Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 miro
A, kdo namerava iti Jaz sem lansko leto ob branju Inotovega poročila,nekaj rekel- ali ta ,ali Češka.
Verjetno bo bolj pravi ta.
Če še kdo misli iti , naj pove, bo lažje.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 INOT
Čeprav letos še nisem prav treniral ker zdravje pač več ne dopušča bom verjetno šel.Cilj bo samo eden-privleči se do cilja :D
Uporabniški avatar
 miro
Inot imava enaki cilj - tudi meni je prehlad , ki se kar vleče ,pobral precej moči , pa vendar upam , da bo šlo.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Tatjana
INOT napisal/-a:Čeprav letos še nisem prav treniral ker zdravje pač več ne dopušča bom verjetno šel.Cilj bo samo eden-privleči se do cilja :D

Ti se malo igraš s svojim zdravjem, a? :!:
Uporabniški avatar
 INOT
__Maja__ napisal/-a:

Za legokocke sem že prevelik,za kazino nimam dovolj denarja,za kavč in pilota v rokah mogoče še malo premlad... :wink: Od nečesa je pač treba umret :D
Če pa je tam tak fini alsfalt pa take dolgeee ravnine,pa redko se imam priliko voziti z avtobusom.Če me niso ubile vse moje težave me tud teh 61 ne bo :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:
__Maja__ napisal/-a:

Za legokocke sem že prevelik,za kazino nimam dovolj denarja,za kavč in pilota v rokah mogoče še malo premlad... :wink: Od nečesa je pač treba umret :D
Če pa je tam tak fini alsfalt pa take dolgeee ravnine,pa redko se imam priliko voziti z avtobusom.Če me niso ubile vse moje težave me tud teh 61 ne bo :wink:

Inot ti bomo za rojstni dan kupili popolnoma novi avtobus na njem bo pa pisalo ULTRA - ČAZMATRANS bo vsaj nekaj ostalo v spominu kajne!
Ma ne brini ti za to Inot dokler bodo noge držale potem se bo še veliko lahko naredilo brezskrbi!
VSI ZA ENEGA, EDEN ZA VSE INOT!
ČAO!
Uporabniški avatar
 INOT
tomaz.zupancic napisal/-a:
INOT napisal/-a:
__Maja__ napisal/-a:

Inot ti bomo za rojstni dan kupili popolnoma novi avtobus na njem bo pa pisalo ULTRA - ČAZMATRANS bo vsaj nekaj ostalo v spominu kajne!
Ma ne brini ti za to Inot dokler bodo noge držale potem se bo še veliko lahko naredilo brezskrbi!
VSI ZA ENEGA, EDEN ZA VSE INOT!
ČAO!

Kupi ti meni za rojstni dan novo hrbtenico :D
Zadeva zaenkrat slabo kaže.V kosu ne uspem preteči več kot 10-15 km.Ampak nikoli se ne ve... :wink:
Uporabniški avatar
 BoštjanG
miro napisal/-a:A, kdo namerava iti Jaz sem lansko leto ob branju Inotovega poročila,nekaj rekel- ali ta ,ali Češka.
Lp
Miro

Ker nisem bil na enoletnem brezplačnem jezikovnem tečaju srbohrvaščine(beri: nisem služil vojske v JLA :lol: ), mi ni uspelo povsem dekodirati :oops: razpisa z uradne strani. No, vendarle pa mislim in upam, da tam gori piše "štartnine NI" ter "vse zastonj"! :wink: To bi bil zelo dober argument, da krevsnemo v Zagreb!
Jaz vsekakor grem; kot sopotnik komu iz Ljubljane, ali pa kot ugrabitelj maminega avtomobila iz Murske Sobote. Teh 61km bi morda lahko obvladal v 5ih urah.
P.S. Zaman iščem INOTovo poročilo z lanskega leta!?
Uporabniški avatar
 INOT
BoštjanG napisal/-a:
miro napisal/-a:A, kdo namerava iti Jaz sem lansko leto ob branju Inotovega poročila,nekaj rekel- ali ta ,ali Češka.
Lp
Miro

Ker nisem bil na enoletnem brezplačnem jezikovnem tečaju srbohrvaščine(beri: nisem služil vojske v JLA :lol: ), mi ni uspelo povsem dekodirati :oops: razpisa z uradne strani. No, vendarle pa mislim in upam, da tam gori piše "štartnine NI" ter "vse zastonj"! :wink: To bi bil zelo dober argument, da krevsnemo v Zagreb!
Jaz vsekakor grem; kot sopotnik komu iz Ljubljane, ali pa kot ugrabitelj maminega avtomobila iz Murske Sobote. Teh 61km bi morda lahko obvladal v 5ih urah.
P.S. Zaman iščem INOTovo poročilo z lanskega leta!?

Prav si prebral,da štartnine ni.
Kar se lanskega leta tiče je bila zadeva dobro organizirana.Postaj s prigrizki in pijačo dovolj,reševalna vozila so vozila nonstop mimo nas če si potreboval pomoč,v cilju pa je bilo tuširanje in kosilo ter potem prevoz z avtobusom nazaj v Zagreb.Z malo sreče lahko tudi kaj zaslužiš :wink: Tja tako al tako pridejo večinoma starejši tekači.
Če bom le zdrav jaz seveda grem.Še jeseni je bila želja teči okoli 4 h 45,v stanju v kakršnem pa sem zdaj bom vesel če pridem sploh do cilja :roll:

Drugače pa je moje "poročilo" tukaj:
http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=2640

No pa še eno važno stvar sem se spomnil.Lani si lahko pred štartom oddal organizatorju svoje osvežilne napitke ali kaj podobnega.Stvari si pač dal v vrečko gor si pa napisal svojo štartno številko in pa na katerem kilometru želiš,da te zadeva čaka.Seveda si moraš vse to prej že sam pripraviti,tam si je težko kaj organizirat na hitro.
Bom pa po mailu preveril kako je s tem letos in ti javil.
Sicer je v pravilih napisano,da pomoč med tekmo od zunaj ni dovoljena,se pa mnogi tega niso držali.Veliko tekačev so spremljali prijatelji v avtomobilih in jim pomagali med potjo z napitki,geli... sodniki pač enostavno ne morejo nadzirati cele proge.
Sicer pa ni problem preteči teh 61 km s tem kar ponuja organizator.Pač en lep daljši nedeljski sprehod :D
 Zdravko
:P Seveda da bo možnost da se odda pripravljena pijača oz. hrana.
Pravilo za teke ki so prijavljeni v koledarju mednarodne atletske zveze je okrepa vsakih 5 kilometrov (po potrebi bolj pogosto -vročina) in vsi organizatorji "morajo" omogočiti oz dostaviti okrepo ki jo pripravijo tekmovalci na predvidene okrepne točke. To velja tudi za Lj. mar. in Radence. Če se bo organizator držal razpisa bo to leto slabša konkurenca (ne bo vračila stroškov poti in nastanitve- in par tekov isti dan).
Upam da bo vsaj toplo. V vsakem primeru jaz grem - upam da pridem do cilja.
Uporabniški avatar
 miro
Tako kocka je padla!
Ker se zaradi prehlada nisem mogel udeležiti "runnerjevega teka" , sem se odločil da v njegov spomin pretečem ta super maraton.
Tekel bom tudi za Filipida in Gorazda katreremu je v nedeljo snežni plaz vzel življenje.
Upam , da bo to močna obveza, da bom kljub manjši pripravljenosti končal ta tek. ( v limitu )
Računam tudi na vas , da mi boste v času teka pošiljali vzpodbudne misli, bo pomagalo.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 mstojko
Bravo Miro.
Tudi mene vleče na ta tek, pa me zanima, če imaš prostor še za enega sotekača - več nas bo lažje bo :P .
Sporoči kako greš v Zagreb, da se zmeniva.

Lp Milan (Logatec)
Uporabniški avatar
 INOT
No hvalabogu.Sem že mislil,da se bom moral sam matrat tako kot lani :D
Če bo še kdo s štajerskega konca ga lahko vzamem s sabo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA