Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ero
hojla,

kot večinoma veste, je berlinski maraton največji v Evropi in morda celo na svetu. letos bo na sporedu že 33. in sicer 24. septembra. domača stran :arrow:

kot nekateri že veste, prijatelji iz MK Velika Gorica prirejajo organizirano večdnevno potovanje z letalom na berlinski maraton. tajnik kluba, gospod Želimir Delač, nas vabi, da se skupaj udeležimo tega praznika teka.

Želimir napisal/-a:Maraton Klub Velika Gorica organizira put za svoje članove i za sve one koji su zainteresirani da odu na 33. Berlin Marathon 2006. Kompletan aranžman oko odlaska i dolaska možete vidjeti u materijalu koji Vam šaljem u prilogu. Prema toj ponudi kompl. cijena je po osobi je 3100 HRK ili cca. 422 EUR-a što uključuje kompl 6 dnevni aranžman i povratnu avionsku kartu ( vidi attachment! ).

Gosp. Mato Bilić ( predsjednik našeg Marton Kluba Velika Gorica ) je zamolio, ako ste zainteresirani za odlazak, da nam se priključite s vašim kolegicama i kolegama trkačima ili svim drugima koji su zainteresirani, pa makar kao turisti u posjet Berlinu ( još uvijek ima mjesta !!! ).

Puno prijateljskih pozdrava i nadam se da ćete nam se javiti,

Želimir Delač, tajnik MK Velika Gorica

Program potovanja je na voljo v word datoteki :arrow:

torej, kdo gre zraven? :D
Nazadnje spremenil ero, dne 26 Sep 2006, 18:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 adrian
Zdravo,

Ja jaz grem letos sigurno na Berlinski maraton, ampak 6 dnevni aranžma je zame žal preveč, niti v sanjah nebi dobil toliko dopusta :cry: , tako da bom moral iti idividualno, se pa mogoče vidimo v Berlinu.
Uporabniški avatar
 klatez
Tudi jaz ga imam v planu :roll: .

Verjetno bom šel v lastni režiji.

Sem pa mislil iti z istim prevozom in celo iste dneve - bo zgleda kar gužva na letalu :twisted: .
Uporabniški avatar
 primus
Si drznem dodat še povezavo na poročilo z zadnjega Berlinca; sicer v lastni režiji.
Spomini so še živi :D in prijetni :D .

primus

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... 83&start=0
Uporabniški avatar
 boris
vse zainteresirane za Berlinski maraton je tu ponudba agencije Sonček. Verjetno malo pozno, da bi se nas nabralo za cel avtobus, lahko bi pa bil ze manjski avtobus ali kombi, ce bi nas bilo okrog 10.

Na kratko, cena prenočišča v Berlinu je 23€ na noč. Avtobusni prevoz bi znesel cca 70€ po osebi ali 16,500 sit pri 30 plačanih potnikih, mislim da jih več tako ne bo.V primeru, da bi nas potovalo 45 bi to zneslo 11.000 sit ali cca 45€/oseba.
Prijave bi bilo najbolje poslat do 28.04.2006 saj je do takrat prijavnina samo 50€, do 30.06.2006 70€ najkasneje do 04.08.2006 pa se prijave zbirajo po 90€. Za enkrat imam rezervacijo v hotelu za cel bus, praksa je pokazala da v tem terminu zaradi maratona ni možno dobiti prenočišča razen pri svojcih.

Predviden odhod v Berlin bi bil 22.09.2006 zjutraj, prihod zvečer, nastanitev.
23.09.2006 samostojni ali skupinski ogled mesta, proge dvig številk in počitek.
24.09.2006 odhod na štart, po maratonu vožnja proti domu.

Stroški pri 30 udeležencih cca. 120€ za 3 dni
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ja jaz o njem razisljam kot o dozivetju enega najhitresjih maratonov na svetu...( seveda ne zame )....

Ma ce bi se nas zbrala kaksna cool ekipa...bi bilo fajn...bi bil zainteresiran...
Uporabniški avatar
 alan
Ojla!

Jaz bom po vsej verjetnosti izkoristil cenejso
varianto prijavnine in se prijavil do konca tedna...

Zaenkrat kaze da v lastni reziji...

Skandinavske maratone (ala Pegaez) bom pa
pustil za kdaj drugic... 8)

Se vidimo? :D
Uporabniški avatar
 pegaz
alan napisal/-a:Skandinavske maratone (ala Pegaez) bom pa
pustil za kdaj drugic... 8)

He he Alan,

Kaj pa kake teke na Otoku? Boš kaj poročal? Saj nas kar razganja od radovednosti!
(lahko tudi v Mojem Hlevčku, da ne smetimo po temi).

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 alan
Takole... prijavljen... :D

Septembra pa se res zmenimo in se dobimo kje kaksen dan
pred startom... bojni plan, carbo loading, lowenbrau & stuff...

:juhuhu:

pegaz napisal/-a:Boš kaj poročal? Saj nas kar razganja od radovednosti!
...

Mene tudi... :roll: Najprej je treba zaceti laufat... :? Itak, da bom porocal,
pa so zaenkrat prioritete na drugih aktivnostih... Se beremo v hlevcku... :D

Pa lepe praznike vsem skupaj!
Uporabniški avatar
 alan
Upps... :oops: saj sem mislil prav napisati, pa Shift steka...

Torej: Se beremo v Hlevcku!
Uporabniški avatar
 klatez
alan napisal/-a:Takole... prijavljen... :D

Septembra pa se res zmenimo in se dobimo kje kaksen dan pred startom... bojni plan, carbo loading, lowenbrau & stuff...

Tudi jaz sem prijavljen! Spet nas bo kar nekaj Slovencev v Berlinu.

Naša četica bo v Berlinu med 22. in 24. septembrom (petek - nedelja).

Detaljni bojni plan pa torej septembra (uf, letos bo res vroče poletje...)
Uporabniški avatar
 skrb
Končno uspelo tudi meni. Danes je Boris potrdil, da ima kombi za 8 potnikov in da definitivno potujemo.
No, zadnje tedne sem nekoliko špekuliral pri prijavi . Kljub močni želji, da tečem letos v Berlinu, kar nisem mogel verjeti, da bo organizacija uspela. Bil sem sam. Sorodniki so me sumničavo gledali , v Berlin se jim ni ljubilo. Torej imam družbo Štajercev in baje bomo imeli tudi žensko družbo. Bomo vsaj ljudje.
Pravkar sem oddal internet prijavo in prejel potrdilo. Pozna prijava me je stala sicer 20 EUR več , pa kaj . Bom pa pri piru prihranil . Sicer močno dvomim, da bo imela družba razumevanje za abstinenco .
Se vidimo v Berlinu !
:shock: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
 boris
Res je težko sestaviti ekipo za isto pot. Zdaj nas je 8, prostora je za 9. Če še kdo okleva zaradi prevoza, tu je priložnost za enega.

Gremo v Berlin.
Uporabniški avatar
 adrian
Zdravo,

Ne vem če se splača s kombijem cijazit gor, ker dandanes so letalske karte tako poceni, da res ni računice. Jaz grem v Berlin z letalom iz Trsta za 120€ s taksami vred, res pa je da sem karto kupil že pred pol leta, zdaj je za takšno ceno ni mogoče več dobiti. Prijeten tek vsem ki greste (gremo) :)
Uporabniški avatar
 boris
Tudi jaz sem računal na letalo pa so ukinili let Ljubljana-Berlin. Z mini busom bo voznja res dolgiotrajna, a si jo bomo znali popestriti. Strosek je pa le manjši, 60 evrov. Še vedno je prostora za enega.

Se vidimo v Berlinu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com