Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ziga
Soboto, 25. februarja bodo v Športnem centru Preska pri Medvodah namenili vsem ljubiteljem teka na smučeh. Brezplačna akcija je namenjena vsem ljubiteljem teka na smučeh, ter tistim, ki se želite preizkusiti v teku na smučeh pa do sedaj niste imeli priložnosti. Z vami bodo tudi učitelji smučarskega teka pri katerih boste dobili informacije in nasvete o tekaški opremi, tehniki teka, učenju teka, treningih teka na smučeh; na voljo bo servis smuči, kjer vas bodo naučili mazanja, brezplačno pa boste lahko tudi preizkusili tudi različne modele tekaških smuči. Začeli bodo ob 9. uri.

Informacije: 040/301-419, www.drustvo-srcpreska.si
Uporabniški avatar
 bojanu
Oblačen dan z rahlim sneženjem sva izkoristila v Preski. Želela sva malo preiskusiti tekaške smuči in to tudi storila. Potem je prišla Ines in nas vprašala, če je kdo za tečaj skejtinga, pa se nas je nekaj znanih takoj odločilo. Nismo bili ravno začetniki, a ponudbi takšne mojstrice se res ne moreš upreti. Bilo je fajn. Naredili smo nekaj vaj, malo nam je popravljala tehniko, predvsem pa poudarjala, na kaj je potrebno paziti.
Za konec sem dal namazati še smuči, da sem malo obnovil znanje (in jih meni naslednjič ne bo treba :wink: )

Hvala za lep tekaški dopoldne. Po drugi strani sem kljub ne ravno idealnemu vremenu pričakoval več ljudi, še posebej, ker je bilo vse brezplačno.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA