Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TEKAŠKO DRUŠTVO BURJA VIPAVA VAS V OKVIRU TEKOV ZA POKAL PRIMORSKIH NOVIC VLJUDNO VABI NA 11. VIPAVSKI TEK.
KOT VSAKO LETO SE DOBIMO TUDI LETOS NA STADIONU.
MLADINA BO IMELA START OB 14.URI, ODRASLI PA SE PODAJO NA
9,3 KM DOLGO POT OB 16.H. STARTNINA JE STANDARDNA: OTROCI 300 SIT, ODRASLI 1500.
TOPEL OBROK: ODLIČNA POLENTA Z GOLAŽEM,( ZA NEMESNE- Z JOGURTOM), MEDALJE ZA NAJBOLJŠE PO KATEGORIJAH, POKALI ZA NAJBOLJŠE SPLOH, ŽREBANJE NAGRAD IN ŠE KAJ SE BO NAŠLO, ČE SE SEVEDA PRIKAŽETE 1. APRILA ( MA TO NI PRVOAPRILSKA!!!).
HKRATI Z OBISKOM TEKMOVANJA BOSTE LAHKO ODŠLI NA OGLED PRELEPEGA IZVIRA REKE VIPAVE V PODSKALCO, KJER SE BOSTE V TAMKAJŠNJI RESTAVRACIJI LAHKO CELO V JAMI ŠE DODATNO OKREPČALI IN OPRAVILI ANALIZO!
VEČ O TEKU TUDI NA STRANEH PRIMORSKIH NOVIC IN NA http://www.filipides.com.

TOREJ! NASVIDENJE V VIPAVI!
Uporabniški avatar
 zz top
JA, KAJ PRAV NOBENEGA NE ZANIMA VIPAVSKI TEK?
ALI JE ŠE PREDALEČ DO TAKRAT?
 marjan
Vsi na 12 ur Kališča :wink: :wink: :wink:

Želim vam prijeten tek (trpeli boste manj kot mi).

Čao,
Marjan
 Nataša
zz top napisal/-a:JA, KAJ PRAV NOBENEGA NE ZANIMA VIPAVSKI TEK?
ALI JE ŠE PREDALEČ DO TAKRAT?

prvič - bomo manj prestrašeni, če se ne boš drl na nas :wink: (namig-izklopi caps lock).

Pa zadnje čase postaja bolj navada, da se na tekme kar pride in manj napoveduje svojo udeležbo. Tko da ne obupat, sigurno kdo pride :lol:
 tae
zz top, vidim da si očitno ti tuki glavni pri tem teku. Na isti dan je še Bistriški tek. Oba sta približno enaka. Jaz imam namen iti na enega od teh dveh tekov. S čim bi me lahko prepričal, da bi raje prišel na Vipavski tek. Dejstvo je, da ne poznam še nobenega od teh tekov in mi je ubistvu vseeno kam bi šel, samo da se nekaj dogaja. Če pa mi nekdo ponudi nekaj boljšega od "konkurence" ni več kaj razmišljati.
Uporabniški avatar
 bojanu
Bistrica je dolgcajt. Primorski teki so dooosti bolj simpatični :D
Uporabniški avatar
 nada
Tae, definitivno Vipava; proga zanimiva lepo po sončku med vinogradi, program in ljudje špica....skratka ni kaj razmišljat :lol:

Samo upam, da se saniram do takrat :cry:
 tae
Nada, v Vipavi sem bil v vojski, tako da te kraje malo poznam. Moram priznati, da tudi nimam slabih spominov na to. Edino vaša burja je včasih opasna. Spomnim se, ko smo prišli v kasarno in nikjer na tleh ni bilo nobenega papirčka. Mislil sem si, tu pa imajo red in disciplino. No, ko sem pogledal malo okoli, sem videl, da je bilo večino papirjev na ograji, kamor jih je prislonil veter. No vseeno hvala za promocijo vašega kraja.
Uporabniški avatar
 zz top
Z VELIKIMI ČRKAMI PIŠEM, DA SE BOLJE BERE. SEM KOT VOLK PRI RDEČI KAPICI.
JA, ČE BO BURJA , VAM BO V ENO STRAN GRENILA ŽIVLJENJE, VAM GA BO PA V DRUGO STRAN POLEPŠALA. SMO PA V ZADNJIH DVEH LETIH IMELI KAR SREČO Z VREMENOM, UPAM, DA BO TUDI LETOS TAKO.
!
LANI JE BILO NEKAJ ČEZ DVESTO UDELEŽENCEV- PLUS OKOLI DVESTO MLADINE! MISLIM, DA SO VSI ZADOVOLJNI ODŠLI DOMOV, SAJ JE PRAV VSAK KAJ DOBIL. LETOS SMO SE SPET POTRUDILI IN PRIDOBILI NEKAJ ZARES MAMLJIVIH PRAKTIČNIH NAGRAD.
KATERIH? PRIDI IN...
 tae
Vidim, da psihološko ciljate na ljudi, kar dejansko deluje. V mislih imam to, da omenjate mamljive nagrade in ne poveste katere, da bomo prišli in videli. Dober pristop. Dejansko se mi zdaj tehtnica nagiba, da res pridem k vam.
Uporabniški avatar
 pegaz
nada napisal/-a:Tae, definitivno Vipava; proga zanimiva lepo po sončku med vinogradi, program in ljudje špica....skratka ni kaj razmišljat :lol:

Samo upam, da se saniram do takrat :cry:

Nada, tud mi ti to želimo!

Ojoj, Vipava al Reka, Reka al Vipava...
:-((

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 lunca
Pegez :lol: sej si se v svojem srcu že odločil :arrow:
pegaz napisal/-a: ob 17.28
Za naslednji, "sendvič" teden (med Sežano in Reko), bomo pa še vidli,kako bo genereracijo.
Uporabniški avatar
 mirko1
ko si enkrat v vipavi, imaš reko na dlani :D , in to reko vipavo :D
torej, vsi v vipavo.
lp,mirko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA