Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dragons
Organizator: DLT FILIPIDES
Datum in kraj prireditve:nedelja,12. marec, 2006 ob11h
Tek sodi v sklop tekov za pokal Primorskih novic 2006!
Start pred dijaškim domom v Novi Gorici
Startnina: 1500 SIT
Prijave : pred dijaškim domom od 9h dalje
Trasa proge:
Start pred dijaškim domom v Novi Gorici. Od tu se teče ~ 0.5 km po asfaltu v gozd Panovec. Tu se teče najprej po makadamu. Nato sledi tek po rahlo valovitem terenu - gozdni poti. Na ~ 8 km sledi rahel spust, nato pa ravni odsek po makadamski poti. Zadnje 0.5 kilometra je zopet asfalt. Dolžina proge ~ 10 km.

Kontaktni osebi :
Leban Vilijan 031 602 669
Vogrič Miro: 041 322 217
 Nataša
Tukalici greva, če bo vreme ok. Še kdo? Tale Panovec je sicer tak res prijeten hribček, priporočam... :wink:
Uporabniški avatar
 vanja
Ja, jaz seveda tudi pridem! :D To je sedaj moj domači teren 8) Tako da pridem, tudi če ne bo vremena :shock:

Še malo reklame: že pred kakšnima dvema tednoma sem v Panovcu opazila trobentice, diši prav po pomladi, snega tukaj seveda ni... :P

Pride še kdo :?:
 Nataša
vanja napisal/-a:že pred kakšnima dvema tednoma sem v Panovcu opazila trobentice, diši prav po pomladi, snega tukaj seveda ni...

mljask, dost je blo snega :wink:
nudiva prevoz za dva iz LJ. kot rečeno, če bo vreme ok...
 Obivankenobi
Jaz bom tudi verjetno šel na ta tek :shock: :lol: , ker bi zelo rad tekel med trobenticami in "vohal pomlad". :lol: :oops: :lol: :oops:
Prevoza ne potrebujem, ker bova z boljšo polovico skočila čez mejo po kakšno "cunjo" :roll: :D
Me pa zanima, če je kdo od tam doli, kako so v Italiji ob nedeljah odprte trgovine :?: :?: :?: :roll: :arrow:
Za to informacijo bom zelo hvaležen :cast: :cast: :cast: ter častim pivo ali kakšno drugo pijačo :toast: :beer:

:lol:
Uporabniški avatar
 vanja
Juhej, moja reklama deluje!!! :D

Glede odprtih trgovin moje sodelavke pravijo takole (jaz drugače nisem pravi naslov za kakšne informacije o šopingih :? ) : odprti so nakupovalni centri (kot je na primer center Smart tukaj takoj čez mejo) in sicer menda že od ranega jutra (8h). Za kakšen boljši šoping se je treba zapeljati npr. do Udin, bliže pri meji ni kaj prav vabljivega...

A sem si zaslužila pivo? :D
 Obivankenobi
Vanja, ja dobra reklama glede teka! :cast1: :clap:
Hvala za informacijo, mene sicer zanima, recimo, kakšen urnik ima trgovina, kot je recimo bernardi ali kaj podobnega, ki je takoj za mejo... :lol:
Uporabniški avatar
 Pingo
Hmmm kje pa je ta dijaški dom v Novi Gorici.Je mogoče edini sem mal v TIS pogledou???Streliška 7??? Verjetno da ker je Panovec blizuu.Mogoče se pa vidmo. :wink:
Uporabniški avatar
 vanja
Hoj!

Se opravičujem, da šele sedaj odgovarjam... :oops:

Obivankenobi napisal/-a:... mene sicer zanima, recimo, kakšen urnik ima trgovina, kot je recimo bernardi ali kaj podobnega, ki je takoj za mejo...

Bernardi je menda v nedeljah zaprt, vendar to ni 100% zanesljiva informacija. Žal res nisem doma na tem področju... :oops:

Pingo napisal/-a:Hmmm kje pa je ta dijaški dom v Novi Gorici...

Ja, res je samo en dijaški dom v Novi Gorici. V pomoč so dodali na uradno stran plan mesta z vrisanim domom in parkirnimi prostori.

Dodali so tudi traso teka.

Upam, da bo v nedeljo sončno in da se vidimo v čimvečjem številu! Sem že omenila zvončke, žafran,...? :P
 Nataša
Miha je vremenko :lol: Njegov komentar:"sej sm sam reku, da bo sonce"...in mirno pije kofe dalje. Vanja, se vidmo :wink:
 Obivankenobi
Ja, jaz tudi jutri skoraj 100% pridem na ta tek :D :D :D, sem pa malo prej po radiu poslušal vremensko napoved, ki napoveduje močno burjo na vipavskem, ki naj bi pihala preko 100 km/h :shock: :shock: :oops: :nono: :hello: , tako, da upam, da me ne bo odpihnilo iz tekaške proge... :lol:
Ma se mi pozna Ljubljanska srajca PRESS... :D
Uporabniški avatar
 pegaz
Pridem tud jaz. Tukalici, počakajtaaaaa....!!!!
LLP :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA