Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Tuareg
Tule še nekaj informacij za udeležence:http://www.pd-skofjaloka.com/

Moja običajna pot: z avtobusom iz Škofje Loke do Loga, potem peš
uro in dvajset minut do Koširja na Pasji ravni. Tam za eno uro (ali več)
h kmečki peči, opolnoči pa dalje.

Trasa: Pasja ravan - Polhovec - Zminec - Breznica pod Lubnikom (počitek, čaj) - Sv. Tomaž - Praprotno - Ševlje - Zabrekve (čaj) -
Dražgoše (žal konec pohoda, čaj, pasulj, administrativne zadeve, proslava ipd.). Začetek pohoda običajno ob polnoči od Koširja, prihod v Dražgoše okrog 10 h dopoldne, odvisno od stanja poti. Letos je snega kar precej.

Temu sledi še spust do vasi Rudno, od tam pa z avto štopom nazaj v Škofjo Loko, po želji pač.

Za enega vem zanesljivo, da se bo pohoda udeležil.

Vabljeni v prelepo zimsko noč!

PS: Omenjeni pohod NI tekaška prireditev,zato copati tokrat ostanejo doma.
Uporabniški avatar
 GTA
A gre kdo eno mal hitrejšo iz Šk. Loke al pa Kranja...?
Uporabniški avatar
 ales
Mi trije (LojzeP, tini in jaz) gremo s Čepulj ob desetih. Ker bo tokrat snega kar precej, računamo seveda bolj na hojo kot tek. Ravno v času proslave bomo pri šoli, pojedli pasulj in še pred zaključkom proslave nazaj. Če si za hiter in dolg čvek, se nam pridruži!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Udeležil sem se ga leta 2001. Takrat je bila sicer zelo mrzla noč, a brez snega. Hoja je bila neproblematična, če zanemarimo, da je dolga okoli 40 km z kar spoštljivim "spreminjanjem" nadmorske višine. 8)

Zaradi pogostih počitkov ter čakanja zaostajajočih v koloni, ti svetujem, da se ne rineš v ospredje, ker je "čakalna doba" zaostajajočih tudi do pol ure. :!:

Letos bo zaradi obilice snega "potovanje" bistveno drugače. :roll: :lol:

Sicer pa, kaj konkretno te zanima (lahko tudi ZS), saj je splošne podatke napisal že Tuareg, pa tudi link organizatorja je priložil. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA