Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

tokrat za širše občinstvo:

Vabimo vas na predstavitev "Iron(wo)man Zürich 2005", kjer so prvič na eni ironmanski preizkušnji skupaj nastopile tri Slovenke (Mojca Mijovič, Nada Rotovnik Kozjek in Pia Golob) in preizkušnjo tudi uspešno končale. Pia Golob vam bo ob videu in fotografijah predstavila svoje doživetje vzdržljivostnega testa za telo in glavo.

Vabljeni vsi, ki vas zanima triatlon in rekreacija, še posebej tisti, ki se nekega dne sami vidite v cilju Ironmanske preizkušnje.

Štirje kilometri plavanja, 180 kilometrov kolesarjenja in tekaški maraton - 226 kilometrov celodnevnega garanja za vas v eni uri - pridite na predstavitev!

Predstavitev bo v sredo, 1. februarja ob 20. uri v okrepčevalnici Aquatica nad tivolskim bazenom v Ljubljani.

Vstopnina 500 SIT gre v celoti za dober namen. Denar zbiramo za Repek, društvo za pomoč brezdomnim živalim.

Nazadnje spremenil ero, dne 02 Feb 2006, 00:56, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 potepinko68
Ali se je potrebno predhodno kaj "prijaviti", zaradi kontroliranja števila udeležencev ali enostavno lahko "kar pridemo" ?

lp,
potepinko
 Xena
V imeni društva REPEK in vseh brezdomnih in zavrženih se vsem skupaj, še posebej pa predavateljici PII iskreno zahvaljujemo za tako lepo in živalim prijazno potezo! :D

Katarina Wallas, Društvo REPEK
 Ninocka
JUHUUUUUU!!!!!! :P :P :P :P :P
Se vidimo! Pa se super ambient je tale Aquatica!
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

da ne pozabim - fotka naših treh deklet v cilju. ponosno so se fotografirale v uradnih finisher majicah Ironmana:

Slika

še prošnja - če imate možnost, da v svojem okolju obesite plakat z vabilom na predstavitev, snemite tole sliko in jo natisnite - hvala ...

in da ne pozabim še nečesa - v Zürichu so nastopili tudi trije naši fantje: Tomaž Rotovnik, Iztok Boltez in Roman Eržen :arrow:
Uporabniški avatar
 5rca
jest tut pridm ... ko bo konec, se gremo lahko še drsat pred halo za kakšno urico :wink: :lol: :lol:
 špelca_p
Živjo!
Mene pa samo zanima, če kdo ve kolko časa približno traja predavanje?
Uporabniški avatar
 vidkul
se vidimo :)

lp vid
Uporabniški avatar
 Fotr
5rca napisal/-a: ... ko bo konec, se gremo lahko še drsat pred halo za kakšno urico :wink: :lol: :lol:

Petra, a je kaj gužve na drsališču. V Tivoliju pa še nisem drsal.
Uporabniški avatar
 5rca
FOTR ... prinesi drsalke jutri pa bova preverila, kakšno je to brezplačno drsanje :wink: ne vem, kako je ponoči .. od 21 - 24h je :) popoldan je veliko otrok, ponoči jih verjetno ne bo :roll: je bl za ns tastare :lol:
 špelca_p
Ok. pol pa prihiti še moja malenkost! :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Priletim tud jaz!

Pokaži nam, Pia!

LL, Pegaz :)
 IWca
Joj mi je hudo, ko ne morem danes :cry:
Pia, glej da boš držala besedo in organizirala še eno predavanje nanašem koncu.
Uživajte danes :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA