- 11 Feb 2006, 07:07
Letos bo zadeva par dni prej kot lani.Vse pa izveste na njihovi uradni strani http://supermaraton.com/
Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
__Maja__ napisal/-a:
Ti se malo igraš s svojim zdravjem, a?
INOT napisal/-a:__Maja__ napisal/-a:
Za legokocke sem že prevelik,za kazino nimam dovolj denarja,za kavč in pilota v rokah mogoče še malo premlad...Od nečesa je pač treba umret
![]()
Če pa je tam tak fini alsfalt pa take dolgeee ravnine,pa redko se imam priliko voziti z avtobusom.Če me niso ubile vse moje težave me tud teh 61 ne bo
tomaz.zupancic napisal/-a:INOT napisal/-a:__Maja__ napisal/-a:
Za legokocke sem že prevelik,za kazino nimam dovolj denarja,za kavč in pilota v rokah mogoče še malo premlad...Od nečesa je pač treba umret
![]()
Če pa je tam tak fini alsfalt pa take dolgeee ravnine,pa redko se imam priliko voziti z avtobusom.Če me niso ubile vse moje težave me tud teh 61 ne bo
Inot ti bomo za rojstni dan kupili popolnoma novi avtobus na njem bo pa pisalo ULTRA - ČAZMATRANS bo vsaj nekaj ostalo v spominu kajne!
Ma ne brini ti za to Inot dokler bodo noge držale potem se bo še veliko lahko naredilo brezskrbi!
VSI ZA ENEGA, EDEN ZA VSE INOT!
ČAO!
miro napisal/-a:A, kdo namerava iti Jaz sem lansko leto ob branju Inotovega poročila,nekaj rekel- ali ta ,ali Češka.
Verjetno bo bolj pravi ta.
Če še kdo misli iti , naj pove, bo lažje.
Lp
Miro
BoštjanG napisal/-a:miro napisal/-a:A, kdo namerava iti Jaz sem lansko leto ob branju Inotovega poročila,nekaj rekel- ali ta ,ali Češka.
Verjetno bo bolj pravi ta.
Če še kdo misli iti , naj pove, bo lažje.
Lp
Miro
Ker nisem bil na enoletnem brezplačnem jezikovnem tečaju srbohrvaščine(beri: nisem služil vojske v JLA), mi ni uspelo povsem dekodirati
razpisa z uradne strani. No, vendarle pa mislim in upam, da tam gori piše "štartnine NI" ter "vse zastonj"!
To bi bil zelo dober argument, da krevsnemo v Zagreb!
Jaz vsekakor grem; kot sopotnik komu iz Ljubljane, ali pa kot ugrabitelj maminega avtomobila iz Murske Sobote. Teh 61km bi morda lahko obvladal v 5ih urah.
P.S. Zaman iščem INOTovo poročilo z lanskega leta!?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA