igi,andro,šavs......)tako,dam marjanu prav,ker upošteva rek POČITEK JE POL TRENINGA!!!! jaz treniram samo ta zadnji del. lep podrav,sevidmo1.aprila ob 6-tih zjutaj. ju
zvone napisal/-a:Vidi se da se "pripravljaš " za Simono!

Zvone, res bo šlo na tesno (največji družinski dvoboj v zgodovini 12 ur :D, pa še otroka doma ugibata kdo bo boljši ), pa še nekaj je kar me "strašno" gloda.

Lansko leto mi je predsednik Trmastih pri tretjem spustu, ko me je Simona že prehitela rekel nekako takole:

Če bi mene žena prehitela, bi takoj nehal..." :wink:

Pozdrav na Štajersko
Marjan
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljen Marjan!

Torej , motivov ti res ne manjka! Vidim da ti bom delal družbo na progi, ker tudi jaz capljam za Simono... tu nekje smo ...

Obeta se kar zanimljiva tekma...

Lep vikend in pozdrav obema! Zvone
Uporabniški avatar
 milan
janezu napisal/-a:glede na to,kaj vse se dogaja na progi 12ur(med tednom nekateri modeli delajo po 9vzponov na dan igi,andro,šavs......)tako,dam marjanu prav,ker upošteva rek POČITEK JE POL TRENINGA!!!! jaz treniram samo ta zadnji del. lep podrav,sevidmo1.aprila ob 6-tih zjutaj. ju

Govori se, da je bil Janezu viden na Kredarici ...pa še kje drugje tako da ne trenira samo počitka :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA